Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Horoskopi

ASTROLOĢIJA: Sācies ķīniešu Kazas gads. Kas gaida STRĒLNIEKUS?

© praktiska astrologija

Dzīve ritēs diezgan dinamiski. Ap jums būs daudz cilvēku, kas vēlēsies kontaktēties, risināt privātas un lietišķas sarunas. Piemērots laiks iesaistīties sabiedriskās aktivitātēs, profesionālo organizāciju darbā vai piedalīties labdarības pasākumos. Tāpat arī varat meklēt sponsorus un atbalstītājus savām iecerēm.

Kādā pasākumā, iespējams, satiksiet ietekmīgus cilvēkus, un šīs pazīšanās vēlāk noderēs. Nekautrējieties nākt klajā ar savām idejām.

Paredzama veiksme lietišķo jautājumu risināšanā. Spēsiet pārliecināt par savu ieceru lietderību vai biznesa plānu perspektīvu. Ko nevarēsiet ieskaidrot ar loģikas palīdzību, to spēsiet panākt ar šarmu, personīgo pievilcību un pozitīvismu. Šis gads ir piemērots ambicioziem peļņas plāniem. Nepalaidiet garām iespējas un virzieties uz iecerēto mērķi. Pratīsiet saskatīt izdevīgumu, un finanšu jautājumu apspriešana jums problēmas nesagādās. Tiesa, bez apdoma un kārtīgiem aprēķiniem gan neko neuzsāciet, jo riskanti pasākumi var izgāzties ar lielu blīkšķi. Ja kādu laiku esat apsvēris domu par privātā biznesa veidošanu, tad jāķeras vērsim pie ragiem. Izstrādājiet plānu un sāciet to mērķtiecīgi realizēt. Biznesā labāk gan darboties vienam, jo no potenciāliem kompanjoniem liela labuma nebūs.

Ja strādājat algotu darbu, tad šajā jomā īpaši notikumi nav paredzami, dienas ritēs savu gaitu. Mierīgi, kārtīgi un godprātīgi paveiciet darāmo, bet brīvajā laikā labāk plānojiet savu biznesu vai veidojiet kontaktus nākotnei.

Šajā gadā var rasties vēlme pēc pārmaiņām mājas dzīvē. Pārkārtojiet mājokli, uzlabojiet sadzīves apstākļus un brīvajā laikā aiciniet ciemos mīļus cilvēkus. Saviesīgā radošā gaisotnē atpūtīsieties no ikdienas steigas. Draugi būs labs atbalsts un lieliski padomdevēji. Faktiski – novērtēsiet senas draudzības cenu. Varat kopā ar viņiem doties izklaidēties uz pasākumiem vai braukt ceļojumā. Arī ārzemju tēma laiku pa laikam aktualizēsies. Atvaļinājuma laikā nesēdiet mājās, bet izvēlieties braucienu ar izzinošu programmu, kas paplašina redzesloku. Starp citu, arī ceļojuma laikā var rasties iespēja izveidot noderīgus lietišķos kontaktus, kā arī satikt interesantus cilvēkus un iegūt jaunus draugus.

Kaut arī jūs esat lielisks sarunu vedējs, samierinātājs un konfliktsituāciju risinātājs, nejaucieties strīdos, kas jūs tiešā veidā neskar. Tādējādi varat iegūt nelabvēļus, jo visiem zināma senā patiesība, ka beigu beigās vainīgs izrādās tas, kurš gadās pa vidu.

Privātajā dzīvē par garlaicību sūdzēties nevarēsiet. Paredzami krāsaini piedzīvojumi, taču esiet apdomīgs un situācijas vērtējiet ne no emocionāliem, bet prāta apsvērumiem. Svarīgi pārliecināties, cik nopietni ir otra cilvēka nolūki, un arī pašam pret attiecību tēmu izturēties atbildīgi. Pirms spert nākamo soli, ir jātiek skaidrībā, ko jūs ar savu otro pusīti viens otram nozīmējat. Pretējā gadījumā dzīvē var sākties liela jezga. Tāpat arī brīvajiem ļaudīm jābūt vērtējošiem un nedrīkst bez apdoma mesties dēkās.

Noteikti neaizmirstiet parūpēties par savu labsajūtu. Lai justos komfortabli, ievērojiet veselīgu dzīvesveidu. Neļaujieties vētrainai bohēmai, sekojiet līdzi pareizam ēšanas režīmam un atvēliet laiku atpūtai, jo pārpūle un stress kādā brīdī var likt par sevi manīt.

*

* Strēlnieks vairāk par visu mīl brīvību un neatkarību, viņu nevar «ielikt rāmjos» vai diktēt noteikumus. Ja apniks – dosies tālāk.

* Viņš ir enerģisks un atklāts un nereti mērķi sasniedz ar pozitīvo domu spēku.

* Strēlnieks ir pārpildīts ar atbildības izjūtu par sevi un apkārtējo sabiedrību. Viņš ir godīgs, taisnīgs, augstsirdīgs, tiecas pēc harmonijas.

* Uzmanība un piesardzība viņa dzīvē spēlē mazu lomu. Jāsargās pieņemt sasteigtus lēmumus.

Strēlnieka planēta: Jupiters

Stihija: Uguns