Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Citi raksti

Sagatavojieties sasniegumiem, esot kustībā! Adidas piedāvā jaunu atvēsinošu pretsviedru līdzekli

© Publicitātes foto

Parīze, 2014. gada maijs. Adidas paziņo, ka veltīs visas pūles sportistu atbalstam, paredzot ar modernajām treniņu metodēm un viņu veikumu saistītās vajadzības. Mūsdienu sportistiem ir augstas prasības pret apģērbu, un tiem, kas vēlas vislabāk apmierināt šīs prasības, ir jāizmanto atjautīgas ķermeņa atvēsināšanas un mitruma kontroles tehnoloģijas. Adidas izstrādātā climacool® tehnoloģija ļauj uzņēmumam saglabāt līderpozīcijas pasaules sporta preču tirgū – pēc šīs metodes ražotie apģērbi un apavi nodrošina ventilāciju un nepārtrauktu gaisa kustību, atvēsinot un novēršot svīšanu kilometriem garās distancēs. Iedvesmojoties no šīs unikālās tehnoloģijas un skaidri apzinoties, ka mūsdienu dzīvesveids izvirza tādas pašas prasības kā sacīkstes, Adidas ķermeņa kopšanas līdzekļu sērija tiek papildināta ar jauniem atvēsinošiem pretsviedru līdzekļiem.

Jo lielāka slodze, jo labāka iedarbība

Pretsviedru dezodoranti un atvēsinošie tērpi ļauj saglabāt svaiguma sajūtu bez sasvīšanas vienlīdz efektīvi, jo iedarbības pastiprināšanai zīmola jaunajos atvēsinošajos pretsviedru līdzekļos tiek izmantots iepriekšminētais atvēsinošo tērpu atsvaidzinošais efekts.

Nepārtrauktie tehnoloģiskie uzlabojumi climacool iedarbību padara izcilu, kad esat kustībā. Tā kā nekad nav zināms, cik intensīvi aizritēs diena, climacool aktīvās sastāvdaļas vienmēr parūpēsies par jūsu labsajūtu – gan aktīvā nodarbībā sporta zālē, gan saspringtas darbadienas laikā. Pēc climacool tehnoloģijas ražoto līdzekļu sastāvā ir ilgiedarbīgas “svaiguma kapsulas”, ko aktivizē kustības. Jūsu slodzei pastiprinoties, berze un mitrums liek šīm kapsulām pārplīst, sniedzot jaunu svaiguma lādiņu, lai varat izdarīt un sasniegt vēl vairāk. Kontrasts starp sastāvā esošajām nesaistītajām eļļām un pārplīsušo kapsulu izplatīto citrusaugļu aromātu ir kā pēkšņa atsvaidzinoša aromāta šalts.

Pirmā svaiguma izlaušanās gan ir tikai pats sākums, jo līdz ar fizisko slodzi iedarbība turpina pastiprināties. Palielinoties slodzei, climacool sērijas pretsviedru līdzekļi sniedz arvien vairāk svaiguma, jo kapsulas turpina plīst, jums tuvojoties savu spēju robežām.

Labākais sastāvs savā izstrādājumu grupā 

Jaunais atvēsinošais pretsviedru līdzeklis, kam piešķirts climacool® spēks, Adidas pretsviedru aizsarglīdzekļu klāstā nodrošina vislabāko aizsardzību pret svīšanu. Tā oriģinālais sastāvs ar divējādas iedarbības aktīvajām pretsviedru vielām, kas gan kavē svīšanu, gan uzsūc sviedrus, no mitruma un nepatīkama aromāta spēj pasargāt 48 stundu garumā.

Lai pārliecinātos par jaunā atvēsinošā pretsviedru sastāva atbilstību Adidas tehnoloģiju standartiem, tas ir pārbaudīts, iesaistot plašu lietotāju grupu1. Pārbaužu rezultāti ir apstiprinājuši, ka šiem atvēsinošajiem pretsviedru līdzekļiem ir labāks aromāts un vairāk priekšrocību nekā tirgū visvairāk pārdotajiem pretsviedru līdzekļiem.

Pārliecinošs un moderns flakons

Modernā flakona noformējums ir veidots tā, lai atspoguļotu atvēsinošā sastāva lielisko iedarbību. Uzņēmums Adidas pirmo reizi ir atkāpies no saviem tik raksturīgajiem pilnīgi melnajiem flakoniem, vīriešiem paredzēto izstrādājumu kolekcijai izvēloties sudrabainu toņu gammu, lai tiem piešķirtu svaigu un mūsdienīgu izskatu. Savukārt sievietēm domāto pretsviedru līdzekļu flakoni ir papildināti ar balto krāsu, tā norādot uz tīrības un sakoptības sajūtu. Uz abu veidu flakoniem un visiem vizuālajiem reklāmas materiāliem ir grafisks gaišzilu viļņu attēls, kas saistīts ar izmantoto kapsulu tehnoloģiju un tās radīto svaiguma sajūtu visas dienas garumā.

Grupā bija 150 lietotāju.