Ceturtdiena, 2.maijs

redeem Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI nedēļai

© F64

Horoskopi līdz 23.jūlijam.

AUNS. Esi apdomīgs naudas lietās. Nav labs laiks elektropreču, sadzīves tehnikas un auto iegādei. Bet, ja kaut kas no tā visa tieši šobrīd ir nepieciešams, tad pie iegādes rūpīgi pārbaudi kvalitāti un garantijas. Tāpat arī esi uzmanīgs, kārtojot darīšanas iestādēs, bankās vai ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem. Labāk lietišķos jautājumus atlikt uz vēlāku laiku un baudīt vasaras brīvdienas.

VĒRSIS. Svarīga mājas dzīve un saimnieciskie jautājumi. Apdari to, kas straujajā dienu ritmā palicis nepaveikts, bet neplāno nopietnus pārkārtojumus vai remontdarbus. Jābūt uzmanīgam ar sadzīves tehniku un elektroierīcēm. Brīvo laiku pavadi kopā ar savējiem – ielūdz ciemos draugus, sarīko dārza svētkus un izmēģini jaunas, veselīgas un vasarīgas ēdienu un dzērienu receptes.

DVĪŅI. Labs laiks visdažādākajiem mājas darbiem – vari pārkārtot telpas, uzlabot un izdaiļot interjeru, rosīties dārzā, labiekārtot teritoriju, aprūpēt ziedus un sakņaugus, kā arī izdaiļot īpašumu ar mazajām arhitektūras formām. Iesaisti darbos ģimeni, kopā strādājot, veiksies raitāk un radīsies interesantas idejas, kā dzīves telpu padarīt skaistāku. Šie darbi būs laba atpūta no ikdienas darba dunas.

VĒZIS. Padomā, kā vari nopelnīt vairāk. Varbūt ir kādas iemaņas, ko likt lietā paralēli jau esošajam darbam. Sekmīgs periods jaunu partneru atrašanai un līgumu noslēgšanai. Tēriņos gan esi apdomīgs, jo pēc iepirkšanās tūres var atklāties, ka esi iztērējis vairāk, nekā šobrīd vari atļauties. Savējos lutini ar mēru. Tā kā vasariņa pamazām griežas uz otru pusi, ir vērts apsvērt jaunu mācību iespējas.

LAUVA. Daudz pienākumu mājas saimniecībā. Tā kā darba dienas rit visai piepildīti un nemierīgi, saimnieciskie darbi pa aizvadīto nedēļu, iespējams, palikuši otrajā plānā. Brīvdienās paveic to, kas iekrājies, taču pārāk nepārspīlē. Vajadzētu atvēlēt laiku arī atpūtai vienatnē, lai sakārtotu domas. Prātā nāks noderīgas idejas, ko ir vērts likt lietā. Koncentrējies uz jauniem mērķiem un sasniegumiem.

JAUNAVA. Ja vēlies kādu brīdi vienatnē atvilkt elpu, tad dari tā. Spēki būs nepieciešami gan darba, gan mājas pienākumiem. Var nākties palīdzēt kādam no radiniekiem risināt nekustamā īpašuma vai mājokļa apsaimniekošanas jautājumus. Ja saimnieciskie darbi nevirzās uz priekšu tā, kā tu vēlētos, tad atliec. Nav vērts cīnīties ar vējdzirnavām. Nevajadzētu sākt vērienīgu remontu, tas var ieilgt.

SVARI. Mājās vari veikt kādus pārkārtojumus – mainīt mēbeļu izvietojumu, uzlabot interjeru vai bērnistabas iekārtojumu. Ja ģimenē aug skolēns, tad jāsāk jau domāt par nākamo mācību gadu un gādāt visu nepieciešamo. Naudas tēriņi saistībā ar saimnieciskajām un ģimenes vajadzībām var izrādīties palieli. Brīvdienās nesēdi mājās, bet apmeklē kultūras vai izklaides pasākumus.

SKORPIONS. Vēlams saudzējošs un veselīgs dzīves režīms. Dvēseles komforts atkarīgs no emocijām, tamdēļ pēc iespējas mazāk kontaktējies ar negatīvi noskaņotiem ļautiņiem. Ikdienas ēdienkartē ievies sezonai atbilstošu uzturu – augļi, ogas, svaigi dārzeņi, salāti. Neplāno remontu un pagaidām neveic kapitālieguldījumus, naudas plūsma var bremzēties.

STRĒLNIEKS. Darbā daudz nopietnu pienākumu un atbildība, taču arī labas iespējas izcelties un, iespējams, saņemt vilinošu karjeras piedāvājumu. Šajā periodā būs samērā grūti savienot darba un mājas pienākumus, tāpēc rūpīgi jāplāno laiks. Brīvdienās noteikti labi atpūties, ielūdz ciemos labus draugus un sarīko mājas ballīti. Ja klāt atvaļinājums, tad kopā ar ģimeni dodies tālākā ceļojumā.

MEŽĀZIS. Jāgādā par saskaņu ar mīļoto. Iespējams, vēlēsies attiecību jomā ko mainīt. Neuztiep savu viedokli, bet risini visu ar mierīgām sarunām. Noteikumu diktēšana tikai novedīs pie strīdiem. Piemērots periods lietišķo jautājumu risināšanai iestādēs, ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem vai nama apsaimniekotājiem. Netērē laiku izklaidēs.

ŪDENSVĪRS. Mājās pagaidām nesāc kādus vērienīgus pārkārtojumus, jo pastāv riski, ka tie neizdosies no tevis neatkarīgu iemeslu dēļ. Parūpējies par elektroierīcēm un sadzīves tehniku, kā arī ievēro instrukcijas. Pievērs uzmanību naudas lietām – turi tās kārtībā, kontrolē ienākošos maksājumus un laikus apmaksā rēķinus. Nevajadzētu iegādāties dārgas preces līzingā vai uzņemties kredītsaistības.

ZIVIS. Vislabāk jutīsies ģimenē. Iespējams, kādam no radiniekiem nepieciešama palīdzība un tavs padoms lieti noderēs. Kaut arī tev varbūt ir laba intuīcija, patlaban paļaujies vairāk uz prātu. Neuzticies visam, ko cilvēki stāsta, bet pats pārbaudi informāciju. Derētu apsvērt mācību tēmu. Ja arī skolas laiks aiz muguras, ir vērts padomāt par izglītojošiem interešu kursiem.