Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Citi raksti

Smaržu jaunumi viņam un viņai

BVLGARI MAN EXTREME / AROMĀTI VĪRIEŠIEM © Publicitātes foto

Pirms aptuveni 1,200 gadiem Japānas dižciltīgie izkopa savas 5 maņas un paaugstināja savu jutīgumu caur patiesu dabas apbrīnošanu. Aromāti bija gluži kā statusa simbols un tika lietoti kā veids, lai noteiktu personas izglītības, personības un sociālo maņu līmeni. Gan vīrieši, gan sievietes sajauca savu individuālo aromāta miksli, lai iesmaržinātu savas istabas un drēbes, kā arī lai izbaudītu intīmus mirkļus mēness gaismā. Dižciltīgie izcēlās ar spēju atpazīt savu partneri pēc raksturīgās smaržas, pat nepieskaroties otram.

Sievietes ģērbās zīdā, lai izceltu savas kailās ādas skaistumu, un iesmaržināja savus zīda tērpus ar elegantu aromātu kā savu izpausmes līdzekli. Gluda un gaiša āda spīdēja cauri plānajam zīdam un mijiedarbojās ar ādas maigo siltumu, radot juteklisku smaržu.

Zīds un aromāts nebija šķirami no sievietes, lai tā spētu parādīt savu personību.

SENSAI THE SILK AROMĀTS
SMARŽŪDENS

Izsmalcināts un intīms aromāts, kura notis ir savienotas ar jutekliskā ambra akordiem, kas iekļauj ādu gluži kā zīds.

  • Caurspīdība un maigums
  • Delikāts, tīrs un silts
  • Muskusa koksne, gluži mītiski
  • Juteklisls
  • Dižciltīgs
  • Smalks un gaišs

SENSAI THE SILK ir šīs tradicionālās aromātu gudrības mūsdienu interpretācija.

SENSAI THE SILK AROMĀTS
TUALETES ŪDENS

Delikāts un starojošs aromāts, kas dzirkstī līdz ar vijolīšu lapām un ievilina balto ziedu aromātu buķetē.

  • Caurspīdība un maigums
  • Delikāts, tīrs un silts
  • Juteklisls
  • Dižciltīgs
  • Smalks un gaišs
  • Augļu aromāts

Bvlgari piedāvā BVLGARI MAN EXTREME
AROMĀTI VĪRIEŠIEM

“Visdižākā cilvēka uzvara ir uzvara pār sevi” - Platons

Bvlgari piedāvā jaunu mūsdienīgas harizmas izpausmi BVLGARI MAN EXTREME, aromātu, kas apvieno intensīvu Vidusjūras svaigumu un mūsdienīgu koka aromātu, kas raisa domas par Romas dzīvīgumu un spēku.

BVLGARI MAN EXTREME ir veltīts vīriešiem, kuri tiecas pēc spēcīgām, neparastām un ekstremālām sajūtām. Jaunā monolītā pudelīte sudraba un zilganpelēkā krāsā, ko raksturo novatoriska metāliska apdare, izskatās kā no Romas marmora izcirsta, liekot domāt par Bvlgari mantojumu.

BVLGARI MAN EXTREME atgriežas pie ikoniskā aromāta BVLGARI MAN pamatvērtībām, kura vīrišķīgais jutekliskums liecina par iedzimtu harizmu. Elegants, iespaidīgs un kārdinošs – tāds ir koksnes svaiguma pilnais tualetes ūdens, kas ir piesātināts ar vīrišķīgu pievilcību un kvēli, apreibinošs sajaukums, kas uzjundī dvēseli kārdināt un ieintriģēt. Svaigas un pikantas virsnotis, piemēram, rozā greipfrūts, Kalabrijas bergamote un kaktusa augļa mīkstums kņudina nāsis un ir enerģija pārpilnas. Dziļāk atklājas skaidri pamanāmas augļu aromātu vīrišķīgās vibrācijas, ko rada baltā frēzija, Gvatemalas kardamons un augu ambra, ko akcentē nomierinošas zemes notis, piemēram, korķakoks, Haiti vetivers un Laosas benzoīns, kas šai īpašajai smaržai piešķir austrumniecisku siltumu un starojumu.

„Es radīju jaunās Bvlgari smaržas, domājot par jauna svaiguma radīšanu, neatsakoties no mūsdienīgā jutekliskuma. Tādēļ es izvēlējos vislabākās dabiskās sastāvdaļas, kas atsauc atmiņā Romas atmosfēru,” saka parfimērijas meistars Alberto Morillas. “Pašā sirdī ir kardamons, kuru es pats vēroju augam, un kurš piešķir aromātam baltu, nevainojamu un ļoti vīrišķīgu dimensiju. Iekļaujot smaržās, tas uzreiz raisa domas par atklātu ainavu, kas iesniedzas bezgalībā. Vīrišķīgumam ir nepieciešams nedaudz neskaidrs spēks, tādēļ mēs izvēlējāmies frēziju tās svaiguma, neparastās pievilcības un tiešuma dēļ. Šī aromāta izaicinājums bija atrast jaunu svaiguma izpausmi šajā būtiskajā Bvlgari rokrakstā”.

BVLGARI MAN Extreme ir pieejams 100 ml un 60 ml iepakojumos, kurus papildina arī balzāms pēc skūšanās After Shave Balm (100 ml).

Trussardi jaunais  My Scent  aromāts atklāj vissievišķīgāko un taustāmāko zīmola komunikācijas universa jomu.

Tā nosaukums izsaka sievietes būtības identitāti un personisko atšķirību.

Aromāts ir juteklisks un tajā pat laikā jauns un atsvaidzinošs.

Mans Aromāts, Mans Sapnis, Manas Emocijas.

Sieviete, viņas sapņi, emocijas, un būtība…

Sievišķība un dzīvīgums ir jaunā aromāta

Trussardi My Scent sastāvdaļas, smalka emociju buķete, kas tiek izteikta caur aromāta nosaukumu , iepakojumu un vizualizāciju.