Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© www.dreamstime.com

Horoskopi līdz 14.jūlijam

AUNS. Iedvesmas pilns laiks. Vasaras košās krāsas rosinās kaut ko mainīt arī mājokļa iekārtojumā. Vari veikt kosmētisko remontu, iegādāties skaistus interjera priekšmetus un brīvdienās doties iepirkšanās tūrē, lai atjaunotu un papildinātu savu un ģimenes garderobi. Mīļuprāt uzņemsi ciemos draugus un cienāsi viņus ar vasarīgiem kokteiļiem vai desertiem. Patīkami pavadīts laiks.

VĒRSIS. Piemērots periods vasaras atvaļinājuma ceļojumam. Vairāk prieka gūsi, ja izvēlēsies maršrutu ar izzinošu programmu un dosies apskatīt pasaules vēstures, kultūras un mākslas vērtības. Šāds pasākums saliedēs ģimeni un dos jaunus iespaidus, par ko parunāt. Sekmīgs laiks, lai kārtotu nekustamā īpašuma jautājumus un risinātu sarunas iestādēs vai bankās.

DVĪŅI. Var rasties iespējas pavairot ienākumus un pēc tam brīvos līdzekļus arī lietderīgi iztērēt. Sekmīgs laiks dažādu mājas un interjera preču iegādei - vari iegādāties jaunus traukus, galdautus, aizkarus, dīvāna pārklājus u.tml. Daudz prieka no ģimenes pasākumiem. Kad kopā paveikti mājas darbi, dodieties pie dabas - ogot, sēņot, ievākt krājumus ziemai. Apciemo tālākus radus.

VĒZIS. Mājas darbi būs otrajā plānā, jo svarīgāko vietu ieņems darba pienākumi vai privātais bizness. Ir labs laiks dibināt jaunus kontaktus un parādīt profesionālo varēšanu. Parūpējies un palutini sevi - aizej pie friziera, manikīra vai uz kādām skaistumprocedūrām. Brīvdienās mājās apdari tikai pašu nepieciešamāko un ar ģimeni apmeklē kultūras pasākumus

LAUVA. Labprāt rosīsies mājās un it īpaši virtuvē. Labs laiks ziemas krājumu gatavošanai: kompoti, ievārījumi, konservi un saldētas dabas veltes, tas viss ziemā noderēs. Ja viens netiec galā, iesaisti ģimeni. Vari iegādāties sadzīves tehniku - trauku vai veļas mazgājamo mašīnu, blenderi, mikroviļņu krāsni u.tml. Mazliet laika jāatrod arī sev, lai pabūtu vienatnē un pārdomātu svarīgo.

JAUNAVA. Atbildīgi pienākumi ģimenē. Iespējams, jāparūpējas par vecākās paaudzes radiniekiem un jārisina attiecību jautājumi. Esi tolerants pret mājinieku viedokļiem un pārāk nekritizē. Svarīga komunikācija ar bērniem, cits no cita varat iemācīties ko jaunu. Nav labs laiks vērienīgiem būvdarbiem, taču neliels kosmētiskais remonts būs tieši reizē. It īpaši, ja to veiksiet visi kopā.

SVARI. Daudz saimniecisko darbu un ģimenes pienākumu. Vari sākt remontu vai risināt ar dzimtas īpašumiem saistītus jautājumus. Interese par ciltskoku un arī labs laiks dzimtas saieta organizēšanai. Vajadzētu pārskatīt saimniecības lietas un nopirkt ko jaunu, ja nepieciešams. Vari iegādāties sadzīves tehniku, gultas veļu, dvieļus, aizkarus un citus tekstilizstrādājumus.

SKORPIONS. Daudz enerģijas, ko vajadzētu lietderīgi izmantot. Ieplāno svarīgus darbus, tie ies no rokas. Tiesa, brīvdienās labi jāatpūšas, jo darba dienas tomēr ritēs saspringti. Labi palīdzēs pirts procedūras, pastaigas dabā, atpūta pie ūdeņiem. Ēdienkartē pēc iespējas vairāk iekļauj vasarīgu un vitamīniem bagātu pārtiku. Vari veidot uzkrājumus vai ieguldīt vērtīgos pirkumos.

STRĒLNIEKS. Būsi noskaņots uz lietišķā viļņa un, ja būs nepieciešams, sekmīgi nokārtosi darīšanas iestādēs saistībā ar nekustamo īpašumu vai komunālajiem dienestiem. Ir iespējas pavairot ienākumus un sekmīgi ieguldīt, bet jābūt uzmanīgam ar kredītiem. Brīvdienās ievāc dabas veltes, zāļu tējas un gatavo krājumus ziemai. Palutini savējos ar dāvaniņām.

MEŽĀZIS. Mājas darbiem nav īsti piemērots laiks, jo saistībā ar saimnieciskām lietām vai remonta iecerēm starp mājiniekiem var rasties domstarpības. Tāpat iespējama arī sadzīviska rīvēšanās par sīkumiem, tāpēc brīvdienās labāk visiem kopā doties ārpus mājas - izbraucienā, ekskursijā vai piknikā pie dabas. Prieku sagādās arī sportiskas aktivitātes.

ŪDENSVĪRS. Svarīga finanšu tēma. Saistībā ar mājas saimniecību var rasties neparedzēti izdevumi, kā arī naudas lietās ieviesties nelielas jukas. Esi precīzs, pārbaudi ienākošos maksājumu un laikus apmaksā rēķinus. Ievēro veselīgu dzīvesveidu un izveido vasaras sezonai atbilstošu ēdienkarti, kurā ir augļi, ogas, dārzeņi un zaļumi. Organisma stiprināšanai vēlamas peldes un pirts.

ZIVIS. Darba dienas ritēs nemierīgi un radīs spriedzi, tāpēc nedēļas nogalē mierīgi jāatpūšas. Brīvdienās kārtīgi izgulies un vadi laiku nesteidzīgi. Ja ir iedvesma, sarīko dārza svētkus ar kokteiļiem un oriģināliem atspirdzinājumiem. Radošās un intelektuālās sarunās laiks tiks pavadīts jauki. Jābūt apdomīgam naudas lietās, nav vēlams iegādāties sadzīves un datortehniku.