Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI nedēļai

© F64

Horoskopi līdz 20. augustam

AUNS. Pārdomu un dzīves izvērtēšanas laiks. Vairāk būsi aizņemts ar sevi, profesionāliem un attiecību jautājumiem, tāpēc mājas darbiem atliks mazāk laika. Apdari pašu nepieciešamāko un velti laiku privātajai dzīvei. Jauki brīži kopā ar mīļoto cilvēku, sirsnīgas sarunas un nākotnes plāni. Ja tev ir ģimene, tad jāpievēršas pedagoģiskiem jautājumiem un jāsāk domāt par pirmo septembri.

VĒRSIS. Svarīga finanšu tēma. Ir iespējas pavairot ienākumus – iesaisties jaunos projektos, attīsti privāto biznesu vai meklē uzticamus sadarbības partnerus. Visas vienošanās jānoformē juridiski korekti, lai vēlāk nav pārpratumu. Nevajadzētu iegādāties dārgas preces līzingā vai uzņemties kredītsaistības. Iepriecini sevi ar kādu skaistu pirkumu, atjauno garderobi vai apmeklē skaistumsalonu.

DVĪŅI. Vajadzētu pēc iespējas vairāk laika veltīt sev. Saimnieciskajiem darbiem šis periods nav pārāk piemērots, toties prāts atvērts jaunām zinībām. Brīvajos brīžos lasi, izglītojies, meklē noderīgu informāciju un apdomā, kādas mācības varētu uzsākt rudenī. Ja iekrājies neizmantots atvaļinājums, tad kopā ar ģimeni dodies ceļojumā, kaut vai apskatīt Latvijas skaistākās vietas.

VĒZIS. Svarīga finanšu tēma. Meklē jaunas iespējas, kā pavairot savus ienākumus, nebīsties no izaicinājumiem un profesionālās darbības paplašināšanas, taču visas vienošanās noformē līgumos. Par brīvajiem līdzekļiem vari veikt kādus lielākus pirkumus mājām – mēbeles, tekstilu, mākslas priekšmetus. Tāpat arī derētu pārskatīt un atjaunot savu un ģimenes locekļu garderobi.

LAUVA. Pirmajā vietā mājas pienākumi. Mīļuprāt rūpēsies par savējiem, uzposīsi telpas un izmēģināsi jaunas kulinārijas receptes. Vasara ir dāsna, tāpēc izmanto ēdienkartē tās veltes. Nebaidies eksperimentēt ar dārzeņiem, zaļumiem un augļiem. Mājinieki novērtēs veselīgās maltītes. Tāpat arī vari gatavot krājumus ziemai. Parūpējies un sniedz atbalstu vecākās paaudzes radiniekiem.

JAUNAVA. Dienas skries kā vāveres ritenī, jo pienākumu netrūks nedz mājās, nedz darbā. Ja pārāk nodosies profesionālajām lietām, ģimene var sākt protestēt. Tāpēc vismaz brīvdienas velti savējiem – kaut kur kopā aizbrauciet vai apmeklējiet kultūras pasākumu. Derētu apdomāt, kas tavām atvasītēm nepieciešams jaunajam mācību gadam, kā arī vari veikt kosmētisko remontu bērnistabā.

SVARI. Daudz domāsi par naudas lietām – rēķināsi un kalkulēsi, lai visām vajadzībām pietiek. No finanšu labklājības lielā mērā būs atkarīgs iekšējais komforts, tāpēc tēriņos esi apdomīgs un nepērc lietas, kas šobrīd tā īsti nav nepieciešamas. Turklāt pareizāk būtu domāt nevis kā ietaupīt, bet kā pavairot ienākumus. Ir vērts apspriest ar priekšniecību algas pielikumu vai meklēt izdevīgāku darba variantu.

SKORPIONS. Pirmajā vietā darbs un karjera. Labvēlīgs laiks profesionālajai izaugsmei un savu iespēju parādīšanai. Var rasties izdevīgs un vilinošs piedāvājums, kas turklāt būs arī ekonomiski izdevīgs. Tā kā darbs prasīs daudz spēka, brīvajā laikā labi jāatpūšas, jo pārslodze var iespaidot veselību. Aizbrauc pie dabas, ieej kārtīgā lauku pirtī un neaizmirsti par veselīgu, vitamīniem bagātu uzturu.

STRĒLNIEKS. Labs laiks, lai vēl izbaudītu vasaru, atpūstos pie dabas vai kaut kur aizbrauktu. Ceļojumā vēlams doties ar ģimeni – kopīgi iespaidi satuvinās, dos tēmas sarunām un ienesīs jaunas vēsmas ikdienas dzīvē. Ja nekur nebrauksi, tad rēķinies, ka būs daudz pienākumu darbā un arī mājās. Rūpīgi jāplāno laiks, lai vari visu paspēt. Brīvdienās sarīko ballīti draugiem ar vasarīgiem kokteiļiem.

MEŽĀZIS. Vari risināt ar nekustamo īpašumu saistītus jautājumus, kārtot darīšanas ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem vai vest sarunas bankās. Nav labs laiks sadzīves tehnikas, elektropreču vai auto iegādei. Mājās jāgādā par saticību – nevajadzētu diktēt ģimenei savus nosacījumus vai bez viņu piekrišanas sākt pārkārtojumus. Svarīgās lietās paļaujies uz sevi, nevis citu solījumiem.

ŪDENSVĪRS. Darbs prasīs daudz spēka un enerģijas, tāpēc brīvdienās vajadzētu labi atpūsties. Vislabāk jutīsies ģimenē, savējo lokā – raisīsies saturīgas sarunas, un radīsies noderīgas idejas par mājokļa labiekārtošanu. Naudas lietās esi apdomīgs, seko līdzi ienākumiem un izdevumiem, lai neieviešas jukas. Vari iegādāties saimniecībā noderīgas lietas, kā arī palutināt sevi ar labu parfimēriju.

ZIVIS. Var rasties iespējas pavairot ienākumus, taču pret jauniem projektiem jāizturas vērtējoši. Ja viss izskatās pārāk skaisti, tad, visticamāk, tur paslēpti kādi zemūdens akmeņi. Iegādājoties sadzīves tehniku, pārliecinies par kvalitāti. Brīvajā laikā labi atpūties. Ja kāds lūdz palīdzību, neliedz to, bet neaizmirsti arī par savām interesēm. Jāsargās no stresa un pārslodzes.