Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© F64

Horoskopi līdz 16.jūnijam

AUNS. Nav piemērots laiks, lai risinātu sarunas ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem, toties, ja apspriežami kādi jautājumi iestādēs vai bankās, tad droši vari doties un runāt. Ja vēlies ņemt kredītu vai iegādāties lielāku pirkumu līzingā, rūpīgi izvērtē iespējas. Naudas lietās jābūt precīzam un jāuzmanās no nepārdomātiem tēriņiem. Rūpīgi izlasi līgumus, arī to, kas rakstīts maziem burtiņiem.

VĒRSIS. Daudz darīšanu ar ģimenes locekļiem. Iespējams, kādam jāpalīdz ar padomu vai praktiski, kaut kas jāatrisina un jāsakārto. Tajā pašā laikā atceries arī par sevi, jo dienas ritēs saspringti un var uzdot nervi. Tad nu mierīgi jāatpūšas. Brīvdienās kārtīgi izgulies, dodies pie dabas - sauļojies, peldies, pastaigājies vai nūjo. Sakārtoties turpmākajiem darbiem var palīdzēt meditācijas.

DVĪŅI. Radoša pieeja saimnieciskās lietās. Ir īstais laiks ieplānot nopietnus mājas darbus. Vari veikt remontu, pārkārtot interjeru un iegādāties jaunas mēbeles, tekstilu, aizkarus, paklājus. Visu paveiksi ar gaumi un stila izjūtu, un ģimenei par paveikto būs prieks. Taču esi apdomīgs un rūpīgi izrēķini, ja kaut ko lielāku vēlies iegādāties līzingā. Brīvdienās kopā ar draugiem apmeklē izklaides pasākumu.

VĒZIS. Rūpēsies par savējiem, gribēsi viņus palutināt ar ko gardu vai nelielām dāvaniņām. Brīvdienas ģimenes lokā kopīgos pasākumos būs lieliskas. Un nemaz nevajag skaļas izklaides vai trokšņainas ballītes, no tām nebūs gandarījuma. Ja kārtojamas kādas darīšanas iestādēs, labāk atliec uz vēlāku laiku, sarunas ar ierēdņiem diez kā nevedīsies. Toties darbā vai biznesā var būt jaunas iespējas.

LAUVA. Radīsies labas idejas, kā pārkārtot vai uzlabot mājas vidi, taču, pirms ķerties pie darba, apspriedies ar mājiniekiem. Ģimenes locekļiem var būt atšķirīgi viedokļi, tāpēc visi jautājumi jāizrunā un jāsargās no strīdiem. Nav labs laiks tehniskiem un elektro darbiem. Ja ko tādu dari, ievēro drošības instrukcijas. Bet, pērkot sadzīves tehniku, rūpīgi pārbaudi kvalitāti un garantijas.

JAUNAVA. Būtu jauki ieplānot atvaļinājumu vai vismaz dažas ārpuskārtas brīvdienas, lai kopā ar savējiem kaut kur aizbrauktu un atpūstos. Jādomā par optimisma vairošanu un jauniem iespaidiem, kas palīdz citādi paraudzīties uz dzīvi. Ja esi iecerējis svarīgus mājas darbus, tad šis ir piemērots laiks bērnistabas remontam, kā arī piemājas teritorijas un dārza labiekārtošanai. Un - dārza svētkiem.

SVARI. Jāgādā par saskaņu ģimenē. Ja kaut kas sakrājies uz sirds, izrunājies ar mīļoto un neapvainojies par niekiem. Brīvdienās vēlams aizbraukt nelielā ceļojumā vai piknikā. Tāpat arī piemērots laiks pārkārtojumiem mājās, telpu un āra teritorijas izdaiļošanai. Iesaisti darbos visu ģimeni, kopā veiksies ražīgāk. Sekmīgi ieguldījumi nekustamajā īpašumā un vērtīgi pirkumi mājām.

SKORPIONS. Būsi noskaņots domīgi un vēlēsies iedziļināties lietu būtībā. Tavam asajam skatam nekas nepaliks apslēpts. Darbā rosība, projekti, sapulces - tas viss var krietni vien nogurdināt, tāpēc brīvdienās ieplāno mierīgu atpūtu. Mazliet parosies mājas saimniecībā, aizbrauc pie dabas, ieej pirtī. Organisma atjaunošanas un nostiprināšanas procedūras atgriezīs spēkus un enerģiju.

STRĒLNIEKS. Jāpadomā par attiecību stiprināšanu ģimenē, ielūdz ciemos radiniekus, apciemo vecākus, uzaicini savu otro pusīti uz vakariņām labā restorānā. Radīsies interesantas idejas, kā pārkārtot vai uzlabot mājas vidi, taču, pirms ķerties pie darba, apspriedies ar pārējiem. Visi jautājumi jāizrunā un jāsargās no strīdiem. Pērkot sadzīves tehniku, rūpīgi pārbaudi kvalitāti un garantijas.

MEŽĀZIS. Labs laiks pārkārtojumiem un aktīvai saimniekošanai mājās. Vari sākt remontu, pārkārtot mēbeles, iegādāties jaunus gaismas ķermeņus vai sadzīves tehniku. Kvalitāti gan pārbaudi un neļaujies atlaižu vilinājumam, ne velti mēdz teikt: skopais maksā divreiz. Bet, ja klāt atvaļinājums, tad šis ir piemērots periods, lai dotos tālākā ceļojumā uz siltām zemēm pie siltām jūrām.

ŪDENSVĪRS. Labas izaugsmes iespējas, ja pievērsīsies karjeras veidošanai. Taču netrūks arī mājas un ģimenes pienākumu. Vislabākais variants: darba nedēļā strādāt ar pilnu atdevi, bet brīvo laiku pavadīt kopā ar saviem mīļajiem. Veiksies mājas darbi, un kulinārijas lietās būs radoša pieeja, tāpēc droši vari izmēģināt jaunas receptes, izmantojot vasaras veltes. Nevajadzētu kārtot kredītjautājumus.

ZIVIS. Svarīga finanšu tēma. Ienākumus pavairosi ar paša darbu un idejām. Turi vaļā acis un ausis, lai nepalaistu garām iespējas. Brīvdienās veiksmīga iepirkšanās tūre un sen iecerētu lietu iegāde. Nopirksi to, kas izdaiļo mājokli, būs prieks pašam un ģimenei. Skaiti un rēķini līdzi, lai nesanāk iztērēties pārāk daudz. Neaizdod un neaizņemies, un šobrīd nepērc dārgas preces līzingā.