Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© SCANPIX

Horoskops līdz 13.oktobrim.

AUNS. Emocionāli uztversi visas norises, tāpēc vēlams kontaktēties ar pozitīviem cilvēkiem. Brīvdienas kopā ar ģimeni - būs saistošas sarunas, un draudzīgā gaisotnē arī mājas darbi veiksies labāk. Vajadzētu atsvaidzināt interjeru, nomainot aizkarus un pārklājus. Garastāvokli uzlabos rudenīgu ziedu pušķi vāzēs. Nav labs laiks darīšanām ar komunālajiem dienestiem.

VĒRSIS. Vari kārtot darīšanas bankās, kredītjautājumus vai iegādāties lielāku pirkumu līzingā. Iepriekš gan pārskati ģimenes budžetu un rūpīgi izvērtē iespējas. Saimniecības darbi šajā periodā nebūs pirmajā vietā, vairāk gribēsi uzturēties sabiedrībā vai apmeklēt kultūras pasākumus. Labs laiks ceļojumam - ja vēlies notvert aiz spārna vasarīgās noskaņas, dodies uz siltām zemēm.

DVĪŅI. Vēlams nesteidzīgs dienu ritms un veselīgs dzīvesveids. Apmeklē masāžas vai pirts procedūras, kas nomierina un atjauno spēkus. Ģimenes ēdienkartē vajadzētu pilnvērtīgi izmantot visu, ko sniedz dāsnais rudens - sākot ar dažādiem sautējumiem un beidzot ar svaigi spiestām sulām. Brīvdienās prieku sagādās kultūras pasākums vai draugu ballīte.

VĒZIS. Darbā ies diezgan nemierīgi, tāpēc rūpīgi jāplāno laiks - lai vari paspēt tikt galā arī ar mājas pienākumiem. Radīsies dažādas idejas telpu pārkārtojumiem. Vari iegādāties jaunas mēbeles, interjera vai mākslas priekšmetus, kā arī ziedošus telpaugus. Brīvdienās kaut kur kopā ar ģimeni aizbrauc, piedalieties sportiskās aktivitātēs vai apmeklējiet kultūras pasākumus.

LAUVA. Velti laiku privātajai dzīvei un attiecībām. Mīlestība sildīs sirdi, taču būs arī šis un tas pārrunājams. Sirsnība un atklātība nāks par labu. Ja ģimenē aug bērni, tad, iespējams, nāksies risināt pedagoģiskos jautājumus. Esi tolerants un respektē savu atvasīšu viedokli. Brīvdienās varat kopā doties iepirkšanās tūrē, atjaunot garderobi un iegādāties arī rudens aksesuārus un apavus.

JAUNAVA. Dažādas darīšanas ar ģimenes locekļiem, iespējams, kādam no viņiem nepieciešams padoms vai atbalsts. Brīvdienās apciemo radus tālākās Latvijas malās un sazinies ar tiem, kas svešatnē. Piemērots laiks, lai risinātu īpašuma vai komunālos jautājumus iestādēs. Vari iegādāties praktiskas lietas mājoklim un palutināt sevi ar skaistumsalona, SPA vai masāžas apmeklējumu.

SVARI. Ja vēlies mājās veikt kādus pārkārtojumus, pirms tam apspriedies ar ģimenes locekļiem, lai vēlāk nerodas domstarpības. Vari pirkt jaunu sadzīves tehniku, piemēram, virtuves kombainu, sulu spiedi vai plīti. Nav piemērots brīdis sarunām ar bankām, nekustamā īpašuma iegādei vai mājokļa maiņai. Vajadzētu vairāk pievērsties bērnu vēlmēm un vajadzībām.

SKORPIONS. Klāt rudens, un jādomā par imunitātes nostiprināšanu. Par labu nāks veselības uzlabošanas pasākumi. Ienākumus vari papildināt, uzņemoties papildu darbus vai pievēršoties privātajam biznesam. Brīvos līdzekļus ieguldi mājokļa uzlabojumos, bet esi apdomīgs ar kredītiem vai līzinga pirkumiem. Brīvdienās ielūdz ciemos draugus un sarīko ballīti.

STRĒLNIEKS. Būsi noskaņots mājās veikt pārkārtojumus. Iesaisti darbos arī citus ģimenes locekļus, kopā veiksies raitāk. Vari iegādāties sadzīves tehniku vai elektronikas preces, taču rūpīgi pārliecinies par kvalitāti un garantijām. Ģimenē gādā par saticību un ieklausies mīļotā cilvēka domās un vēlmēs. Ja strīdīgos jautājumos panāksiet kompromisu, viss būs kārtībā.

MEŽĀZIS. Kamēr nav sākusies vēsā sezona, paveic remontdarbus un sakārto āra teritoriju. Ja darāmā ir daudz, brīvdienās ielūdz uz talku draugus. Kopā darbi ies no rokas - būs prieks pašam un ģimenei. Pasākumu vari noslēgt ar dārza ballīti un grilētu cienastu. Citās dienās labprāt saimniekosi virtuvē. Izmēģini jaunas receptes un parūpējies par krājumiem ziemai.

ŪDENSVĪRS. Vēlams pievērsties meditācijām vai kādām citām nodarbēm, kas līdzsvaro un noņem spriedzi. Derētu arī vitamīnu kūre, lai rudens baciļi neķeras klāt. Jābūt apdomīgam ar saimnieciskiem tēriņiem. Iegādājoties lielākus pirkumus mājām, rūpīgi pārdomā, vai tie tiešām nepieciešami, un uzmanies no pārmaksāšanas. Savukārt, iegādājoties tehniku, pārbaudi kvalitāti un garantijas.

ZIVIS. Pirmajā vietā darbs, karjera vai bizness. Dienas ritēs saspringti, tāpēc mājas un ģimenes pienākumiem atliks mazāk laika. Iespējams, nāksies strādāt arī brīvdienās. Taču ģimenei tas diez vai patiks. Atrodi tomēr laiku arī sev un saviem mīļajiem. Esi apdomīgs naudas lietās, jo iespējams iztērēties vairāk, nekā šobrīd vari atļauties. Rudens atlaižu vilinājumam ir liels spēks.