Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākajā nākotnē

© F64

Horoskopi līdz 22.septembrim.

AUNS. Jāsargās no pārslodzes un stresa, kā arī neapdomīgas rīcības. Brīvajā laikā parosies mājās, sakārto saimniecību, un pēc tam dodieties ar ģimeni uz kultūras pasākumu vai kopā ar draugiem izklaidēs. Labi jutīsies, kad līdzās ir savējie, būs atbalsts un varēsi sajust, ka tev ir uz ko paļauties. Ja vēl neesi bijis atvaļinājumā, tad vari ieplānot nelielu ārzemju ceļojumu.

VĒRSIS. Brīvdienas velti mājas darbiem - uzpos un pārkārto telpas. Veiksmīgs periods dažādām radošām lietām. Ja profesija ir lietišķa, tad savu stila un gaumes izjūtu vari likt lietā, uzlabojot mājokļa interjeru. Tuvojas drūmi pelēkais laiks, tāpēc jāpadomā, kā telpās saglabāt saulainu noskaņu. Varbūt jānomaina aizkari, galdauti un pārklāji, izvēloties košus, dzīvespriecīgus toņus.

DVĪŅI. Mājas pienākumi prasīs daudz enerģijas, arī darbā vajadzēs krietni papūlēties, tāpēc brīvajā laikā atrodi laiku atpūtai, lai mierā un klusumā apdomātu to, kas svarīgs. Labs laiks viedām, nesteidzīgām sarunām ar cilvēkiem, kuru viedokli tu augstu vērtē. Nedēļas nogali pavadi ar ģimeni un bērniem vai domubiedriem. Vari sarīkot mājas ballīti vai dārza svētkus.

VĒZIS. Vislabāk jutīsies kopā ar mīļoto cilvēku, mājās, ģimeniskā atmosfērā. Būs par ko parunāt, kopā pastrādāsiet un mīļuprāt uzņemsiet ciemos draugus. Sapratīsi, ka līdzās ir uzticams cilvēks. Savukārt darba dienas ritēs spraigi un ar atbildīgiem pienākumiem, tāpēc brīvajā laikā svarīgi no tā visa «atslēgties». Iespējams, tavs viedais padoms būs nepieciešams atvasītēm.

LAUVA. Pirmajā vietā attiecības ar mīļoto cilvēku. Ja mājas dzīvē tevi kaut kas neapmierina, mierīgi izrunājies. Kašķēšanās vai aizvainota klusēšana neko neatrisinās. Būtu jauki brīvdienās atrast laiku, lai pabūtu divvientulībā - aizietu romantiskās vakariņās vai dotos nelielā izbraucienā. Šobrīd nav piemērots laiks sarunām bankās, kredītam vai lielākam līzinga pirkumam.

JAUNAVA. Daudz saimniecisko darbu. Nepūlies viens, bet iesaisti ģimeni, kopā veiksies raitāk. Taču nevajag sākt kapitālo remontu vai vērienīgu pārbūvi, tā var ieilgt. Turi kārtībā naudas lietas un seko līdzi visiem rēķiniem un maksājumiem. Privātajā dzīvē attiecību stiprināšanas laiks. Brīvie ļaudis var lūkoties pēc stabila, uzticama partnera, kā arī doties laulības ostā.

SVARI. Jābūt apdomīgam naudas lietās. Rēķini līdzi, turi kārtībā rēķinus un netērējies bez vajadzības. Vari risināt sarunas ar finanšu iestādēm. Piemērots laiks nekustamā īpašuma jautājumiem un remontdarbiem. Mājokļa labiekārtošanā izcelsies ar gaumi un perfektu stila izjūtu. Iespējams, atklāsi sevī arī rokdarbu meistara talantus un pagatavosi ko glītu pats sev vai interjeram.

SKORPIONS. Jāpievērš uzmanība naudas lietām. Ikdienas vajadzībām iegādājies tikai to, kas patiešām nepieciešamas. Ja dodies lielākā iepirkšanās tūrē, izveido sarakstu un neļaujies rudens atlaižu kārdinājumam. Nevajadzētu veikt nekustamā īpašuma darījumu vai sākt vērienīgus un dārgus remontdarbus. Brīvdienās vēlams kopā ar savu otro pusīti kaut kur iziet vai satikties ar draugiem.

STRĒLNIEKS. Sekmīgi ieguldījumi mājas saimniecībā. Iegādājies mēbeles, paklājus un pārklājus, bet izvērtē cenu. Nevajadzētu uzņemties kredīta vai līzinga saistības un pirkt to, kas šobrīd tā īsti nav nepieciešams. Brīvdienās ielūdz ciemos draugus un pacienā ar paša gatavotiem gardumiem. Atklāsi sevī kulināra talantu - izdosies eksotiski ēdieni un kokteiļi no svaigiem augļiem.

MEŽĀZIS. Vari uzņemties papildu darbus, kas paveicami brīvajā laikā, un tādējādi papildināt sava maciņa saturu. Tāpat arī labs laiks ģimenes biznesa attīstīšanai. Brīvos līdzekļus ieguldi mājokļa uzlabošanā. Iegādājies mēbeles vai interjera priekšmetus. Vari nomainīt lampas, kā arī uzstādīt dūmu detektorus, ja to vēl nav. Brīvdienās prieku sagādās kultūras vai izklaides pasākums.

ŪDENSVĪRS. Ja kārtojamas darīšanas iestādēs vai paredzamas sarunas ar komunālajiem dienestiem, tad labi sagatavojies, lai vari pamatot savu viedokli. No jauna slēdzot līgumus, rūpīgi visu izlasi - arī to, kas maziem burtiņiem uzrakstīts beigās. It īpaši tad, ja tas skar maksājumus un naudas lietas. Brīvdienās vislabāk jutīsies mājas atmosfērā un radu lokā. Jautras un saistošas sarunas.

ZIVIS. Daudz emociju. Jūtīgi uztversi apkārt notiekošo. Iespējams, radīsies vēlme mājiniekus izrīkot pēc sava prāta. Atceries senseno patiesību - iesaisties tikai tad, ja tevi lūdz. Pretējā gadījumā var izcelties strīdi. Ar mājas darbiem un kārtības ieviešanu pārāk nepārspīlē. Brīvdienās labāk doties nelielā izbraucienā vai apmeklē kultūras vai mākslas pasākumu.