Ceturtdiena, 2.maijs

redeem Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© F64

Horoskopi līdz 15.jūlijam.

AUNS. Laiks saimnieciskajiem darbiem – apkop dārzu, sakārto mājokli un brīvdienās paveic visu, kas pa nedēļas vidu palicis nedarīts. Kad labi pastrādāts, ielūdz ciemos draugus, pārsteidz viņus ar vasarīgiem kokteiļiem un grilētiem gardumiem. Ir jāatpūšas, jo nākamajā nedēļā atkal būs daudz darba, kas prasīs spēkus un enerģiju. Jāsargās no stresa un nepārdomātiem lēmumiem.

VĒRSIS. Vislabāk jutīsies mājās kopā ar savējiem, lēnītēm rosoties saimniecībā. Pašā vasaras viducī ir īstais laiks, lai padomātu par pārtikas krājumiem ziemai – ievārījumiem, saldētām ogām un augļiem, kā arī garda mājas vīna brūvēšanu. Vari doties lielākā iepirkšanās tūrē un iegādāties saimniecības preces ilgākam laika periodam, kā arī atjaunot savu un ģimenes locekļu garderobi.

DVĪŅI. Gādā par saskaņu ģimenē un respektē otrās pusītes viedokli. Ja būsi tolerants, mājās valdīs miers, saticība un mīlestība. Vari pievērsties mājokļa izdaiļošanai, interjera uzlabošanai vai veikt kosmētisko remontu. Saimniekojot virtuvē, izdosies saldie ēdieni, kūkas vai smalkmaizītes, izmanto ogas un augļus un iepriecini ģimeni ar šiem gardumiem. Var pavērties jaunas peļņas iespējas.

VĒZIS. Mājās jāpievēršas pedagoģiskajiem jautājumiem – uzklausi atvasīšu vēlmes un palīdzi ar padomu, bet neuzspied savu viedokli. Vari pārkārtot vai izremontēt bērnistabu. Tomēr mājas darbi nebūs pirmajā vietā, jo prātu aizņems jaunas biznesa idejas. Labs laiks lietišķo darījuma kontaktu veidošanai un ienākumu pavairošanai. Būs daudz enerģijas un prāts un intelekts augstā līmenī. Izmanto to!

LAUVA. Neiespringsti ar darbiem, bet pavadi dienas mierīgi. Vismaz brīvdienas – laiski vaļojoties kaut kur pie dabas vai jūras krastā. Vajag mazliet izvēdināt galvu un pabūt vienatnē, lai noorientētos uz nākotnes plāniem. Var rasties iespējas pavairot ienākumus un iesaistīties jaunos projektos. Mājas vajadzībām vari iegādāties saimniecības preces, traukus, mēbeles vai tekstila izstrādājumus.

JAUNAVA. Būsi aizņemts ar nopietniem mājas darbiem. Ja plāno remontu, tad nopērc materiālus, uzraksti darbu plānu, bet pašu uzsākšanu atliec uz augusta sākumu. Patlaban darbi var bremzēties un gadīties kļūmes ar kvalitāti. Nav arī labs laiks nekustamā īpašuma iegādei vai apsaimniekošanas jautājumu risināšanai. Brīvdienās apciemo vecākus vai tālākus radus un atbalsti, ja tas nepieciešams.

SVARI. Vēlēsies veikt kādas pārmaiņas – vai nu mājokļa iekārtojumā, vai ierastajā lietu kārtībā. Nepasāc neko steigā, bet labi saplāno un konsultējies ar pārējiem mājiniekiem, tostarp arī ar savām atvasītēm. Brīvdienās dosies piknikā, uz jūrmalu vai draugu ballīti. Šādās sabiedriskās aktivitātēs smelsies pozitīvu enerģiju, kas būs nepieciešama jaunajā darba nedēļā – tad nāksies kārtīgi pastrādāt.

SKORPIONS. Pavadi laiku ar savu otro pusīti, izdomājiet ko aizraujošu un neikdienišķu – tas pacilās un iedvesmos. Ja iespējams, paņem atvaļinājumu un kopā ar mīļoto un ģimeni dodies tālākā ceļojumā. Gūsi jaunus iespaidus un satiksi interesantus cilvēkus. Paliekot mājās, jārēķinās ar to, ka darbā būs ražīgi jāstrādā. Turklāt atmosfēra var būt visai saspringta un nemierīga. Saglabā mieru.

STRĒLNIEKS. Pienākumu netrūks nedz mājās, nedz darbā. Ir labs laiks lietišķu jautājumu risināšanai, sarunām ar bankām un komunālo pakalpojumu sniedzējiem. Brīvdienās gan kārtīgi atpūties – ielūdz ciemos draugus, pagatavo vasarīgi gardus kokteiļus, bet ja ir iespēja, pavadi laiku pie ūdeņiem vai izkurini kārtīgu lauku pirti. Darbā izrādi iniciatīvu un mērķē augstāk pa karjeras kāpnēm.

MEŽĀZIS. Mājās diezgan nemierīgi – dažādas darīšanas un apspriešanās ar radiniekiem, sīki saimniecības darbiņi un idejas par pārkārtojumiem. Ja paredzēts iegādāties sadzīves tehniku, pārbaudi kvalitāti un garantijas, bet labāk atliec to uz vēlāku laiku. Pienākumu gūzmā vajadzētu atrast arī laiku sev, lai vienatnē sakārtotu domas. Iespējams, ikdienas dzīvē kaut kas ir jāmaina.

ŪDENSVĪRS. Paredzami pasākumi ar radiniekiem – kopīgas svinības, mājas darbi un sarunas par nākotnes plāniem. Ar savējiem jutīsies vislabāk, jo stipra ģimene – tas ir spēks. Iespējams, prātā nāks interesantas idejas par peļņu. Citi varbūt par tām brīnīsies, bet ir vērts pamēģināt. Palutini sevi ar kādu pirkumu vienkārši «priekš sirds» – tās varētu būt labas smaržas vai dabīgā kosmētika.

ZIVIS. Jāmēģina atrast līdzsvars starp darba pienākumiem un privāto dzīvi. Ja ar pilnu atdevi pievērsīsies profesionālajiem pienākumiem, tava otrā pusīte un ģimene var sākt protestēt. Savukārt pārlieka pievēršanās mājas dzīvei var negatīvi atsaukties uz darbu. Esi uzmanīgs un apdomīgs naudas lietās un sargies no nepārdomātiem tēriņiem. Nav labs laiks tehnikas iegādei.