Vērts apmeklēt: izstādes, filmas, koncerti, jubileja, radoša tikšanās, “Latvian Beat” un Mātes dienas festivāls.

Mātes dienas festivāls

Publicitātes foto

Sestdien, 11. maijā, no plkst. 11.00 Rīgā, Hanzas peronā notiks Mātes dienas festivāls, ko rīko vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv”.

Tā būs īsta mammu lutināšanas diena, un pasākums un aktivitātes tajā - bez maksas.

Mātes dienas festivāls ir radīts, lai, gaidot Mātes dienu, pateiktu mammām paldies un sarūpētu svētku dienu īpaši viņām.

Programma ir bagātīga un veidota tā, lai būtu patīkami, priecīgi un aizraujoši dažāda vecuma mammām, tāpēc aicinām pasākumu apmeklēt kopā ar draudzenēm, savu mammu, vīramāti vai citām sev mīļām mammām.

Skatuves programma

  • Ar mīļiem un arī jestriem muzikāliem priekšnesumiem uzstāsies dziedātāja Ieva Kerēvica un Dailes teātra aktieru ansamblis “Ilga” - Lauris Subatnieks, Gundars Silakaktiņš un Aldis Siliņš (attēlā). Īpašu sveicienu festivāla dalībniecēm sarūpējuši arī tautu dēli no Latvijā pazīstamā Latvijas Universitātes tautas deju ansambļa “Dancis”.
  • Gaidāms ne vien koncerts, bet arī Mammu sapulce! Sabiedrībā zināmas mammas un speciālisti diskutēs par mītiem, kādai ir jābūt labai, foršai mammai; sarunā varēs iesaistīties ikviena apmeklētāja.
  • Noslēgumā - balvu izloze uz “Lielā laimes rata”. Balvu fonda kopējā vērtība pārsniedz 2000 EUR.
  • Skatuves programmu vadīs aktieris Lauris Subatnieks un vecāku organizācijas “Mammamuntetiem.lv” vadītāja Inga Akmentiņa-Smildziņa.

Būs arī dāvanas un daudz pārsteigumu. Programmas jaunumiem var sekot līdzi www.matesdiena.lv.

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv

Turpinājumu lasi nākamajā lapā