2.lapa

PIRMIZRĀDE

Spoži personāži divās guļamistabās

Publicitātes foto

Ceturtdien, 1. februārī, plkst. 19.00 Ogres Kultūras centrā pirmizrādi piedzīvos draiska attiecību komēdija “Caurstaigājamā guļamistaba”.

Režisors Imants Strads izrādē ir radījis shēmu, kā vieni meli rada nākamos, un tie kā lavīna, veldamās no kalna, ievelk iekšā visus, kas gadās ceļā.

Jaunā komēdija pārsteigs ar spožiem personāžiem komiskās situācijās. Uz skatuves būs Elīna Vāne vai Inga Misāne - Grasberga, Imants Strads vai Normunds Laizāns, Lelde Dreimane vai Elīna Bojarkina, Lauris Dzelzītis (titulattēlā) un Ivo Martinsons (attēlā).

"Caurstaigājamā guļamistaba" ir asprātīga situāciju komēdija par pārpratumiem divu laulāto pāru attiecībās. Darbība noris divās guļamistabās blakus dzīvokļos gandrīz vienlaikus.

Foto: Ieva ROMAŠKO

Komēdijas āķis - cik viens pret otru esam godīgi, vai dzīves piedzīvojumu pikantuma meklēšana ir tā vērta…

Nākamās izrādes: 4. februārī plkst. 16.00 Madonas Kultūras namā, 11. februārī plkst. 15.00 un 19.00 kultūras centrā “Ulbrokas pērle”, 13. un 14. februārī plkst. 19.00 Jelgavas Kultūras namā, 16. februārī plkst. 19.00 Kuldīgas Kultūras centrā, 24. februārī plkst. 12.00 un 15.00 - Rīgā, VEF Kultūras pilī.

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv

Turpinājumu lasi nākamajā lapā