Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© F64

Horoskopi līdz 12.novembrim

AUNS. Vislabāk jutīsies mājās, ģimenes lokā. Būs dažādas idejas par mājokļa labiekārtošanu. Var atsvaidzināt interjeru ar krāsainiem un dzīvespriecīgiem akcentiem – dzeltenīgiem vai oranžiem aizkariem, sauso ziedu dekoriem vai sveču kompozīcijām. Rudenī jāgādā par optimismu. Svarīga šajā periodā būs mācību tēma. Izglītojies un paplašini redzesloku.

VĒRSIS. Kārtojamas lietišķas darīšanas. Var nākties risināt komunālos jautājumus, sarunāties ar namu apsaimniekotājiem, rūpēties par īpašumu vai saistībā ar to kārtot juridiskas lietas. Iecerētais ies no rokas. Ja nepieciešams, vari risināt sarunas bankās. Darbā nāksies kārtīgi pastrādāt, bet ar sasniegto būsi apmierināts. Nekautrējies runāt par algas pielikumu vai meklē labāku variantu.

DVĪŅI. Daudz darīšanu ar ģimenes locekļiem. Iespējams, vajadzēs palīdzēt. Tas paņems diezgan daudz laika un enerģijas, taču noteikti dos abpusēji pozitīvas emocijas. Rūpējoties par radiņiem, neatstāj novārtā attiecības ar mīļoto cilvēku. Vajadzētu atrast laiku, lai kaut kur kopā aizietu. Ir vērts padomāt par mājokļa labiekārtošanu un izdaiļošanu. Iegādājies dekorus, vāzes vai citus glītus niekus.

VĒZIS. Pirmajā vietā būs mājas dzīve un saimnieciskā rosība. Ja nepieciešams, vari veikt nelielus remontdarbus, kā arī iegādāties sadzīves tehniku, piemēram, virtuves kombainu, putekļusūcēju, veļas mašīnu u.tml. Namsaimniekiem pirms ziemas iestāšanās jāsakopj āra teritorija, jānovāc dārza inventārs. Var sarīkot talku ar grila sezonas noslēgumu. Darba nedēļa ritēs dinamiski, ar atbildīgiem pienākumiem.

LAUVA. Labprāt saimniekosi virtuvē. Izmēģini jaunas receptes un no rudens veltēm pagatavo vēl kādus ziemas krājumus. Vari ielūgt brīvdienās uz pusdienām draugus, lai viņi arī novērtē to, kas sanācis. Svarīga būs arī finanšu tēma. Iespējamas labas idejas par peļņas pavairošanu vai biznesa attīstīšanu. Atjauno savu un ģimenes locekļu garderobi, apmeklē frizieri, masāžu vai skaistuma salonu.

JAUNAVA. Daudz enerģijas un dažnedažādas idejas gan saistībā ar darba lietām, gan mājas dzīvi. Galvā rosīsies plāni, kā iekārtot mājokli, ko iegādāties saimniecībai un kas būtu jādara ģimenes attiecību uzlabošanai. Iegādājies sadzīves tehniku, auto, drēbes vēsajai sezonai, aizved savējos uz kultūras pasākumu vai nelielā ekskursijā. Sevišķi svarīgi respektēt bērnu viedokli. Darbā pievērs uzmanību atalgojumam.

SVARI. No tevis staros dzīvesprieks un optimisms, tāpēc par sarežģītām situācijām daudz nesatrauksies. Pārsvarā tādas iespējamas darbā – var mainīties pienākumi, rasties neskaidrības, pat intrigas. Vislabāk jutīsies mājās ar bērniem un ģimeni vai dodoties izbraucienā ar izzinošu raksturu. Tāpat arī daudz iegūsi lasot, daloties pieredzē un komunicējot ar radiem, draugiem un kolēģiem.

SKORPIONS. Svarīga finanšu tēma, var rasties iespējas pavairot ienākumus, noslēgt izdevīgas vienošanās, kas dos labumu ilgtermiņā. Brīvos līdzekļus vari ieguldīt nekustamajā īpašumā. Lietderīgi būs ieguldījumi virtuves, vannas istabas vai tualetes labiekārtošanā. Iegādājies jaunu veļas vai trauku mazgājamo mašīnu. Taču saimniecības darbu dunā neatstāj novārtā attiecības.

STRĒLNIEKS. Jauni plāni un izaicinājumi. Viegli veidosi kontaktus un labi sapratīsies ar cilvēkiem – tas noderēs, kārtojot darba un arī sadzīviskas lietas. Vari pievērsties komunālajiem jautājumiem. Ja plāno lielāku saimniecisko pirkumu, rūpīgi izvērtē cenu un lietderību, lai nesanāk pārmaksāt. Brīvdienās ar ģimeni apmeklē pasākumu vai ballīti, jo, paliekot mājās, iespējama rīvēšanās.

MEŽĀZIS. Pārdomas par dzīvi un globālām tēmām, labprātāk uzturēsies vienatnē un gremdēsies apcerīgās pārdomās, nevis risināsi ikdienišķus sadzīviskus jautājumus. Mājās ies diezgan nemierīgi, radinieki vēlēsies apspriesties, prasīs padomus un nāks klajā ar dažādām iniciatīvām. Izsaki viedokli, bet pārāk neiesaisties – gan jau ģimene tiks galā ar saimnieciskajiem darbiem arī bez tavas aktīvās līdzdalības.

ŪDENSVĪRS. Mājās gādā par saticību un neplāno būtiskus pārkārtojumus. Lai šobrīd viss paliek pa vecam un dienas rit savu gaitu. Nav labs laiks remontdarbiem, tehnikas vai elektroinstalācijas remontam, kā arī sadzīves tehnikas iegādei. Pievērs uzmanību naudas lietām – seko ienākumiem un izdevumiem. Nevajadzētu risināt kredītjautājumus, pirkt dārgas lietas līzingā, aizņemies vai aizdot.

ZIVIS. Vari kārtot privātus saimnieciskus jautājumus iestādēs vai risināt sarunas ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem vai mājas apsaimniekotajiem. Visticamāk panāksi sev labvēlīgu risinājumu. Darbā arī netrūks pienākumu, un tu diezgan emocionāli dzīvosi līdzi. Tas var radīt spriedzi un stresu, tāpēc brīvajā laikā noteikti labi atpūties, palutini sevi ar SPA, masāžu vai pirts procedūru.