Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© Google

Horoskopi līdz 30.jūnijam

AUNS. Svētku laikā atpūties un no sirds izballējies. Vari rīkot svinēšanu savās mājās vai dzimtas īpašumā, doties uz zaļumballi vai piknikā pie dabas. Būsi saimniecisks un jebkurā vietā un apstākļos pratīsi sarūpēt gardu cienastu vai līdzņemamo groziņu. Kopumā ir piemērots laiks arīdzan mājokļa remontam, izdaiļošanai un ieguldījumiem mājas saimniecībā.

VĒRSIS. Ar īstu saimnieka vērienu gribēsi svētku svinēšanu. Atradīsies senas receptes, kas iedvesmos izmēģināt Jāņu siera siešanu vai miestiņa brūvēšanu. Ja tev pieder īpašums, aicini pie sevis radus un draugus - dziesmas skanēs līdz rīta gaismai. Šis periods ir piemērots arī ceļojuma plānošanai. Izvēlies maršrutu ar izzinošu kultūras programmu un vēsturisku objektu apskati.

DVĪŅI. Diezgan daudz mājas un ģimenes pienākumu. Piemērots laiks dārza darbiem un teritorijas sakopšanai. Labprāt saimniekosi un palutināsi savus mīļos ar kulinārijas brīnumiem. Būs kopīgi darbi un nopietnas sarunas. Svētku laikā gan dodies uz kādu interesantu pasākumu, cilvēku klātbūtne un spēcīgās enerģijas aizraus un iedvesmos. Brīvajiem ļaudīm var rasties simpātijas.

VĒZIS. Ģimenes un dzimtas tēma tavā dzīvē ir svarīga, tāpēc arī Līgo svētkos vēlēsies pulcināt kopā savējos un atzīmēšanu sarīkot labāko senču tradīciju garā. Darba dienas šajā periodā ritēs diezgan saspringti. Iespējamas stresa pilnas un mainīgas situācijas, un tāpēc saimniecības darbiem atliks mazāk laika. Nesatraucies - gan ģimene tiks galā. Šobrīd ir tavs iespēju laiks.

LAUVA. Vari ieplānot mājās kādus pārkārtojumus vai uzlabojumus, iegādāties jaunas mēbeles, paklājus, pārvalkus, aizkarus u.tml. Gan pats, gan pārējie mājinieki, it īpaši bērni, ar lielu entuziasmu nodosies saimniecības darbiem. Līgo svētkus arīdzan gribēsi svinēt ar savējiem, uzklājot bagātīgu svētku galdu. Brīvajiem ļaudīm nevajag steidzināt sirdslietu notikumus.

JAUNAVA. Līgo svētku laikā atpūties un izklaidējies, dodoties pie draugiem, apmeklē publisku kultūras pasākumu vai zaļumballi. Mājās nevajadzētu palikt, jo tad atradīsies kādi nepaveikti darbi. Saimnieciskās rūpes aizņems diezgan lielu dzīves daļu, taču uz priekšu virzīsies gausi. Nav labs laiks nekustamā īpašuma jautājumu risināšanai un būvniecībai vai kapitālajam remontam.

SVARI. Darba dienas ritējušas saspringti, un tikpat nemierīgs laiks gaidāms arī pēc svētkiem. Tāpēc labāk paņemt atvaļinājumu un doties ar saviem mīļajiem tālākā ceļojumā. Ja tas nav iespējams, vismaz Jāņos kārtīgi atpūties un izballējies. Sirdi sildīs mīlestība un romantiskas noskaņas. Vari klāt svētku galdu savās mājās vai dzimtas lauku īpašumā, tikai ar tēriņiem nepārcenties.

SKORPIONS. Diezgan svarīga būs finanšu tēma. Naudas lietās kaut kas var bremzēties, tāpēc jābūt apdomīgam. Neieguldi nekustamajā īpašumā, neveic mājās vērienīgu pārbūvi un nepērc dārgas lietas, tas jāatliek uz vēlāku laiku. Ja tev pieder savrupmāja vai lauku īpašums, sarīko ģimenei un draugiem Līgo pasākumu labāko senču tradīciju stilā, valdīs omulība un sirsnība.

STRĒLNIEKS. Ražīgs darījumu, jaunu projektu vai biznesa attīstības laiks. No vienas puses - būsi līdz matu galiņiem iekšā darba pienākumos, no otras - gribēsi, lai visi liek mieru. Tad nu svētkos atpūties un tuvākajā laikā neieplāno nekādus būtiskus mājas darbus. Pēc svinēšanas labāk mierīgi atpūties. Ja iespējams, ieej pirtī, peldies, dodies makšķerēt vai pastaigā dabā. Jāatjauno spēki.

MEŽĀZIS. Emocionāli dzīvosi līdzi visiem notikumiem, un kādā brīdī tevi var pārņemt grūtsirdība. Vajag atrast mazliet laika sev, lai pabūtu vienatnē un sakārtotu domas. Brīvajā laikā vēlams darīt to, kas uzlabo omu, - pievērsties mīļotajam hobijam, satikties ar draugiem vai vienkārši pavadīt laiku mājās, mierīgā gaisotnē. Līgo svētkos vislabāk jutīsies kopā ar mīļoto cilvēku un ģimeni.

ŪDENSVĪRS. Dinamisks un sarežģīts laiks. Darbā iespējamas pārmaiņas, kā arī var rasties iespējas izvirzīties, strādāt pie jauniem projektiem vai vispār saņemt citu piedāvājumu. Tajā pašā laikā arī mājās gribēsies šo to paveikt, piemēram, nelielu kosmētisko remontu. Svētkos labprāt rosīsies, klājot svētku galdu. Visam jābūt tā, kā pieklājas! Jāņuzālēm vāzē, sieram, alum un baltam galdautam!

ZIVIS. Ikdienas solis prasīs diezgan daudz izturības, iespējamas stresa situācijas un neskaidrības, lielas rūpes par citiem un pārāk mazas par sevi. Neuzņemies pārāk daudz mājas darbu viens pats, bet sadali visiem vienlīdzīgi. Jāņus atzīmē kopā ar ģimeni un tuviem draugiem, pārāk vētrainas un bohēmiskas izklaides nebūtu vēlamas. Romantiskas noskaņas un sirds siltums.