Pirmdiena, 6.maijs

redeem Didzis, Gaidis

arrow_right_alt Horoskopi

ASTROLOĢIJA: Kā­pēc cil­vē­kus mēdz "va­jāt" vie­ni un tie pa­ši skaitļi?

© publicitātes foto

Cil­vēks pats, vis­bie­žāk in­tui­tī­vi, iz­vē­las sa­vu lik­te­nī­gās in­for­mā­ci­jas ne­sē­ju. Da­žā­du ie­mes­lu dēļ sma­dze­nēs pēk­šņi fik­sē­jas ci­pars vai skait­lis, un pēc kā­da lai­ka mēs to ie­rau­gām vēl un vēl­reiz – au­to nu­mu­ros, do­ku­men­tos, uz bi­ļe­tēm utt. Ie­spē­jams, tā­dā vei­dā zem­ap­zi­ņa sig­na­li­zē, kam jā­pie­vērš uz­ma­nī­ba.

Pirms pie­dā­vā­jam ver­si­ju, ko par to sa­ka nu­me­ro­lo­ģi­ja, ie­tei­cams at­ce­rē­ties psiho­ana­lī­ti­ķim un sek­su­ālo dzi­ņu pēt­nie­kam Zīg­mun­dam Frei­dam pie­dē­vē­to tei­cie­nu, ka ci­gārs rei­zēm ir ti­kai ci­gārs.

Vie­ni­nieks sim­bo­li­zē per­so­nī­bu. Re­dzot skait­li vai nu­mu­ru 111 – tas ir sig­nāls, ka laiks sākt kaut ko jaun­u, jo paš­laik spē­jat se­vi pa­rā­dīt ar pil­nu jau­du. Do­mas un sap­ņi var īs­te­no­ties ļo­ti ātr­i. To­mēr va­jag do­māt, ko do­mā! Pro­ti, jā­pie­vērš uz­ma­nī­ba tam, kas no­tiek prā­tā: vai ap­kārt sa­ska­tāt pa­tī­ka­mo, vai lie­lā­ko­ties pie­vēr­ša­ties dzī­ves ne­gā­ci­jām.

Div­nieks at­tie­cas uz emo­ci­jām. Skait­lis 222 no­rā­da, ka uz­ma­nī­bas cen­trā jā­iz­vir­za jū­tas. Ja jū­ta­ties sa­rūg­ti­nāts, aiz­vai­nots, tad jā­no­mie­ri­nās, ja ne­esat ner­vozs, bet drī­zāk – no­svērts un in­tro­verts, tad var­būt va­jag ap­kār­tē­jiem ļaut ie­rau­dzīt jū­su emo­ci­jas. Un lo­ģi­ku aiz­stāt ar in­tu­īci­ju. Tās ide­jas, kas ne­sen ti­ka dē­vē­tas par sap­ņiem, sāk ma­te­ri­ali­zē­ties. Tur­pi­niet uz­cī­tī­gi dar­bo­ties, un drī­zu­mā to vi­su ie­rau­dzī­siet!

Trij­nieks no­rā­da uz ak­ti­vi­tā­ti. Skait­lis 333 ir kā kau­jas tau­re, tas sauc cī­ņā. Laiks kļūt ak­tī­vā­kam!

Čet­ri­nieks sais­tīts ar in­for­mā­ci­ju. Ja bie­ži ie­rau­gāt skait­li 444, jā­ska­tās ar abām acīm, lai ne­pa­lais­tu ga­rām kaut ko sev sva­rī­gu. Skait­lis 444 ir kā sta­bi­li­tā­tes ie­mie­so­jums un var no­rā­dīt, ka dzī­vē sā­cies sta­bi­li­tā­tes laiks – pri­vā­ta­jās un lie­tiš­ķa­jās at­tie­cī­bās, biz­ne­sā utt. Ja jau ilg­sto­ši esat dzī­vo­jis tā, it kā pat vēt­ra ne­spēj iz­kus­ti­nāt jū­su dzī­ves pa­ma­tus, ie­spē­jams, tu­vo­jas pār­mai­ņas.

Piec­nieks – lik­te­nis ir at­ka­rīgs no pa­ša cil­vē­ka, no vi­ņa rī­cī­bas. Ir jā­ie­vē­ro li­ku­mi un no­tei­ku­mi, jo īpa­ši ce­ļu sa­tik­smes no­tei­ku­mi. Dzī­vē gai­dām in­te­re­san­ti no­ti­ku­mi, bet ne­var zi­nāt – uz la­bo vai ne tik la­bo pus­i. Ja esat sa­ķē­ries ar Te­mī­du, ie­spē­jams po­zi­tīvs at­ri­si­nā­jums. Vis­ti­ca­māk, jums pa­veik­sies.

Seš­nieks ir Ve­ne­ras un mī­les­tī­bas sim­bo­lis­kais skait­lis. Ja esat ie­mī­lē­ju­šies, tad, ie­rau­got nu­mu­ru 666, va­rat se­vi mie­ri­nāt – jū­tas ir ab­pu­sē­jas. Šis skait­lis arī liek sa­prast, ka tu­vā­ka­jā lai­kā būs sir­dī­gi jā­strā­dā, ne­va­rēs stiept gu­mi­ju. Jā­pie­vērš uz­ma­nī­ba sa­vai ve­se­lī­bai. Do­mas un emo­ci­jas paš­laik nav har­mo­ni­jā, do­mi­nē ma­te­ri­ālās pa­sau­les in­te­re­ses.

Ma­ģis­kais sep­tīt­nieks. Skait­lis 777 bak­sta ar pirk­stu acī – lai­mī­gais no­ti­kums ir te­pat, aiz stū­ra. Ne­pa­laid ga­rām veik­smi! Šī zī­me var vēs­tīt par brī­nu­mu jū­su dzī­vē. Bet – lai sa­snieg­tu mēr­ķi, va­jag uz to vir­zī­ties, ne­vis at­mest ar ro­ku un pa­ļau­ties uz kaut ko ab­strak­tu, mis­tis­ku, iz­do­mā­tu.

888 – pār­mai­ņu un pār­vēr­tī­bu sim­bols. Skait­lis 888 var lie­ci­nāt par drī­zu lik­te­nī­gu pa­vēr­sie­nu, aici­na ne­stā­vēt uz vie­tas un iz­mē­ģi­nāt jaun­us, ne­tra­di­ci­onā­lus ri­si­nā­ju­mus. Šī ci­pa­ru kom­bi­nā­ci­ja var brī­di­nāt par jaun­iem ap­stāk­ļiem. Ne­va­jag arī pa­laist ga­rām go­dam no­pel­nī­to ie­spē­ju no­vākt sa­va dar­ba aug­ļus.

De­vi­ņi ir sais­tīts ar zem­ap­zi­ņu, tā­pēc skait­lis 999 no­rā­da, ka at­bil­des uz no­zī­mī­gā­ka­jiem jau­tā­ju­miem ie­spē­jams sa­ņemt sap­nī vai me­di­tā­ci­jā. Ie­spē­jams, at­bil­de iz­ska­nēs brī­di­nā­ju­ma for­mā, ja esat ļā­vu­šies ne­pie­pil­dā­miem sap­ņiem un pa­zau­dē­ju­ši mēr­ķi. Šis skait­lis var brī­di­nāt par to, ka dzī­vē ir bei­dzies no­zī­mīgs posms, kā arī par ris­ku kļūt al­ko­ho­la, ni­ko­tī­na, me­di­ka­men­tu at­ka­rī­gam.

000 – si­tu­āci­ja ir ap­me­tu­si lo­ku un at­kal no­nā­ku­si iz­ejas po­zī­ci­jās. Jū­su iz­vē­le, kā rī­ko­ties: pa ve­cam vai arī ci­tā­di ne­kā līdz šim.