Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© F64

Horoskopi līdz 1. oktobrim.

AUNS. Šo periodu vēlams pavadīt mierīgi, nerisinot svarīgus saimnieciskos jautājumus – nav piemērots laiks nekustamā īpašuma un komunālajiem jautājumiem, kā arī darīšanām iestādēs. Ja dodies iepirkties, izplāno, kas tiešām nepieciešams, un savējos pārāk nelutini, visu ar mēru. Ir vērts padomāt, kā palielināt ienākumus. Darbā vari runāt par algas pielikumu.

VĒRSIS. Aktīva mājas dzīve, būsi noskaņots veikt pārkārtojumus, sarīkot ģenerāltīrīšanu un izrevidēt drēbju skapjus, lai noliktu «ziemas guļā» vasaras apģērbus un izmestu to, kas vairs nav vajadzīgs. Pirms ķeršanās pie darba apspriedies arī ar mājiniekiem, jo viņiem saimnieciskos jautājumos var būt atšķirīgs viedoklis. Daudz kas atkarīgs no emocijām, gādā par optimismu.

DVĪŅI. Vislabāk jutīsies mājās ar savējiem, būs saturīgas sarunas un noderīga viedokļu apmaiņa. Ja ģimenē ir bērni, pievērsies viņu vēlmēm un atbalsti idejas. Brīvdienās varat visi kopā doties nelielā izbraucienā, piknikā vai ekskursijā. Prāts atvērts jauniem iespaidiem, informācijai un atziņām. Nepaej garām grāmatnīcai – tur noteikti atradīsi kādu aizraujošu un noderīgu literatūru.

VĒZIS. Svarīga finanšu tēma. Nevajadzētu aizdot vai aizņemties. Apdomā, kur un kā vari nopelnīt vairāk. Iespējams, pienācis laiks pievērsties privātajam vai ģimenes biznesam un strādāt savā labā. Vari doties iepirkties un atjaunot savu un ģimenes garderobi. Veikalu plauktos atradīsi glītas lietas par saprātīgu cenu. Brīvdienās vēlams izbrauciens ar izzinošu programmu.

LAUVA. Labs laiks lielākiem saimnieciskiem pirkumiem, garderobes papildināšanai un ieguldījumiem izglītībā. Iegādājies mēbeles, tekstilu, nomaini mājās aizkarus, paklājus vai mēbeļu pārklājus. Sadzīves tehniku gan nepērc, ar to vēlams pagaidīt līdz oktobra vidum. Var nākties kārtot ar īpašumu un apsaimniekošanu saistītus jautājumus un parūpēties par radiniekiem.

JAUNAVA. Iespējamas pārmaiņas un pārdomas saistībā ar privāto dzīvi. Ja tev ir ģimene un bērni, velti laiku sarunām, uzklausi, iedziļinies un atbalsti. Varat visi kopā izremontēt vai pārkārtot bērnistabu, taču nav labs laiks tehnikas iegādei, kā arī sarunām iestādēs vai bankās. Brīvajā laikā lasi, apmeklē izstādes vai izzinošus pasākumus, iegūsti jaunu informāciju un paplašini redzesloku.

SVARI. Ja nepieciešams, pirms aukstās sezonas sākuma paveic mājoklī nelielus remontdarbus vai pārkārtojumus. Māju īpašniekiem labs laiks āra teritorijas sakopšanai un sagatavošanai ziemai. Vari noorganizēt talku, ielūgt uz to draugus un pēc tam sarīkot sezonas noslēguma ballīti ar grilu un dabas gardumiem. Ar naudu esi apdomīgs, labāk iekrāt, nevis tērēt.

SKORPIONS. Jāgādā par optimismu, dzīvesprieku un vitamīnu devu organismam. Daudz spēku paņems darbs un sadzīves pienākumi, tāpēc brīvajā laikā atpūties un padomā arī par kādu relaksējošu procedūru – pirts vai SPA apmeklējumu. Brīvdienās kopā ar ģimeni vai draugiem apmeklē kultūras vai izklaides pasākumus, tas vairos dzīvesprieku un enerģiju.

STRĒLNIEKS. Jāpievērš uzmanība finansēm, it īpaši tad, ja tavās rokās ir ģimenes kopējais naudas maks. Esi apdomīgs saimnieciskos tēriņos, nepērc nevajadzīgas mantas un nepārmaksā. Daudz enerģijas un emociju prasīs darbs, tāpēc brīvajā laikā mierīgi atpūties – izgulies, palasi, apmeklē masāžu vai baseinu. Aizgājušās vasaras noskaņas paildzinās neliels ceļojums ar kultūras programmu.

MEŽĀZIS. Mājās jāgādā par mieru un saticību. Izrunājieties par svarīgāko un neatstāj novārtā arī pedagoģiskos jautājumus. Noskaidro, kā bērniem iet skolā, un, ja nepieciešams, palīdzi viņiem. Būsi labs padomdevējs. Radinieki respektēs tavu viedokli, ja nepasludināsi to par vienīgo pareizo. Sekmīgs laiks lietišķām darīšanām un sarunām bankā vai ar komunālajiem dienestiem.

ŪDENSVĪRS. Jāplāno dienas, lai vari paspēt paveikt gan darba, gan mājas pienākumus. Neuzņemies visu viens pats, bet padalies ar mājiniekiem. Ģimenes iesaistīšana ļaus izdarīt vairāk un ātrāk, kā arī visus vēl vairāk satuvinās. Brīvdienās ielūdz ciemiņus un pārsteidz viņus ar eksotiskiem ēdieniem un kokteiļiem. Bet ja tev patīk sēņot – dodies uz mežu pēc rudens veltēm.

ZIVIS. Ģimenē valdīs saskaņa, būs par ko parunāt, radīsies labas idejas un vērtīga domu apmaiņa. Sapratīsi, ka savējie ir vērtība un atbalsts jebkurā dzīves situācijā. Šajā periodā nevajadzētu plānot sadzīves tehnikas iegādi, bet, ja gatavojies lielākam līzinga pirkumam, rūpīgi izvērtē summu un atdošanas iespējas. Naudas lietas jātur kārtībā. Jāizvairās arī no stresa situācijām.