Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© F64

Horoskopi līdz 13. augustam.

AUNS. Prieku gūsi no kopā būšanas ar mīļoto cilvēku un savējiem. Mājas darbi paliks otrajā plānā – labprātāk apmeklēsi kultūras vai izklaides pasākumus, apciemosi draugus vai rīkosi ballīti. Izmēģini jaunas grila, smūtiju un vasarīgu desertu receptes. Kopā ar tuviem cilvēkiem labi atpūtīsies un smelsies spēkus jaunajai darba nedēļai. Atrodi arī kādu brīdi vienatnei, lai mierīgi sakārtotu domas.

VĒRSIS. Mājas dzīve būs pirmajā vietā. Vari ieplānot darbus, kas iekrājušies. Piemērots laiks remontam, interjera izdaiļošanai un virtuves labiekārtošanai. Atklāsi sevī lieliska pavāra talantu – izmēģini jaunas receptes, gatavo krājumus ziemai un šāgada ābolu vai ogu ražu pārvērt mājas vīnā. Ja kārtojami nekustamā īpašuma vai komunālie jautājumi iestādēs, rūpīgi sagatavojies.

DVĪŅI. Daudz pienākumu gan darbā, gan mājās, tāpēc jāplāno laiks, lai visu var paspēt. Tomēr neuzņemies pārāk daudz, citādi griezīsies kā vāveres ritenī. Mīli sevi un brīvajā laikā dari to, kas sagādā prieku. Prāts atvērts jaunām zinībām, un ir vērts padomāt par mācībām. Vienalga, vai tās ir studijas vai interešu kursi. Ja vēl nav izmantots atvaļinājums, dodies kopā ar savējiem ceļojumā.

VĒZIS. Svarīga finanšu tēma. Apdomā, kā vari pavairot savus ienākumus, iesaisties jaunos projektos vai uzņemies kādus papildu pienākumus, kas paveicami no darba brīvajā laikā. Varētu arī apsvērt domu par ģimenes biznesu. Brīvdienās dodies iepirkšanās tūrē, iegādājies saimniecības preces vai kādu lielāku pirkumu mājai –mēbeles, tekstilu vai skaistus interjera priekšmetus.

LAUVA. Daudz enerģijas un pozitīvas emocijas, jauni plāni un idejas. Darbs būs pirmajā vietā, taču vajadzētu atvēlēt laiku arī privātajai dzīvei. Pasāc kaut ko kopā ar mīļoto, lai attiecībām piešķiltu jaunu dzirksti un izrautos no ikdienas rutīnas. Profesionālajā jomā jaunas iespējas izvirzīties un pavairot ienākumus. Brīvos līdzekļus ieguldi vērtīgos pirkumos mājas vajadzībām, bet neuzņemies kredītsaistības.

JAUNAVA. Atbildīgi pienākumi mājās un ģimenē. Varbūt kādam no radiniekiem būs nepieciešams tavs padoms un atbalsts, kārtojot lietišķus jautājumus. Izpalīdzi! Saimnieciskos darbos iesaisti visu ģimeni, jo vienam tos paveikt būs grūti. Nesāc remontu vai pārbūvi, šie pasākumi var ieilgt. Brīvajā laikā atrodi mazliet laika vienatnei, tā vislabāk sakārtot domas un saplānot nākotnes darbus.

SVARI. Labvēlīgs laiks jaunas saimniecības tehnikas un elektronikas preču iegādei. Varbūt nepieciešams jauns dators, mobilais telefons vai matu fēns? Izvēlies un iegādājies kvalitatīvāko. Ģimenē jāgādā par saticību, jo mājās iespējama «rīvēšanās». Brīvdienās vislabāk būtu izrauties no ierastās vides, visiem kopā kaut kur aizbraukt, apmeklēt kultūras vai izklaides pasākumus vai doties pie dabas.

SKORPIONS. Pirmajā vietā darbs un karjera. Profesionālajos pienākumos būsi iekšā līdz matu galiņiem, visam citam atliks mazāk laika. Tomēr dienu dunā neatstāj novārtā attiecības un atrodi laiku mīļotajam – lai kaut kur aizietu vai vienkārši pabūtu divatā. Jāseko līdzi naudas plūsmai, jo kaut kas var bremzēties. Šobrīd neieguldi nekustamajā īpašumā vai remontdarbos.

STRĒLNIEKS. Ja vēl neesi bijis atvaļinājumā, ņem brīvu un dodies ceļojumā. Vislabāk – kopā ar ģimeni vai tuviem draugiem. Vēlams izvēlēties galamērķi, kur vari apskatīt kultūras un mākslas vērtības. Ja paliec ierastajā darba ritmā, tad noteikti ieplāno laiku atpūtai. Par labu nāks pareiza, vasarīga un vitamīniem bagāta ēdienkarte, pirts procedūras, masāža vai vienkārši atpūta brīvā dabā.

MEŽĀZIS. Piemērots periods dažādu lietišķu saimniecisko jautājumu kārtošanai iestādēs, ar nama apsaimniekotājiem vai komunālo pakalpojumu sniedzējiem. Tāpat arī labvēlīgs laiks sarunām bankās, ja nepieciešams kredīts lielākam pirkumam vai vēlies kaut ko iegādāties līzingā. Mājās dzīve ritēs dinamiski – būs daudz komunikācijas ar radiniekiem un idejas par pārkārtojumiem.

ŪDENSVĪRS. Pirmajā vietā ģimenes dzīve. Vislabākā atpūta būs savējo lokā, interesantas sarunas, kopīgi nākotnes plāni un dažādas idejas par mājokļa pārkārtojumiem vai ģimenes biznesu. Esi apdomīgs naudas lietās, uzmanies no nepārdomātiem tēriņiem un laikus veic visus maksājumus. Vari palutināt sevi ar kādu pirkumu «priekš sirds» – labu parfimēriju vai ķermeņa kopšanas līdzekļiem.

ZIVIS. Iespējams, nāksies risināt pedagoģiskas dabas jautājumus. Ja ģimenē aug skolasbērns, apdomā, ko nepieciešams iegādāties jaunā mācību gada sākumam, kā uzlabot un pārkārtot bērnistabu. Taču, pirms doties iepirkšanās tūrē, izdomā, kas tiešām nepieciešams, pretējā gadījumā var būt nelietderīgi un nevajadzīgi izdevumi. Mājas saimniecībai vari iegādāties sadzīves tehniku.