Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© F64

Horoskopi līdz 29.oktobrim.

AUNS. Vislabāk jutīsies ģimenes lokā. Būs interesantas sarunas, patīkama komunikācija un jaunas idejas. Brīvdienās vari ielūgt ciemos tālākus radus un draugus un patīkami pavadīt laiku. Svarīgus mājas darbus, darīšanas iestādēs, bankās vai sarunas ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem labāk neplānot, tas var bremzēties. Nesatraucies par sīkumiem un neļauj vaļu emocijām.

VĒRSIS. Pirmajā vietā attiecību tēma. Pozitīvas emocijas sildīs un ielīksmos sirdi. Kopā ar savu otro pusīti pavadīsi jaukus, mīļus un aizraujošus brīžus. Ja šobrīd esi viens, saposies un izej sabiedrībā. Dzīve var uzdāvāt tikšanos ar interesantu cilvēku. Esi apdomīgs naudas lietās. Rūpīgi saplāno izdevumus un netērējies par lietām, kas šobrīd nav nepieciešamas.

DVĪŅI. Pienākumu darbā netrūks, un dienu beigās jutīsies saguris, taču neatstāj novārtā mīļoto un attiecības. Nenes darba problēmas mājās un atrodi laiku parunāties par interesantākām tēmām. Lielisks laiks radošiem pārkārtojumiem mājās. Vari pamainīt interjeru, iegādāties glītus dekorus, vāzes, svečturus. Tuvojoties ziemas sezonai, vajadzētu pārskatīt savu un ģimenes garderobi.

VĒZIS. Ja nepieciešams risināt mājokļa vai komunālos jautājumus iestādēs, tad šis ir īstais laiks. Sekmēsies lietišķās darīšanas. Brīvdienās apciemo vai ielūdz ciemos radiniekus, kā arī parūpējies par vecākajiem ģimenes locekļiem. Gādājot par ģimeni, neaizmirsti arī savas intereses. Ir vērts pieteikties kādos kursos, lasīt un meklēt noderīgu informāciju internetā.

LAUVA. Svarīga finanšu tēma – ir vērts padomāt, kā vari pavairot ienākumus. Peļņa atkarīga no paveikto darbu apjoma un kvalitātes. Nekautrējies runāt par atalgojumu un apsver privātā biznesa plānus. Ieguldi veselības stiprināšanā, apmeklē spa vai skaistumsalonu. Attiecībās jāgādā par saticību. Jaunu dzirksti piešķils kopīgs izbrauciens vai pasākuma apmeklējums.

JAUNAVA. Augsts enerģijas potenciāls, kas jāliek lietā mērķu sasniegšanai. Izdomā, kuri darbi tev šobrīd ir svarīgākie, un ķeries klāt. Ja plāno lielāku pirkumu, izvērtē iespējas. Nebūtu labi ņemt kredītu vai kārtot līzingu. Var rasties vēlme kaut ko mainīt privātajā dzīvē. Vispirms tiec skaidrībā ar savām vēlmēm un tad runā ar mīļoto cilvēku. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās.

SVARI. Labs laiks, lai veiktu kādas pārmaiņas mājoklī. Piemēram, pārkārtotu vai nomainītu mēbeles, izšķirotu garderobi, izmestu nevajadzīgās lietas. Ja ģimenē aug bērni, tad jāpievēršas viņu vajadzībām, jāpalīdz ar padomu un atbalstu. Kopumā dienas ritēs diezgan saspringti, var rasties stresa situācijas un pārpratumi. Esi gatavs sadarboties un respektēt citu cilvēku viedokli.

SKORPIONS. Rudens pelēcībā jāgādā par optimismu un dzīvesprieku, taču vajadzētu atrast arī kādu brīdi vienatnei, lai sakārtotu domas. Harmonijas un mundruma stiprināšanā palīdzēs pirts procedūras, veselīgs miega un ēšanas režīms, kā arī vitamīnu kūre. Brīvajā laikā prieks no kultūras vai izklaides pasākumu apmeklējumiem, kā arī tikšanās ar draugiem.

STRĒLNIEKS. Pirmajā vietā darbs. Jo vairāk darīsi, jo vairāk paveiksi, un tas atspoguļosies arī materiālā izteiksmē. Ja esošā situācija tevi neapmierina, lūkojies pēc tīkamāka un izdevīgāka piedāvājuma. Tomēr dienu steigā neaizmirsti par savējiem, mājas dzīvi un attiecībām. Sirdslietās jāgādā par saskaņu, nav vērts strīdēties par sadzīves sīkumiem. Brīvdienās pasāciet kaut ko kopā.

MEŽĀZIS. Pārdomu un pārmaiņu laiks, bet, pirms kaut ko uzsākt, visu izplāno un izrunājies ar savējiem. Iespējams, ģimenei par idejām un pārkārtojumiem būs savs viedoklis. Ja tas atšķiras, tad nestrīdies, bet ieklausies. Labi būtu visiem kaut kur aizbraukt, mazliet izrauties no ierastās vides un ritma. Ceļojumā kopā gūsiet spilgtus iespaidus un satiksiet interesantus cilvēkus.

ŪDENSVĪRS. Ļoti daudz dažādu darīšanu. Samērā veiksmīgs periods lietišķu jautājumu kārtošanai – vari risināt sarunas iestādēs vai bankās, veikt ieguldījumus un darboties ar nekustamo īpašumu. Darbā atbildīgi pienākumi un kaut kas var bremzēties no tevis neatkarīgu apstākļu dēļ. Pievērsies vairāk privātajai dzīvei un attiecībām. Vajadzētu no sirds parunāties ar mīļoto cilvēku.

ZIVIS. Izjutīsi, ka savējie ir spēks un atbalsts un ar ģimeni būt kopā ir vislabāk. Mājas solis paņems daudz enerģijas, tāpēc vēlams sadalīt pienākumus starp visiem mājiniekiem, tad darbi veiksies raitāk. Esi apdomīgs naudas lietās – plāno ienākumus un izdevumus, neaizdod un neaizņemies. Dodoties iepirkšanās tūrē, jāsargās no spontāniem, neapdomīgiem pirkumiem.