Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

ASTROLOĢIJA: Sācies ķīniešu Kazas gads. Kas gaida MEŽĀŽUS?

© praktiska astrologija

Per­so­nī­bas piln­vei­do­ša­nas un au­to­ri­tā­tes no­stip­ri­nā­ša­nas pe­ri­ods. At­ro­diet lai­ku pats sev, lai sa­kār­to­tu do­mas un iz­da­rī­tu se­ci­nā­ju­mus. Var­būt pie­nā­cis brī­dis dzī­vē kaut ko mai­nīt, pār­kār­tot un da­rīt la­bāk ne­kā līdz šim.

Mek­lē­jiet at­bil­des uz sva­rī­giem jau­tā­ju­miem ga­rī­gās un fi­lo­zo­fis­kās mā­cī­bās. Tā­pat ne­nāk­tu par skā­di pie­vēr­sties ve­se­lī­bas no­stip­ri­nā­ša­nas pa­sā­ku­miem, ie­vē­rot pa­rei­zu ēša­nas re­žī­mu un sar­gā­ties no pār­slo­dzes. Dar­ba ša­jā ga­dā būs pil­nas ro­kas. Va­rat iz­vir­zīt sev jaun­us mēr­ķus pro­fe­si­onā­la­jā jo­mā, jo ir ie­spē­jas pie­pil­dīt sa­vus sap­ņus un vēl­mes. Var ras­ties vi­li­no­ši pie­dā­vā­ju­mi kar­je­ras jo­mā. Ne­tu­rie­ties pie ie­gū­tā, bet orien­tē­jie­ties uz jaun­iem sa­snie­gu­miem. Pa­pla­ši­not spē­les lau­ku­mu, gū­siet gan­da­rī­ju­mu un jū­su vei­kums tiks no­vēr­tēts. Ja ir bi­ju­si do­ma par sa­va biz­ne­sa vei­do­ša­nu, tad laiks rī­ko­ties. Ne­stās­tiet gan par sa­viem plā­niem ci­tiem, bet pa­ma­zām un ne­at­lai­dī­gi cen­tie­ties tos re­ali­zēt. Ne­va­ja­dzē­tu vei­dot biz­ne­su ko­pā ar drau­giem un pā­rāk pa­ļau­ties uz sve­šā­ku cil­vē­ku so­lī­ju­miem. Tas pa­sar­gās no vil­ša­nās, skau­dī­bas vai ne­lab­vē­lī­bas. Jums ir augst­as dar­ba spē­jas, un tas pa­lī­dzēs tikt ar vi­su ga­lā. Sek­mī­gi ri­si­nā­siet lie­tiš­ķās sa­ru­nas, iz­vei­do­siet no­de­rī­gus kon­tak­tus un no­slēg­siet iz­de­vī­gas vie­no­ša­nās. Ti­kai jā­pie­vērš uz­ma­nī­ba lī­gu­mu de­ta­ļām un jā­tur kār­tī­bā do­ku­men­ti. Ide­ju at­tie­cī­bā uz peļ­ņu jums ne­trūks. Pro­tams, vien­mēr var vē­lē­ties vai­rāk un la­bāk, ta­ču ko­pu­mā ar fi­nan­šu si­tu­āci­ju bū­siet ap­mie­ri­nāts. Nau­du vis­la­bāk ie­gul­dīt biz­ne­sa at­tīs­tī­bā, kā arī iz­glī­tī­bā. Ap­mek­lē­jiet in­ter­ešu iz­glī­tī­bas vai sveš­va­lo­du kur­sus, abo­nē­jiet pre­ses iz­de­vu­mus vai pēr­ciet iz­glī­to­jo­šu li­te­ra­tū­ru. Prāts dar­bo­sies augst­ā lī­me­nī, un jūs in­for­mā­ci­jas plūs­mā ātr­i at­ra­dī­sies sev ne­pie­cie­ša­mo.

Mā­jas dzī­ve so­lās būt sa­mē­rā ne­mie­rī­ga. Diez­gan bie­ži nāk­sies ri­si­nāt da­žā­dus sa­dzī­vis­kus jau­tā­ju­mus, kā arī pa­lī­dzēt ra­di­nie­kiem. Ne­cen­tie­ties par kat­ru ce­nu pie­rā­dīt sa­vu tais­nī­bu, tas ti­kai no­ve­dīs pie ne­va­ja­dzī­giem strī­diem. Vi­sas sa­sprin­gtās si­tu­āci­jas jā­ri­si­na mie­rī­gi – uz­klau­sot un cen­šo­ties iz­prast ci­tus. Tas at­tie­cas ne ti­kai uz mā­ji­nie­kiem, bet arī ko­lē­ģiem un pa­zi­ņām. Šis gads nav īs­ti pie­mē­rots vē­rie­nī­giem re­mont­dar­biem un dār­gas teh­ni­kas ie­gā­dei, kā arī ne­kus­ta­mā īpa­šu­ma jau­tā­ju­miem. Ja esat plā­no­jis pār­cel­ša­nos, tad vi­su rū­pī­gi iz­vēr­tē­jiet, iz­rē­ķi­niet un pār­bau­diet. Vār­du sa­kot, pie­vēr­siet uz­ma­nī­bu un rū­pē­jie­ties par sa­vu saim­nie­cī­bu.

Sa­bied­ris­kās ak­ti­vi­tā­tes va­ja­dzē­tu ie­ro­be­žot, jo no iz­klai­dēm, bal­lī­tēm un tu­si­ņiem būs maz la­bu­ma. Vis­ti­ca­māk, tur vel­ti tiks iz­nie­kots laiks, ko va­rat vel­tīt ci­tām, sva­rī­gā­kām lie­tām. Arī ja plā­no­jat at­va­ļi­nā­ju­ma ce­ļo­ju­mu, rū­pī­gi iz­vēr­tē­jiet, ko ta­jā va­rat ie­gūt, ci­tā­di var būt žēl iz­tē­rē­tās nau­das. Tā­tad – šo­gad sva­rī­gi ie­sais­tī­ties pa­sā­ku­mos, kas dod kā­du taus­tā­mu re­zul­tā­tu.

Sirds­lie­tu jo­mā ie­spē­jams do­mīgs no­ska­ņo­jums. Ana­li­zē­siet si­tu­āci­jas un prā­to­siet, vai viss tie­šām ir tā, kā jūs vē­la­ties. Brī­va­jiem ļau­dīm sir­dī klu­sas sim­pā­ti­jas, kas tur tā arī pa­liks, ja ne­ko lie­tas la­bā ne­da­rī­siet. Esiet dro­šāks, iz­rā­diet jū­tas un pa­ejiet so­lī­ti pre­tī sa­vai lai­mei. Pār­iem, kas ko­pā ir jau il­gā­ku lai­ku, va­ja­dzē­tu at­svai­dzi­nāt ik­die­nī­bu, pa­do­māt, kā va­rat sa­vu ot­ro pus­īti pār­steigt un ie­prie­ci­nāt. Dzī­ve ru­tī­nā ro­si­nās uz strī­diem, bet mī­ļi pa­sā­ku­mi di­va­tā at­tie­cī­bām pie­šķirs jaun­as, skais­tas krā­sas.

* Me­žā­zis ir strā­dā­tājs. Vi­ņam sva­rī­gi pa­nā­ku­mi, kas no­dro­ši­na sta­bi­li­tā­ti un lab­klā­jī­bu. Ne­lo­kā­mi iet uz vir­sot­nēm.

* Vi­ņi ne vien­mēr ir ap­mie­ri­nā­ti ar šo­die­nu, jo dzī­vo ar pār­lie­cī­bu, ka tos gai­da lie­la nā­kot­ne.

* Šīs zo­di­aka zī­mes pār­stāv­ji aiz­stāv tais­nī­gu­mu un li­ku­mī­bu. Dau­dziem no vi­ņiem pie­mīt arī la­ba in­tu­īci­ja.

* Me­žā­zis ne­vē­las būt at­ka­rīgs no kā­da ci­ta vai ap­stāk­ļiem. Vien­mēr at­rod ri­si­nā­ju­mus un prot veik­li tikt ga­lā sa­rež­ģī­tās si­tu­āci­jās.

Me­žā­ža pla­nē­ta: Sa­turns

Sti­hi­ja: Ze­me