Ceturtdiena, 2.maijs

redeem Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

arrow_downwardPasaules kauss futbolā 2010

Ungārijas izlase piektdien Eiropas čempionāta finālturnīra spēlē pirmā guva vārtus un spēja iegūt punktu pret pasaules čempioni Franciju.
19.jun 2021 Ziņu aģentūra LETA
Svinot futbolistu uzvaru Pasaules kausa izcīņā, svētdien Francijā aizturēti teju 300 cilvēki.
16.jūl 2018 Ziņu aģentūra LETA
Cīņa par Pasaules Kausu futbolā joprojām turpinās un, finālspēlēm tuvojoties, kļūst aizvien sīvāka, pievēršot arvien lielāku mediju un līdzjutēju uzmanību. Tiesa, Latvijas iedzīvotāji visai kūtri seko līdzi turnīrā notiekošajam un lielākoties pat nezina spilgtāko futbola zvaigžņu vārdus, - liecina OlyBet veiktā aptauja. Tajā kā iemīļotākos futbolistus iedzīvotāji nosaukuši arī vairāku pazīstamu hokejistu, basketbolistu un bokseru vārdus.
29.jun 2018 Portāls nra.lv
Britu dziedātājs Robijs Viljams beidzot paskaidrojis, kāpēc, uzstājoties ar priekšnesumu futbola čempionāta atklāšanas ceremonijā, kamerai parādīja vidējo pirkstu.
20.jun 2018 tautaruna.lv
Britu dziedātājs Robijs Viljams, kas uzstājās Pasaules futbola čempionāta atklāšanā Krievijā, sava izpildījuma laikā parādīja vidējo pirkstu.
14.jun 2018 youtube.com
Jau pēc nepilnas nedēļas Krievijā sāksies Pasaules kausa izcīņas futbolā finālturnīrs, kura norisei vairāk vai mazāk līdzi grasās sekot gandrīz puse planētas iedzīvotāju. Gluži tāpat kā pirms četriem gadiem notikušās ziemas olimpiskās spēles Sočos, grandiozo sporta forumu var dēvēt par Putina projektu, jo Krievijas prezidents Vladimirs Putins vienlaikus cer nošaut trīs zaķus – vēl vairāk palielināt savu popularitāti dzimtenē, kaut nedaudz uzspodrināt valsts tēlu aiz tās robežām un dot impulsu Krievijas ekonomikas izaugsmei.
8.jun 2018 Māris Krūmiņš
Dodoties uz FIFA 2018.gada Pasaules kausu futbolā Krievijā, Ārlietu ministrija (ĀM) aicina fanus aizpildīt anketu un saņemt Līdzjutēja apliecību.
3.mai 2018 Ziņu aģentūra LETA
Šodien Ukrainas galvaspilsētā Kijevā tika aizvadīts Eiropas futbola čempionāta fināls. Tajā Spānijas valstsvienība ar 4:0 sagrāva Itāliju, izcīnot Eiropas čempiones titulu otro reizi pēc kārtas. Vārtus spāņu labā guva Davids Silva, Hordi Alba, Fernando Toress un Huans Mata.
1.jūl 2012 Portāls Sportacentrs.com
Šovakar plkst. 21:45 sāksies 2012. gada Eiropas čempionāta futbolā izšķirošais mačs - fināls. Tajā par titulu cīnīsies pašreizējā tā īpašniece Spānija un Itālija. Ja uzvarēs spāņi, tad šī komanda kļūs par pirmo, kas triumfējusi trīs lielajos turnīros pēc kārtas. Itālijai uzvara nozīmēs otro "Euro" titulu, kā arī pirmo lielo panākumu kopš 2006. gada Pasaules kausa.
1.jūl 2012 Portāls Sportacentrs.com
Internetā par sensāciju kļuvusi īru futbola fanu jūsmīgā serenāde skaistai poļu policistei, kas uzraudzīja kārtību Poznaņā Eiropas čempionāta finālturnīra futbolā laikā, vēsta "Orange News".
29.jun 2012 Ziņu aģentūra LETA
21 gadu vecais Džeimss Nolans, kurš bija devies uz Poliju atbalstīt savas valsts futbola izlasi "Euro 2012" grupu turnīra cīņās, nedēļas nogalē pazuda, bet nu atrasts noslīcis Brdas upē Bidgoščas pilsētā.
21.jun 2012 Portāls Sportacentrs.com
Kopš pašlaik Polijā un Ukrainā notiekošā Eiropas futbola čempionāta finālturnīra sākuma Polijas policija par sabiedriskās kārtības pārkāpumiem aizturējusi arī piecus Latvijas valstspiederīgos, pavēstījušas amatpersonas.
19.jun 2012 Ziņu aģentūra LETA
Eiropas čempionātam futbolā līdzi seko 48% iedzīvotāju, liecina Carlsberg veiktais pētījums Latvijā. Vairāk līdzjutēju ir starp krievu un citu tautību pārstāvjiem (58%) nekā latviešiem (42%), kuriem futbols interesē nedaudz mazāk. Saskaņā ar aptaujas datiem, visbiežāk (27%) uzvaru čempionātā līdzjutēji prognozē Vācijas izlasei, bet 19% ir pārliecināti, ka uzvarēs Spānija.
19.jun 2012 Portāls nra.lv
Vācijas Futbola federācija jau otro reizi "Euro 2012" laikā tikusi Eiropas Futbola asociāciju savienības (UEFA) nežēlastībā un vēlreiz par savu līdzjutēju nepiedienīgo uzvedību spēļu laikā.
19.jun 2012 Portāls nra.lv
Otrdienas vakarā notiks pēdējās spēles Eiropas čempionāta D apakšgrupā. Mājiniecei Ukrainai spēlē pret Angliju nepieciešama uzvara. Andrijs Ševčenko uzskata, ka viņa komandai ar fanu atbalstu ir pa spēkam uzvarēt.
17.jun 2012 Portāls Sportacentrs.com
Vienā no divām "Euro 2012" B grupas spēlēs Dānija tiksies ar grupas līderi Vāciju. Dāņi joprojām saglabā nesliktas izredzes uz 1/4 finālu, tomēr tas nozīmē, ka šovakar pret vienu no grupas favorītēm Vāciju būs vajadzīgs vismaz neizšķirts, iespējams, pat uzvara. Vācijai tikmēr labvēlīgas sakritības gadījumā var derēt pat zaudējums. Mača sākums plkst. 21:45, tas notiek Ļvovā.
17.jun 2012 Portāls Sportacentrs.com
Grieķijas futbola izlases kapteinis Georgioss Karagunis pēc uzvaras pret Krieviju (1:0), kas viņa komandai ļāva iekļūt Eiropas čempionāta ceturtdaļfinālā, neslēpa sašutumu par tiesāšanas līmeni, kas viņa komandai liegusi iegūt par trim punktiem vairāk.
17.jun 2012 Portāls Sportacentrs.com
Diviem Krievijas futbola līdzjutējiem pēc izraisītajām nekārtībām Eiropas čempionāta finālturnīra spēlē starp Krievijas un Čehijas valstsvienībām uz diviem gadiem liegta ieeja Polijas futbola stadionos.
10.jun 2012 Ziņu aģentūra LETA
Šovakar ar divām spēlēm beidzot sāksies tik ilgi gaidītais Eiropas futbola čempionāts. Atklāšanas mačā savā starpā tiksies viena no turnīra saimniecēm Polija, kas Eiropas čempionātā startēs tikai otro reizi, un 2004.gada čempione Grieķija. Spēle tiks aizvadīta gandrīz 60 tūkstošu skatītāju vietu ietilpīgajā Varšavas "Nacionālajā" stadionā, un tās sākums paredzēts plkst. 19:00 pēc Latvijas laika.
8.jun 2012 Portāls Sportacentrs.com
Bijušais Latvijas futbola izlases pussargs Juris Laizāns sarunā ar Sportacentrs.com atklāja, ka šodien startējošajā Eiropas čempionātā viņa iecienītākā komanda būs Vācija, kurai finālā paredz tikšanos ar spāņiem. Pēc Laizāna domām, D grupā aiz strīpas paliks Anglija, kuras vietā kopā ar Franciju tālāk tiks mājiniece Ukraina.
8.jun 2012 Portāls Sportacentrs.com