Piektdiena, 17.maijs

redeem Dailis, Herberts, Umberts

arrow_right_alt Horoskopi

ASTROLOĢIJA: Slavenā Ošo skolnieks. Ir sākusies cita mācību stunda

Samudro saka: «Es gan ieslēdzu, gan izslēdzu savas zināšanas. Man ir sava dzīve, savas problēmas. Ja vēlos kādam palīdzēt, varu komunicēt ar viņu, izmantojot savu pieredzi, bet man nav raksturīgi katru mīļu brīdi analizēt citus. Mans prāts to neizturētu.» © F64

3.lapa

- Latvija jūs interesē no biznesa viedokļa vai piesaista kas cits, piemēram, enerģētika, daba, cilvēki?

- Man patīk, ka dzīve ļauj nonākt visdažādākajās vietās. Olga mani sāka aicināt uz Latviju pirms vairākiem gadiem, pirms tam sadarbojos ar citiem cilvēkiem. Man te ir draugi, cilvēki, ar kuriem tiekos. Dzīve mani bieži aizved uz Austrumeiropu un Āziju, lai gan esmu dzimis Anglijā. Turp dodos reti, bet mēdzu būt Latvijā, Ukrainā, Krievijā, Honkongā, Taivānā un Ķīnā. Kāpēc? Es nezinu.

Pateicība intervijas tapšanā aura somas skolotājai Olgai Binklerei-Blatei un aura somas praktiķei un emocionālās veselības speciālistei Alīnai Voronovai.

CV

Samudro Prem

Dzimis 1960. gadā Lielbritānijā.

Savus garīgos meklējumus uzsāka 15 gadu vecumā kā tibetiešu mūks, lai gan dzimis katoļu ģimenē.

Kopš pusaudža vecuma interesē astroloģija, pašmācības ceļā daudz iemācījies.

19 gadu vecumā aizbrauca uz Indiju satikt garīgo skolotāju Ošo un apgūt meditāciju.

25 gadu vecumā viņam Ošo komūnā ASV piedāvāja apgūt psihoterapiju. Kopš tā laika strādā ar Rietumu psihoterapijas metodēm, ceļo pa vairākām valstīm un vada visdažādākos grupu seminārus. Daudzi no tiem ir balstīti čakru sistēmā. Pats saka, ka izmanto Rietumu psihoterapiju Austrumu čakru sistēmā.

Interese par aura somu parādījās 37 gadu vecumā, ir kļuvis par sertificētu aura somas pasniedzēju. Interese par aura somu atjaunoja interesi par astroloģiju.

Kā pieaudzis cilvēks devās studēt psihoterapiju.

Par sevi saka: «Vispirms mācījos praktiski, pēc tam devos uz universitāti pēc klasiskām zināšanām. Aura soma palīdzēja dažādu zināšanu sistēmu integrācijā. Savus studentus mācu un astroloģijā konsultēju vairāk ar savu pieredzi, zināšanas pievienojam vēlāk.»

VIEDOKLIS

Aura somas skolotāja Olga Binklere-Blate:

- Biju uz Samudro semināriem, bet atzīšos, ka tas ir liktenis. Es viņu sastapu un saskatīju milzīgo potenciālu, ko Samudro var dot Latvijai, jo ir semināri, kurus lasa tikai viņš. Tāpēc aicinu Samudro uz Latviju. Uz semināriem atnāk cilvēki, kuri vēlas uzzināt kaut ko jaunu, bet daudzi neslēpj, ka atrodas dzīves krustcelēs un viņiem jāsaprot, ko turpmāk darīt. Aura soma ir labs instruments, lai atrastu īsto atslēdziņu savām problēmām un citām acīm paskatītos uz notiekošo.

UZZIŅAI

Ošo (Osho, 1931-1990), īstajā vārdā Bhāgavans Šrī Radžnišs, pazīstams arī kā Acharya Rajneesh un Chandra Mohan Jain, bija indiešu garīgais skolotājs un rakstnieks. Daudziem Ošo ir guru: Skolotājs, Meistars, Apgaismotājs. Citiem - slavu alkstošs ekscentriķis un brīvdomātājs. Viņu uzskata par revolucionāru un vienlaikus - par bīstamu dumpinieku, avantūristu, pat sektas līderi. Pats viņš sevi nosaucis par huligānisko budu. Ošo mācība ietver sevī daudzas reliģijas. Apburošs runātājs par dzen, taoismu, tibetiešu budismu, kristietību un grieķu filozofiju un arī produktīvs autors.

(Avots: Vikipedia)