Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI nedēļai: 25.07. - 30.07.

© F64

Horoskopi līdz 30.jūlijam

AUNS. Nemierīgs periods, daudz pienākumu, un dažu brīdi būs grūti saprast, pie kā ķerties vispirms. Vajadzētu ierobežot sabiedriskās aktivitātes, jo tajās tikai velti iztērēsi laiku. Darba frontē situācijas sarežģītas, tāpēc vislabāk jutīsies ar mīļoto cilvēku mierīgā mājas atmosfērā. Varat kopā ieplānot saimniecības darbus – veikt kosmētisko remontu, pārkārtot telpas, iegādāties jaunu sadzīves tehniku.

VĒRSIS. Pirmajā vietā mājas dzīve un saimnieciskie darbi. Izdosies viss, ko vien pasāksi. Labs laiks mājokļa interjera izdaiļošanai, dārza labiekārtošanai, ziedu, košumkrūmu un sakņu dobju apkopšanai. Tā kā vasara griežas uz otru pusi, derētu parūpēties par ziemas krājumiem – ievārījumiem, kompotiem, augļu un ogu sasaldēšanu. Palutini savējos ar veselīgu, vasarīgu un vitamīniem bagātu ēdienkarti.

DVĪŅI. Ja iespējams, paņem atvaļinājumu un kopā ar ģimeni vai labiem draugiem dodies ceļojumā. Izvēlies izzinoša rakstura maršrutu un apskati vietas ar kultūrvēsturiskām vērtībām. Tikai pievērs uzmanību ceļojuma izmaksām – vai cena atbilst piedāvājumam. Derētu padomāt par finansiālā stāvokļa uzlabošanu vai privāto biznesu, var rasties iespējas pavairot ienākumus.

VĒZIS. Mājas darbi un ģimenes pienākumi paliks otrajā vietā, jo šobrīd visaktuālākā ir finanšu tēma. Var rasties jauni izaicinājumi, iespējas noslēgt izdevīgas vienošanās un iesaistīties ienesīgos projektos. Augsts enerģijas potenciāls, ko vajag veltīt mērķu sasniegšanai. Tomēr privāto dzīvi novārtā nevajadzētu atstāt. Izdomā ko aizraujošu, kas attiecībām piešķiļ jaunu dzirksti.

LAUVA. Diezgan daudz enerģijas paņems saimnieciskie pienākumi. Parūpējies par savējiem un brīvdienās apciemo tālākus radus. Dzīves laikā uzkrātā pieredze noderēs gan pašam, gan citiem. Ģimenē jāgādā par saticību un saspringtās situācijās nedrīkst ļaut vaļu emocijām. Vislabāk situācijas atrisināt palīdzēs pozitīva pieeja – ar smaidu un labestību atvērsi durvis uz cilvēku sirdīm.

JAUNAVA. Ja ģimenē ir bērni, tad, iespējams, nāksies risināt pedagoģiskos jautājumus. Uzklausi atvasītes un atbalsti viņu ieceres. Tāpat laikus jāparūpējas par sagatavošanos jaunajam mācību gadam. Izspriežiet, kas ir nepieciešams, un pamazām sāc iegādāties. Vajadzētu atrast laiku arī pašam priekš sevis, lai vienatnē mierīgi pārdomātu nākotnes plānus. Var rasties labas idejas par darbu un biznesu.

SVARI. Gribēsi kaut ko mainīt mājās – pārkārtot telpas vai ieviest jaunu kārtību ikdienas dzīves ritmā. Pirms tam apspriedies ar pārējiem ģimenes locekļiem un uzklausi viņu viedokli. Vari ieplānot remontu bērnistabā un to paveikt kopā ar atvasītēm. Naudas lietās jābūt uzmanīgam, jo pastāv riski iztērēties vairāk, nekā vari atļauties. Jāseko arī līdzi, vai kontā ienāk viss, ko esi nopelnījis.

SKORPIONS. Nevajadzētu plānot nopietnus saimnieciskos darbus, jo viss neies tik gludi, kā tu vēlētos. Nav labs laiks remontam, pārkārtojumiem un citu sadzīvisku jautājumu risināšanai. Apdari tikai pašu nepieciešamāko un domā vairāk par sevi un par attiecībām ar mīļoto. Sarīkojiet romantisku pasākumu sev diviem vien, lai izrautos no ikdienas rutīnas. Šobrīd tev nepieciešams kārtīgs optimisma lādiņš.

STRĒLNIEKS. Esi apdomīgs tēriņos un nepērc lietas, kas šobrīd tā īsti nav nepieciešamas. It sevišķi uzmanīgam jābūt ar dārgiem pirkumiem. Šobrīd nevajadzētu uzņemties kredīta vai līzinga saistības. Tajā pašā laikā ir vērts padomāt, kur un kā vari nopelnīt vairāk. Ieplānotajos saimnieciskajos darbos dzīve var ieviest savas korekcijas, un ne viss veiksies tā, kā biji iecerējis. Ļauj, lai notikumi rit savu gaitu.

MEŽĀZIS. Mājas dzīve ritēs diezgan nemierīgi, būs daudz darāmā un intensīva komunikācija ar radiniekiem. Saglabā mieru jebkurā situācijā un neiesaisties sadzīviskos strīdos, jo tieši no sīkumiem var rasties konfliktsituācijas. Nav labs laiks sadzīves tehnikas un elektronikas iegādei, jātur kārtībā ierīces un jāievēro instrukcijas. Atrodi laiku arī sev, lai mierīgi pārdomātu darbus tuvākajai nākotnei.

ŪDENSVĪRS. Visjaukākie brīži un pozitīvākās emocijas no kontaktēšanās ar ģimeni un tuviem draugiem. Brīvdienas pavadi kopā ar savējiem pie dabas – ogo, sēņo vai vienkārši atpūties ar sendvičiem, grilu un gardumiem pildītu piknika grozu. Turi kārtībā naudas lietas, pārbaudi ienākošos maksājumus un savlaicīgi apmaksā rēķinus. Ir vērts apsvērt biznesa iespējas un padomāt, kā pavairot ienākumus.

ZIVIS. Saimnieciskie darbi un mājas dzīve paliks otrajā plānā, jo daudz spēku un enerģijas paņems darbs. Koncentrējies uz jauniem izaicinājumiem, profesionālajiem sasniegumiem un izdevīgiem darījumu kontaktiem. Svarīgajās lietās jāpaļaujas uz sevi, nevis citu solījumiem. Ieklausies intuīcijā, bet neignorē arī prāta apsvērumus. Brīvajā laikā labi atpūties un esi apdomīgs naudas tēriņos.