Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Veselība

Neskaidros apstākļos no balkona izkritis jaunietis

© F64

Aizvadītajā diennaktī Rīgas reģionā neskaidros apstākļos no 2.stāva balkona izkrita kāds 18 gadus vecs vīrietis, kurš guva politraumu, tostarp sejas, krūškurvja un pleca traumas, informē Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola.

Tāpat Rīgas reģionā kāds 54 gadus vecs vīrietis ar leņķa slīpmašīnu jeb tā saukto fleksi savainoja savainoja kāju un guva brūci pēdā.

Vakar satiksmes negadījumos nopietnas traumas guva arī divi cilvēki Rīgā. Vienā no gadījumiem kāds 60 gadus vecs motociklists pēc sadursmes ar automašīnu krita un guva politraumu, tostarp krūškurvja un mugurkaula traumas. Vīrietis vidēji smagā stāvoklī tika nogādāts Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcā (RAKUS).

F64

Tāpat RAKUS tika nogādāta kāda 53 gadus veca velosipēdiste, kuru aizķēra transporta līdzeklis. Sieviete guva politramu, tostarp vēdera un rokas traumas, turklāt mediķiem ir aizdomas par smagu galvas traumu.

Jau ziņots, ka kopumā aizvadītajā diennaktī NMPD saņēmis 1108 izsaukumus, no kuriem 202 bijuši saistīti ar traumām un negadījumiem.