Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Veselība

NODERĪGI: Kā izārstēt kaites ar pirkstu masāžas palīdzību?

Attēlam ir ilustratīva nozīme © Publicitātes foto

Daudzi cilvēki mūsdienās uzskata, ka visas slimības sākas no mums pašiem. Proti, mūsu pašu ķermeņa disharmonija ir iemels vairākām kaitēm.

Disharmoniju cilvēka ķermenī var radīt kaitīgi ieradumi, nepareizi ievērotas diētas un pat sliktas domas. Tomēr ir kāds veids, kā uzlabot savu veselību, neizmantojot dārgus medicīnas līdzekļus. Jin Shin Jyutsu fizioloģijas metode piedāvā risinājumu, kā atkal radīt harmoniju ķermenī. 

Šī metode nosaka, ka uzspiežot uz atiecīgajiem mūsu rokas pirkstiem spējam "aizdzīt" sāpes no mūsu ķermeņa un atkal jūtamies veseli. 

Uzspiežot uz īkšķa no sāpēm tiek atbrīvots vēders un liesa. Tāpat ķermenis tiek atbrīvots no stresa, depresijas un nemiera. Iespējams atbrīvots arī no galvassāpēm un ādas problēmām. 

Uzspiežot uz rādītājpirksta uzlabojas ņieru un urīnpūšļa stāvoklis. Tāpat iespējams atbrīvots no krampjiem, muguras sāpēm un barības vada problēmām.

Uzspiežot uz trešā pirksta no jebkāda veida problēmām tiek atbrīvotas aknas un nervu sistēma. Var tikt novērstas arī redzes problēmas.

Uzspiežot uz zeltneša tiek uzlabots ķermeņa ekstremitāšu un elpošanas sistēmas stāvoklis. Tāpat var atbrīvoties no tādas lietas, kā džinkstēšana ausīs.

Uzspiežot uz mazā pirkstiņa tiek uzlabota sirds veselība. Tiek mazināta arī vientulības sajūta. Šis pirksts ir atbildīgs arī par mūsu kaulu veselību, tāpēc lieki piebilst, ka tas spēj uzlabot arī šo mūsu ķermeņa daļu stāvokli.

Informācija sagatavota pēc higherperspectives.com