Otrdiena, 19.marts

redeem Jāzeps

arrow_right_alt Citi raksti

Jauna pieeja ādas atjaunošanai

© Publicitātes foto

Skaistums, jaunība un sakopts izskats – tā ir panākumu un lieliska noskaņojuma ķīla katrai sievietei.

Laura Mars kosmētiskie produkti, pateicoties virknei jaunākās paaudzes inovatīvu biomimētisko peptīdu MATRIXYL ® synthe’6 ™, SYN®-COLL un SYN®-AKE    savienojumu un augstvērtīgām dabas sastāvdaļām, uzlabo svarīgas ādas funkcijas, atjauno tai dabisko spēku un kavē ādas novecošanās pazīmes.

Kosmētika paredzēta nobriedušas ādas kopšanai, produktiem piemīt viegla tekstūra un patīkams aromāts. Rekomendējam pēc 30 gadu vecuma.

Barojošs krēms sejai

Krēms samazina grumbas, palēnina novecošanās procesus un aizsargā ādu no apkārtējās vides negatīvās iedarbības. Peptīds SYN®-COLL stimulē kolagēna izdalīšanos un enerģētiski baro ādu. Hialuronskābe izlīdzina pirmās grumbiņas, kavē jaunu veidošanos. Uzlabojas ādas elastība un tā kļūst patīkami samtaina.

Barojošs roku krēms SPF 10

Krēms intensīvi baro un mitrina roku ādu, samazina pigmenta plankumu veidošanos. Pateicoties hidrolizētam sojas proteīnam aizsargā ādu pret priekšlaicīgu novecošanos, nodrošinot anti-age efektu. Roku āda kļūst maiga un gluda, uzlabojas ādas elastība.

Atjaunojošs krēms sejai

Krēms baro, mitrina, uzlabo ādas tonusu un struktūru. Pateicoties inovatīvajiem biomimētiskajiem peptīdiem MATRIXYL ® synthe’6 ™ un SYN®-COLL tiek palēnināti ādas novecošanās procesi, āda kļūst tvirtāka un elastīgāka. Krēms atjauno ādas virsējo kārtu, uzlabo vielmaiņu un kavē vecuma pigmenta plankumu parādīšanos.

Pretgrumbu krēms sejai

Krēms izlīdzina grumbas, nostiepj sejas ādu. Krēmā esošie inovatīvie peptīdi MATRIXYL ® synthe’6 ™ un SYN®-AKE radīti efektīvai mīmikas grumbu izlīdzināšanai sejas muskuļu atslābināšanas rezultātā. Lietojot krēmu katru dienu efektīvi samazinās grumbiņu dziļums, tiek palēnināti ādas novecošanās procesi, āda tiek aizsargāta no apkārtējās vides negatīvās iedarbības.

Gaišinošs dienas krēms sejai SPF 30

Rekomendējam sākt lietot pie pirmajām ādas pigmentācijas pazīmēm.

Alfa-arbutīns bloķē melanīna sintēzi, samazina pigmenta plankumus un aizsargā to no jaunu rašanās. Krēms efektīvi izlīdzina ādas toni,  mitrina un baro sejas ādu, aizsargā to pret UV stariem. Ādā tiek stimulēta kolagēna sintēze, kavējot esošo grumbu padziļināšanos un jaunu parādīšanos. Pateicoties gaišinošai iedarbībai, ādas izskatās svaiga un starojoša.

Gaišinošs serums ādai ap acīm

Serums izlīdzina grumbiņas, samazina maisiņus un tumšos lokus zem acīm, samazina redzamās noguruma pazīmes. Serums novērš pigmenta plankumus un kavē jaunu parādīšanos. Paaugstina ādas tonusu, elastību un tvirtumu. Sastāvā Alfa-arbutīns, peptīds SYN®-COLL, dabiskie antioksidanti. Pateicoties gaišinošai iedarbībai, āda ap acīm iegūst svaigu un starojošu izskatu.

Saules aizsargkrēms SPF 50

Izstrādāts, lai pasargātu maigo sejas ādu no fotonovecošanās. Spēcīgie saules aizsargfiltri efektīvi aizsargā ādu no intensīvā saules starojuma, novērš ādas „apdegšanu” un kavē tās novecošanos, samazina pigmenta plankumu rašanās varbūtību. Neaizstājams līdzeklis sejai sauļojoties. Ādai ar tendenci uz pigmentāciju, rekomendējam lietot katru dienu saules aktīvajā periodā. 

BB – ideāls mitrinājums SPF 20

BB krēms - efektīvs komplekss risinājums ādas kopšanai un grimam.

Pateicoties BB krēma sastāvā esošajai hialuronskābei, produkts nodrošina ilgstošu ādas mitrināšanu. Inovatīvs peptīds SYN®-COLL aizsargā ādu no priekšlaicīgas novecošanās. Produkts aizsargā no UV starojuma. Izlīdzina ādas toni. Nenosprosto poras.

Bēšas rozes tonis

Bēša persika tonis

Starojošs tonis

Visu marta mēnesi firmas veikalos Dzintars atlaides – 40 % šai sērijai.