Sestdiena, 4.maijs

redeem Vijolīte, Viola, Vizbulīte

arrow_right_alt Veselība

Izdevīga iespēja tikt pie skaistuma

DZIEDĀTĀJAS Lienes Šomases slaidās figūras noslēpums vairs nav noslēpums – viņa ir pastāvīga studijas Figura Line apmeklētāja © publicitātes

Tikai trīs dienas – 16., 17. un 18. septembrī – jebkurā no vairāk nekā 30 Figura Line studijām visā Latvijā iespējams izdevīgi tikt pie veselīga skaistuma – 60 minūšu ilgu limfas stimulācijas masāžu tikai par pieciem eiro.

Limfātiskā sistēma ir ļoti būtiska mūsu organisma sastāvdaļa, kas pilda organisma attīrīšanas funkciju: tā izvada šūnu darbības atkritumus, toksīnus, šlakvielas. Taču, kā norāda masāžas studiju tīkla Figura Line speciālisti, nepietiekams izdzertā ūdens daudzums un fizisko aktivitāšu trūkums nopietni kavē šo procesu. Stimulējot limfas plūsmu, notiek organisma attīrīšanās process dabīgā un veselīgā veidā: uzlabojas imunitāte, pazūd bezmiegs un galvassāpes, pieaug enerģija un priecīgāks skats uz dzīvi.

Limfas stimulācijas masāža palīdz iegūt arī slaidākas ķermeņa aprises, padara ādu tvirtāku, un ir iedarbīgs ierocis cīņā ar celulītu.

Speciālais piedāvājums attiecas uz visām – gan tām, kuras ne reizi nav mēģinājuši limfas stimulācijas masāžu uz īpašajiem aparātiem studijā Figura Line, gan tām, kuras jau iepazinušas šīs procedūras sniegtās sajūtas un rezultātus.

Procedūras notiek pēc iepriekšēja pieraksta. Izvēlieties tuvāko no studijām un piesakieties uz procedūru sev ērtākajā laikā. Visi studiju kontakti pieejami mājaslapā figura-line.lv.

Otrs šā rudens speciālais piedāvājums iepriecinās gan esošās, gan, iespējams, jaunās studijas klientes: no 16. septembra līdz 3. oktobrim iespējams iegādāties 12 masāžas reižu abonementu par deviņu masāžas reižu cenu.

Figura Line jaunumiem iespējams sekot arī sociālajos tīklos Facebook un Draugiem.lv.