Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© F64

Horoskopi līdz 6.jūlijam.

AUNS. Vislabākais būtu paņemt atvaļinājumu un kopā ar saviem mīļajiem doties ceļojumā uz tālām zemēm. Iespaidi būs neaizmirstami, un pieredzētais arī satuvinās. Ja nekur nedodies, vienalga vērienīgus mājas darbus plānot nevajag, tie diez ko no rokas neies. Izbaudi vasaru, apmeklē kultūras pasākumus un atpūties. Svarīga sirdslietu tēma. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās.

VĒRSIS. Piemērots laiks mājas darbiem. Vari ieplānot remontu, uzlabot interjeru, iegādāties jaunas lietas mājas saimniecībai. Par paveikto būs prieks pašam un ģimenei. Pienācis laiks arī gatavot krājumus ziemai, vārīt ievārījumus, sagatavot saldēšanai dabas veltes u.tml. Saimniekošana ies no rokas, un tu spoži nodemonstrēsi savu kulināra talantu. Nevajadzētu kārtot darīšanas iestādēs saistībā ar nekustamo īpašumu.

DVĪŅI. Atklāsi sevī aicinājumu darboties virtuvē un izmēģināt vēl nezināmas ēdienu receptes. Izrādās, ka šis process arī var būt radošs! Brīvdienās dodies pie dabas un ievāc vasaras veltes. Ja ģimenē ir bērni, tad kopīga saldā ēdiena vai plātsmaizes gatavošana no pašu salasītā viņiem sagādās lielu prieku. Šajā periodā nevajadzētu kārtot komunālos jautājumus iestādēs.

VĒZIS. Svarīga finanšu tēma. Ar ienākumiem kopumā būsi apmierināts, taču paredzami palieli saimnieciskie tēriņi. Vari veikt kosmētisko remontu vai iegādāties jaunas interjera lietas - tās ir nepieciešamas, būs praktiskas un arī iepriecēs. Brīvdienās dari to, kas iet pie sirds un uzlabo omu, jo darba dienas ritēs spraigi. Paļauties varēsi tikai uz sevi, tāpēc - jābūt formā. Ja iespējams, ņem atvaļinājumu un dodies tālākā ceļojumā.

LAUVA. Sekmīgs laiks ieguldījumiem saimniecībā un teritorijas labiekārtošanā. Ja esi mājas īpašnieks, derētu pievērsties āra darbiem. Varbūt vēl jāiedēsta ziedi vai košumkrūmi, jāizveido akmensdārzs. Iesaisti darbos visus mājiniekus un ņem vērā arī viņu ieteikumus. Pēc paveiktajiem darbiem noteikti atrodi laiku, lai pabūtu divvientulībā ar mīļoto. Attiecību tēma prasīs uzmanību.

JAUNAVA. Būsi labs padomdevējs sev un saviem tuvākajiem. Piemērots laiks mājas darbiem un tehnisku ierīču iegādei. Būsi noskaņots sakārtot saimniecību un ieviest pārkārtojumus gan telpās, gan ikdienas dzīves ritmā. Attiecības ar mīļoto cilvēku un bērniem ieņems svarīgu vietu. Ja kaut kas nav pa prātam, tad jāizrunājas. Nedrīkst krāt sevī aizvainojumu. Atklāta valoda visu saliks savās vietās, un mājās atkal valdīs saticība.

SVARI. Mazliet domīgs noskaņojums un vēlme pēc vienatnes. Palūdz mājiniekus, lai ļauj tev mazliet atvilkt elpu. Lielus saimniecības darbus patlaban ieplānot nevajadzētu. Labāk kopā ar ģimeni apmeklē kādu kultūras pasākumu, brīvdabas teātra izrādi vai skaistu zaļumballi. Ir jāatpūšas, jo darbs prasīs spēkus, nervus un iedvesmu, var rasties neparedzētas situācijas.

SKORPIONS. Veiksmīgi finanšu darījumi. Veido uzkrājumus vai ieguldi vērtīgos pirkumos, piemēram, sadzīves tehnikā. Vari iegādāties jaunu auto, datoru vai mūzikas iekārtu. Mājokļa izdaiļošanai, tērpiem un rotām gan tērējies ar mēru, tur nauda var aizplūst, gluži nemanot. Brīvdienās vēlams satikties ar seniem, labiem draugiem vai interešu biedriem un iesaistīties sportiski kustīgās aktivitātēs.

STRĒLNIEKS. Necīnies ar vējdzirnavām un nenopūlies ar darbiem, kas nevirzās uz priekšu. Tikai velti iztērēsi spēkus. Apdari pašu nepieciešamāko un izbaudi brīvdienas - dodies nelielā ekskursijā pa Latvijas skaistākajām vietām, apciemo radus vai izbrauc ar laivu skaistas upes līčus. Ar saimniecības darbiem mājās nepārspīlē. Nevajadzētu risināt nekustamā īpašuma jautājumus.

MEŽĀZIS. Naudas tēmā kaut kas var bremzēties, tāpēc labi, ja kas iekrāts rezervē. Pārbaudi rēķinus un raugies, lai viss nopelnītais savlaicīgi nonāk tavā makā vai bankas kontā. Nepērc nevajadzīgus niekus un netērējies par izklaidēm. Labāk ieguldīt īpašumā vai kādās citās stabilās vērtībās. Vari mājās ieplānot remontu vai pārbūves darbus. Piemērots periods, lai kārtotu darīšanas iestādēs vai ar komunālajiem dienestiem.

ŪDENSVĪRS. Daudz darīšanu ar ģimenes locekļiem, un no šīs komunikācijas gūsi pozitīvas emocijas. Pienācis laiks apciemot savējos tālākās malās vai sarīkot dzimtas saietu. Samērā veiksmīgs periods dažādu lietišķo darīšanu kārtošanai iestādēs, zemesgrāmatu nodaļā, komunālajos dienestos u.tml. Darbā arī pienākumu netrūks, bet var pavērties jaunas iespējas.

ZIVIS. Vilinās jaunas tāles, svešas zemes un nezināmi apvāršņi. Ja iespējams, dodies ceļojumā, bet, ja nevari atstāt ikdienas pienākumus, padomā par mācībām - izglītojies pats vai piesakies kursos. Darbā ies diezgan nemierīgi un mājās būs nopietni pienākumi. Rūpīgi jāplāno dienas, lai visu vari paspēt. Brīvdienas velti mierīgai atpūtai. Vēlams aizbraukt pie ūdeņiem, sauļoties, makšķerēt - kura nodarbe pašam tuvāka sirdij.