Otrdiena, 19.marts

redeem Jāzeps

arrow_right_alt Veselība

APBRĪNOJAMI: Apturi matu izkrišanu ar burkānu palīdzību

© Scanpix

Šī apbrīnojamā maska atjauno un pilnveido matus, aptur matu izkrišanu un tas viss pateicoties lētajam un jebkur nopērkamajam burkānam.

Bieži pie matu izkrišanas vainojama tieši matu sakņu novājināšanās un reti, kad no veikalā pieejamajiem līdzekļiem atrodams kāds, kas patiešām spēj šajā nelaimē palīdzēt. Tomēr izsamist nevajag – izrādās pati daba mums piedāvā vislabāko līdzekli cīņai ar matu izkrišanu.

Ar šo metodi klajā nākusi kāda krievu ārste, kura atklājusi – visvienkāršākais veids, kā ārstēt matu izkrišanu, ir ar vecā labā burkāna palīdzību.

Pagatavošana un lietošana: Sarīvē dažus svaigus, nomizotus burkānus un ierīvē matu saknēs. Atstāj masku iedarboties vismaz 15 minūtes. Tad izmazgā un izskalo matus, izmantojot savus iecienītākos matu kopšanas līdzekļus.

Lai manītu pirmos rezultātus nepieciešams burkānu matu masku lietot vismaz piecas reizes pēc kārtas - vēlams katru reizi, kad tiek mazgāti mati.

Kad jau jūtams, ka matu spēks un spīdums sāk atgriezies, burkānu masku matos var likt vien reizi mēnesī, lai rezultātu nostiprinātu.

Kādēļ darbojas? Burkāni ir lielisks matiem tik nepieciešamā B - karotīna un vitamīna A avots, turklāt izrādās šie vitamīni īpaši labi uzsūcās caur ādu un palīdz radīt, gan jaunas ādas, gan matu šūnas rezultātā ievērojami palielinot matu veselību.

Starp citu, burkānus ik pa laikam der uzņemt arī iekšķīgi. Zināms, ka tie uzlabo ne tikai matu veselību, bet arī ievērojami stiprina nagus, uzlabo redzi un padara ādu tvirtu.

Informācija sagatavota pēc healthyfoodteam.com