''Dirty Deal'' kino kluba janvārī demonstrēs Austrumu filmas

Sākot ar 5.janvāri, Dirty Deal kino klubs katru šī mēneša otrdienu piedāvās noskatīties divas tuvo-tālo Austrumu filmas, kas sniegsies no Ķīnas komunistiskās platformas estētikas līdz pat Rumānijas neatkarības cīņu komiskai apcerei.

Pēdējā mēneša otrdienā aizsāksim regulārus franču kino vakarus "Pēdējais seanss", kad par programmā iekļautajām filmām komentārus sniegs Francijas Kultūras centra un Latvijas Kultūras akadēmijas pasniedzēja Diāna Furnjē.

Šīgada pirmajā tikšanās reizē, 5.janvārī, būs iespēja iegremdēties vairākos Tuvo Austrumu sieviešu dzīvesstāstos un to problemātikā, kur netrūkst jebkuram tik atpazīstamo līksmības un pārdzīvojumu gammu - plkst.18 varēs vērot filmu "Citronkoks", bet plkst.20:30 tiks demonstrēta filma "Medūza".

Izklaide

Savulaik Marata Ogļezņeva un Emīla Balcera grupa “Musiqq” netika uztverta diez ko nopietni un tai tika prognozēts viendienītes mūžs, kura laikā tā neko paliekošāku par slaveno hitu “Abrakadabra” radīt nespēs, taču re - “Mākslas darbs” ir jau sestais šīs formācijas studijas albums! Turklāt kur nu vēl nopietnāk – šī popgrupa sen spēj pulcēt pilnas zāles un estrādes, un, piemēram, tādai dziesmai kā “Debesis iekrita tevī” straumēšanas vietnē “Spotify” klausījumu skaits tuvojas 3 miljoniem (!). Arī citiem gabaliem klājas labi: “Sekundes” – pie pusotra miljona, “Čaļi” – vairāk nekā miljons u.tml.