Otrdiena, 30.aprīlis

redeem Liāna, Lilija

arrow_right_alt Ekonomika \ Latvijā

Kārļa Ulmaņa gatvē būvēs jaunu "Depo" veikalu

© Mārtiņš Zilgalvis/F64

"Luminor Bank" piešķīrusi 21,8 miljonu eiro aizdevumu SIA "Depo DIY" jauna "Depo" veikala būvniecībai Rīgā, Kārļa Ulmaņa gatvē

Veikals-noliktava DEPO klientiem piedāvā plaša sortimenta preces mājai, dārzam un remontam.

"Nemitīgi uzlabojot iekšējās sistēmas un struktūru, kā arī strādājot pie klientu apkalpošanas, pašmāju uzņēmums DEPO ir iekarojis stabilu vietu savā segmentā un nodrošinājis spēcīgus pamatus turpmākai izaugsmei. Pārdomāta DEPO grupas uzņēmumu attīstības stratēģija turpmākiem gadiem ļauj paplašināties un būvēt jaunu, mūsdienīgu veikalu. Pozitīvi, ka uzņēmums arvien vairāk iekaro arī Lietuvas un Igaunijas tirgus, turpinot paplašināties arī mūsu kaimiņvalstīs," saka Ilze Zoltnere, "Luminor" bankas Korporatīvā departamenta vadītāja.

2021.gada augustā tika atvērts jauns DEPO veikals Rīgā, Kurzemes prospektā. Turpinot attīstību Lietuvā, 2023.gada 14.aprīlī DEPO atvēra jaunu veikalu Šauļos, Karaliaučiaus gatvē.

SIA "Depo DIY" ir Latvijā reģistrēts 100% Latvijas kapitāla uzņēmums, kas dibināts 2004.gadā. Uzņēmums pārvalda DEPO veikalu tīklu mājai, dārzam, remontam Baltijas valstīs. Pašlaik Latvijā darbojas 9 DEPO veikali, Lietuvā - 6, un viens veikals Igaunijā. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir SIA DMT Pluss.