Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© Google

Horoskopi līdz 26.maijam.

AUNS. Laiks iepirkties! Brīvdienās kopā ar ģimeni vari doties tūrē pa veikaliem un iegādāties jaunu garderobi, pavasarīgus aksesuārus un parfimēriju. Savukārt vakari kā radīti kultūras pasākumu apmeklējumiem vai draugu ballītēm. Ja tev ir sava māja, sarīko dārza svētkus radošā gaisotnē. Nav labs laiks komunālo līgumu slēgšanai, kā arī sarunām ar bankām par kredītjautājumiem.

VĒRSIS. Laba gaume mājokļa iekārtošanā un izdaiļošanā. Iegādājies jaunus aizkarus, galdautus, pārklājus, kādu glītu vāzi pavasara ziediem vai interjera un mākslas priekšmetus. Taču nepērc dārgas preces līzingā un neuzņemies kredītsaistības. Ja risināmi pedagoģiskie jautājumi, ieklausies bērnu argumentos, esi tolerants un respektē viņu viedokli. Vari veikt nelielu remontu bērnistabā.

DVĪŅI. Dienas ritēs saspringti, jo darbā daudz pienākumu, mājas solis prasa savu un varbūt jāpalīdz arī radiem. Nav jau tā, ka tas būtu apgrūtinoši, - vienīgi pareizi jāsaplāno laiks. Svarīgākos mājas darbus paveic brīvdienās, iesaistot ģimeni, tad ātrāk tiksi galā un kopīga strādāšana saliedēs. Kad labi pastrādāts, apciemo vai ielūdz pie sevis draugus. Maza ballīte uzmundrinās.

VĒZIS. Ja kārtojamas kādas darīšanas ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem, risināmi nekustamā īpašuma jautājumi vai sarunas bankās, šis ir piemērots laiks. Lietišķās lietas sekmēsies, un tas attiecas arī uz darbu vai biznesu. Brīvdienās gan atpūties un izvēdini galvu. Prieku sagādās kultūras pasākuma apmeklējums kopā ar ģimeni vai draugiem, kā arī neliels izbraukums pie dabas.

LAUVA. Iegādājies kādu pirkumu mājai, piemēram, mēbeles, paklāju vai mākslas priekšmetus, tikai bez kredītsaistībām. Ja mazliet pietrūkst, padomā, kur un kā vari pavairot ienākumus. Labs laiks jaunu peļņas plānu realizācijai. Brīvajos brīžos apmeklē kultūras pasākumus vai dodies izklaidēties ar draugiem. Attiecībās jāgādā par saticību - problēmas izrunā un nepiktojies par niekiem.

JAUNAVA. Daudz mājas un ģimenes pienākumu. Brīžiem liksies, ka ar to vien nodarbojies kā kārto, gādā un risini mājinieku problēmas. Turklāt daudz kas bremzējas un izvēršas par cīņu ar vējdzirnavām. Vienkārši jāapstājas. Šis periods nav piemērots svarīgiem mājas darbiem vai remontam. Toties atvaļinājuma ceļojums būtu tieši reizē - jauni iespaidi un tikšanās ar interesantiem cilvēkiem.

SVARI. Vari ieplānot pārmaiņas mājoklī - veikt nelielu kosmētisko remontu, mainīt telpu iekārtojumu un izdaiļot interjeru. Iesaisti pasākumā visus mājiniekus, arī pašus mazākos. Viņiem savas dzīvojamās zonas pārkārtošana šķitīs ļoti aizraujoša. Vari iegādāties lietas, kas izdaiļo telpas, bet šobrīd nepērc sadzīves tehniku. Brīvajā laikā atrodi brīdi divvientulībai ar mīļoto.

SKORPIONS. Saudzē enerģiju un padomā par pavasara vitamīniem - par labu nāks sulas, smūtiji, dažādi zaļie salāti. Tāpat arī derētu sportiskās aktivitātes un pienācīga atpūta. Brīvdienās lēnā garā parosies mājās, sakārto telpas, izmēģini jaunas kulinārijas receptes. Dārzu īpašniekiem īstais laiks sējas un stādīšanas darbiem, teritorijas labiekārtošanai, bet pēc tam āra svētkiem ar grilētiem gardumiem.

STRĒLNIEKS. Ar vienu kāju darbā, ar otru mājas pienākumos. Spraigajā tempā parūpējies par veselību, vitamīniem un līdzsvarotu dienas režīmu, jo pārslodze var nākt par sliktu veselībai. Brīvdienās dodies iepirkšanās tūrē un iegādājies sadzīves preces, kā arī palutini ģimeni ar jaunu garderobi. Vienīgi patlaban nevajadzētu pirkt sadzīves tehniku - gāzes plīti, veļas vai trauku mazgājamo mašīnu.

MEŽĀZIS. Iegādājies skaistas mājas lietas, piemēram, traukus, vāzes vai dekorus, atjauno garderobi un palutini sevi ar skaistumsalona vai friziera apmeklējumu. Mājoklī nevajadzētu sākt nopietnus remontdarbus vai pārkārtojumus. Mazliet uzlabo un atsvaidzini interjeru, un visi būs ar to apmierināti. Brīvdienās apmeklē brīvdabas izklaides pasākumus vai aizbrauc ekskursijā.

ŪDENSVĪRS. Ļoti labs laiks visdažādākajiem mājas darbiem - vari remontēt, pārkārtot, izdaiļot, saimniekot virtuvē un brīvdienās pārsteigt savējos ar jauniem kulinārijas brīnumiem. Viss ies no rokas, un pašam un ģimenei būs prieks. Taču nav piemērots periods, lai kārtotu īpašuma jautājumus iestādēs vai risinātu sarunas ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem. Esi apdomīgs naudas lietās.

ZIVIS. Aktīva mājas dzīve, daudz darīšanu ar bērniem un radiniekiem, bet brīvdienās var pieteikties mīļi ciemiņi. Klāj galdu un uzņem viņus godam, kopīga pasēdēšana sniegs pozitīvas emocijas. Labs laiks nelielam ceļojumam kopā ar ģimeni, kā arī redzesloka paplašināšanai. Ja plāno lielākus pirkumus vai veic kādus maksājumus, rūpīgi rēķini līdzi ienākumus un izdevumus.