Piektdiena, 3.maijs

redeem Gints, Uvis

arrow_right_alt Veselība

Vai zini, cik laba ir Tava dzirde?

© Publicitātes foto

Vai zināji, ka gandrīz piektdaļai pasaules iedzīvotāju ir kādas problēmas ar dzirdi? Daudzi par tām nemaz nenojauš, ikdienā samierinoties ar viduvēju vai samērā labu dzirdi, lai gan pateicoties mūsdienu tehnoloģijām tā varētu būt perfekta.

Tādēļ Vision Express - redzes aprūpes līderis Baltijā ar gadu desmitiem ilgu pieredzi, apņēmies tagad parūpēties ne tikai par jūsu redzi, bet arī par dzirdi, atverot moderni aprīkotus dzirdes centrus Rīgā un Liepājā, bet drīzumā arī Jelgavā.
Kopš pērnā gada pavasara, kad durvis vēra pirmais no tiem, kvalificēti dzirdes speciālisti jau veikuši gandrīz divus tūkstošus dzirdes pārbaužu pieaugušajiem, atklājot un novēršot dažādas dzirdes problēmas. Pateicoties centru darbinieku profesionalitātei, piecsimt klientu spēj daudz pilnvērtīgāk uztvert un izbaudīt apkārtējās pasaules skaņu spektru ar speciāli viņiem piemeklētiem dzirdes aparātiem.
Dzirdes pārbaudes laikā speciālisti, liekot lietā daudzu gadu garumā uzkrāto pieredzi, zināšanas un izmantojot jaunākās tehnoloģijas, ne tikai izvērtē klientu ausu veselības stāvokli un spēju dzirdēt, bet arī sniedz konsultācijas un profesionālu atbalstu, kurš palīdz izprast un novērst dzirdes problēmas, ja tādas tiek konstatētas.
Gadījumā, ja rezultāti neuzrādīs dzirdes izmaiņas, tad dzirdes speciālists sniegs noderīgus padomus, kā ilgstoši saglabāt bau dzirdi un sniegs informāciju, cik bieži un kad būtu nepieciešams dzirdi pārbaudīt, bet gadījumā, ja pārbaudē uzrādīsies, ka ir kādi dzirdes traucējumi, tad speciālists palīdzēs izprast rezutlātus un pieņemt labāko lēmumu, lai uzlabotu dzīves kvalitāti, piemeklējot kādu no ASV uzņēmuma "Starkey Hearing Technologies" dzirdes aparātiem. Šis ir viens no lielākajiem dzirdes aparātu ražotājiem pasaulē un Vision Express izvēlas saviem klientiem tieši šīs ierīces, jo tās izceļas ar savu kvalitāti un tehnoloģiskajām inovācijām.
Pie dzirdes aparāta ir jāpierod un katru dzirdes aparātu dzirdes speciālists ieprogrammē tieši priekš katra klienta, tāpēc domājot un rūpējoties par klientu, Vision Express piedāvā mēnesi notestēt dzirdes aparātus. Šāda iespēja palīdz saprast, cik ļoti dzirdes aparāts uzlabotu dzīves kvalitāti, lai būtu vieglāk pieņemt lēmumu par dzirdes aparātu iegādi.


Kā notiek dzirdes pārbaude


● Vispirms dzirdes speciālists- audiologs, uzdod jautājumus par vispārējo veselības stāvokli, ikdienā lietotiem medikamentiem.
● Pēc tam seko otoskopija - nesāpīga procedūra, kuras laikā tiek novērtēts auss stāvoklis, pārbaudīts auss kanāls, bungādiņa.
● Audiometrija ir dzirdes izmeklējums, kas ļauj novērtēt dzirdi katrai ausij un abām ausim vienlaikus, kā arī noteikt tās zuduma pakāpi.
● Aptuveni stundu ilgās konsultācijas noslēgumā speciālists iepazīstina ar pārbaudes rezultātiem un sniedz rekomendācijas, kā saglabāt kvalitatīvu dzirdi, vai arī iesaka korekcijas līdzekļus atbilstoši testa rezultātiem.


DZIRDES PĀRBAUDEI Vision Express dzirdes centros Rīgā, Brīvības ielā 90 un iepirkšanās centrā Olimpia, kā arī Liepājā, Kārļa Zāles laukumā 6 var pieteikties ŠEIT.

Publicitātes foto

Rūpējies par savu dzirdes veselību un, pamanot kaut nelielas izmaiņas savā pasaules uztverē, jautā padomu speciālistam!
Vision Express ir starptautisks optikas zīmols ar vairāk kā 150 veikaliem Eiropā, 500 Lielbritānijā un 15 Latvijā. Latvijas iedzīvotājiem uzņēmums piedāvā kvalitatīvus redzes korekcijas līdzekļus jau kopš 1991.gada, bet 2023.gadā uzsācis arī profesionālu dzirdes aprūpi.