Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© Google

Horoskopi līdz 12.maijam

AUNS. Diezgan svarīga naudas tēma. Sekmīgas biznesa sarunas un ienesīgas vienošanās, darbā var pavērties jaunas iespējas. Brīvos līdzekļus ieguldi mājas vides uzlabošanā un interjera izdaiļošanā. Radīsies oriģinālas un radošas idejas. Iegādājies jaunus aizkarus, pārklājus, galdautus un traukus. Tāpat arī piemērots laiks nelielam ceļojumam kopā ar ģimeni.

VĒRSIS. Daudz laika paņems ģimenes darīšanas un saimnieciskie pienākumi. Mīļuprāt rūpēsies par savējiem, palīdzēsi viņiem risināt dažādus jautājumus un brīvdienās lutināsi ar gardām maltītēm. Rūpējoties par citiem, neaizmirsti arī sevi - jauna pavasarīga frizūra, skaistumsalona apmeklējums vai manikīrs uzlabos garastāvokli. Pārskati un atjauno garderobi.

DVĪŅI. Aktīva sabiedriskā rosība. Brīvdienās apciemo draugus, aizej uz kādu izklaides pasākumu, teātri, koncertu. Kad pēc spraigās darba nedēļas esi atpūties, vajadzētu apdarīt arī mājas darbus. Ja ķeries pie kādiem pārkārtojumiem, apspriedies ar ģimenes locekļiem, lai neizceļas sadzīviski strīdiņi. Nav labs laiks tehniskiem mājas darbiem un sadzīves tehnikas iegādei.

VĒZIS. Dienas ritēs dinamiski, jo visur jāpaspēj. Iespējams, tiksi aicināts piedalīties sabiedrisku pasākumu rīkošanā vai labdarībā. Ja vari, iesaisti arī ģimeni. Brīvdienās ieplāno iepirkšanās tūri, lai sagādātu visu nepieciešamo jaunajai darba nedēļai. Taču nav labs laiks sadzīves tehnikas, piemēram, veļas vai trauku mazgājamās mašīnas, iegādei. Pārbaudi mājās santehnikas ierīces.

LAUVA. Daudz emociju un vēlme parūpēties par saviem mīļajiem, gādāsi un dāvāsi sirds siltumu. Iespējams, risināmi pedagoģiskie jautājumi. Esi pretimnākošs, uzklausot savu atvasīšu vēlmes. Vislabākā būs kompromisa taktika. Naudas lietās kaut kas var bremzēties, nevajadzētu ņemt kredītu vai pirkt preces līzingā. Tāpat arī nav piemērots brīdis sadzīves tehnikas iegādei.

JAUNAVA. Liela nozīme radinieku un tuvu cilvēku uzmundrinājumam. Ar savējiem jutīsies vislabāk un kopīgos pasākumos smelsies spēkus un idejas. Var rasties domas par ģimenes biznesu vai arī tuvinieku padomi lieti noderēs personiskajos plānos. Sekmīgs laiks bērnistabas remontam un mēbeļu nomaiņai, bet nevajag risināt iestādēs nekustamā īpašuma vai komunālos jautājumus.

SVARI. Ja esi domājis remontēt vai mainīt mājokli, pamazām vari sākt šos plānus realizēt. Neko gan nesasteidz, parēķini izmaksas, izskati variantus, saplāno secību. Ja nepieciešams kredīts, vari doties uz sarunām bankā, bet reālo līguma parakstīšanu gan vajadzētu atlikt līdz maija pēdējai nedēļai. Piemērots laiks, lai jau sāktu plānot vasaras atvaļinājuma ceļojumu.

SKORPIONS. Jārīkojas apdomīgi ar finansēm, jo iespējama gan naudas plūsmas bremzēšanās, gan pēkšņi tēriņi. Dodoties iepirkties, rūpīgi apdomā, kas saimniecībā nepieciešams, un netērējies par lietām, kas šobrīd tā īsti nemaz nav vajadzīgas. Brīvdienās vislabāk jutīsies savējo lokā. Būs par ko parunāt, dalīties domās un iespaidos. Velti uzmanību mīļotajam cilvēkam.

STRĒLNIEKS. Nevajadzētu plānot vērienīgus saimnieciskos darbus, jo viss nemaz tik raiti no rokas neies. Tāpat arī nav labs laiks sadzīves tehnikas iegādei, taču nepieciešamības gadījumā vari remontēt vai mainīt santehnikas ierīces. Tā kā darba nedēļa bijusi saspringta, atpūties, darot to, kas sagādā prieku dvēselei. Vari aizbraukt pie dabas, sarīkot kopā ar draugiem grila pasākumu.

MEŽĀZIS. Pasākumi ar radiniekiem - jāuzklausa, jāizpalīdz vai kaut kas kopā jāatrisina. Noteikti atrodi laiku savām atvasītēm, iedziļinies un respektē viņu domas un ieceres. Brīvdienās, iespējams, pieteiksies ciemos draugi. Padomā, kā viņus mīļi uzņemt un ar kādiem kulinārijas brīnumiem pārsteigt. Vēlama veselības uzlabošanas kūre un vitamīniem bagāta ēdienkarte.

ŪDENSVĪRS. Būs dažādas idejas par mājokļa labiekārtošanu. Piemērots laiks nelielam kosmētiskajam remontam un interjera izdaiļošanai. Vari iegādāties kādu skaistu mākslas priekšmetu vai tekstilizstrādājumus. Process izvērtīsies radošs, un paveiktais sniegs gandarījumu. Brīvajā laikā ielūdz ciemos draugus un sarīko ballīti vai arī apciemo tālākus radiniekus.

ZIVIS. Mainīgs garastāvoklis un emocijas, kas var izraisīt sadzīviskas ķildas. Piebremzē vēlmi visu sakārtot pēc sava prāta, jo ideāli risinājumi ir retums. Brīvdienās mierīgi jāatpūšas, lai mazinātos spriedze. Piemērots laiks izbraucienam kopā ar ģimeni - vari doties pie dabas, apmeklēt vēsturiskus objektus, gadatirgu vai kādu citu sabiedrisku pasākumu. Gūsi pozitīvas sajūtas.