Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© navgrahmandir.com

Horoskopi līdz 23.decembrim.

AUNS. Svētku sajūta jau smaržo gaisā, bet tev vēl tik daudz darāmā! Jāpaspēj tikt galā ar profesionālajiem pienākumiem, iesaistīties sabiedriskās aktivitātēs vai labdarībā, un vēl arī mājas pienākumi. Jau savlaicīgi iesaisti visu ģimeni, jo svētku burvība rodas, darbojoties visiem kopā. Lai katrs dod savu artavu - kāds saiņo dāvanas, kāds jaunnedēļ pārnes mājās eglīti, kāds dodas iepirkties.

VĒRSIS. Darbu steigā nemanīsi, kā paskrien dienas. Profesionālajā jomā iespējami jauni izaicinājumi un negaidītas iespējas. Līdz ar to gatavošanās svētkiem paliks otrajā plānā. Nesatraucies - mājinieki neņems ļaunā un visu, kas darāms, paveiks paši. Taču, ja iespējams, paņem brīvdienas un svētku laikā dodies ceļojumā, viens vai kopā ar ģimeni. Gūsi neaizmirstamus iespaidus.

DVĪŅI. Paredzamas dažādas sabiedriskās aktivitātes, pasākumi, tikšanās ar draugiem u.tml. Šī pirmssvētku steiga mazliet nogurdinās, tāpēc neieplāno svarīgus saimniecības darbus mājās. Kādā brīdī vajadzētu atrast laiku atpūtai un domu sakārtošanai. Uzmanies no nepārdomātiem tēriņiem un nepārspīlē ar svētku dāvanām. Labāk kāds mazumiņš - bet no sirds. Mīļie cilvēki to novērtēs.

VĒZIS. Pēc spraigajām darba dienām vislabāk jutīsies kopā ar ģimeni. Dalīsieties svarīgākajā, palīdzēsiet cits citam ar padomiem vai vienkārši jauki pavadīsiet laiku. Mājās valdīs pozitīva un sirsnīga gaisotne. Ziemas svētku svinēšanai gatavojies savlaicīgi, sarūpē visu, kas nepieciešams, svētku galdam un dāvanu iegādi un iesaiņošanu arī neatliec uz pēdējo brīdi.

LAUVA. Pirms gada nogales darba pilnas rokas. Profesionālajā jomā var nākt kādas pārmaiņas un jauni pienākumi. Tas prasīs enerģiju, tāpēc vakaros gribēsi mierīgi atpūsties. Nākamnedēļ arī svētki svinami, tāpēc saimniecības darbos un Ziemassvētku pasākumu organizēšanā iesaisti visus mājiniekus. Vari ieplānot kādu skaistu pirkumu mājoklim - jaunus aizkarus vai dekorus.

JAUNAVA. Būsi uz pozitīvu emociju viļņa. Brīvās dienas pavadi kopā ar ģimeni, ne tikai kopā pulcējoties pie svinīgu pusdienu galda, bet arī ieplānojot izbraucienu vai ceļojumu. Diezgan svarīga arī finanšu tēma - jārēķina un jāseko līdzi ienākumiem un izdevumiem. Diezgan lieli tēriņi iespējami par sadzīves vajadzībām. Dāvanu iegādē nākamnedēļ ievēro mērenību.

SVARI. Veiksme un dienu gaita atkarīga no garastāvokļa, tāpēc pavadi vairāk laika ar pozitīvi noskaņotiem cilvēkiem, bet tajos, kas par visu čīkst un žēlojas, nemaz neklausies. Brīvdienās kopā ar ģimeni vari ieplānot tālāku ceļojumu vai vienkārši izbraucienu. Būs jautri un interesanti. Pievērsies bērnu vēlmēm un vajadzībām, bet ar ikdienišķiem sadzīves darbiem sevi nepārslogo.

SKORPIONS. Mazliet gribēsi pabūt vienatnē un sakārtot domas. Tomēr dzīve veiks savas korekcijas. Būs daudz pienākumu darbā un saimniecisko pienākumu mājās. Sarīko ģenerāltīrīšanu, pārskati drēbju skapi un padomā par interjera izdaiļošanu. Ģimene ar prieku piedalīsies telpu rotāšanā un svētku noskaņas radīšanā. Iegādājies savējiem praktiskas un ikdienā noderīgas dāvanas.

STRĒLNIEKS. Ir labs laiks, lai pavairotu ienākumus un brīvos līdzekļus ieguldītu vērtīgos pirkumos. Gatavojoties Ziemassvētkiem, iegādājies dāvanā kaut ko noderīgu mājas saimniecībai - jaunas mēbeles vai kādus interjera priekšmetus. Tikai ne sadzīves tehniku, tās iegādei nav piemērots laiks. Brīvdienās kopā ar savējiem dodies izbraucienā vai piedalies sportiskās aktivitātēs.

MEŽĀZIS. Daudz pārdomu par dzīvi un vēlme pēc pārmaiņām. Atrodi laiku sev, lai mierīgi visu pārdomātu, nodotos meditācijām vai nodarbēm, kas līdzsvaro. Svarīga būs finanšu tēma. Var rasties iespējas pavairot ienākumus - veido lietišķos kontaktus un nepalaid garām izdevību. Prieku sagādās svētku dāvanu iegāde. Rūpīgi izdomāsi, kā iepriecināt katru no tuvajiem cilvēkiem.

ŪDENSVĪRS. Radoša pieeja saimniecības darbiem. Ja esi plānojis kādus pārkārtojumus vai interjera uzlabojumus, ķeries klāt un realizē savas ieceres. Viss izdosies glīti un gaumīgi. Tāpat arī spēsi patīkami pārsteigt ar kulinārijas eksperimentiem. Jaunas desertu, kūku vai piparkūku receptes lieti noderēs Ziemassvētkiem. Vari izmēģināt jau tagad, lai svētku vakarā liktu galdā izcilu maltīti.

ZIVIS. Būsi aizņemts ar darba pienākumiem, tāpēc saimniekošanai mājās atliks mazāk laika. Brīvdienās kopā ar savējiem apmeklē kultūras pasākumu, tas sagādās patiesu prieku. Nākamnedēļ svētki pienāks gluži nemanot. Neatstāj dāvanu iegādi uz pēdējo brīdi, jo, steigā iepērkoties, var rasties nelietderīgi tēriņi. Ar lielām dāvanām un svētku galdu nevajag pārspīlēt.