Pirmdiena, 6.maijs

redeem Didzis, Gaidis

arrow_right_alt Sports \ Hokejs

Sorokins: ""Dinamo" vadība nav pateikusi ne jā, ne nē"

"Protams, žēl, ka "Dinamo" vairs neesmu vajadzīgs, taču ja neesmu vajadzīgs, tad mani kāds varētu arī cilvēcīgi par to painformēt," sarunā ar portālu Sportacentrs.com atklāj Oļegs Sorokins, kurš vēl aizvadītajā sezonā spēlēja Rīgas "Dinamo" kluba rindās, bet šobrīd ir jauna kluba meklējumos.

Sarunā ar portālu Sportacentrs.com Oļegs Sorokins atzīst, ka "Dinamo" vadība viņam nav pateikusi ne jā, ne nē. "Sarunas ar "Dinamo" klubu nav bijušas. Protams, žēl, ka komandai vairs neesmu vajadzīgs, taču ja neesmu vajadzīgs, tad mani kāds varētu arī cilvēcīgi par to painformēt. Acīmredzot tāda tā sistēma mums te ir. Trenerim ir cits skatījums uz komandas taktisko zīmējumu. Neko sliktu nesaku, taču tas pats Normunds [Sējējs], ar kuru savulaik esmu pat spēlējis vienā maiņā, varēja man piezvanīt un pateikt, kas un kā. Var jau būt, ka nav laika… Apvainojies, protams, neesmu, bet cilvēciskais faktors man ir svarīgs."

Šobrīd hokejists ir jauna kluba meklējumos. "Uz "Dinamo" vairs neceru. Piedāvājumi bija, bet kaut kas nesanāca, pagaidām neko konkrētu nevaru pateikt. Tiek meklēti laba līmeņa klubi un par zema līmeņa līgām nedomāju. Gribas vēl pāris gadus uzspēlēt augstākā līmenī. Jūtos labi un šobrīd esmu pietiekami labā fiziskā kondīcijā. Uzskatu, ka mani pāragri noraksta. Pases dati ir tikai un vienīgi pases dati…"

"Dzīve iet uz priekšu un saulīte lec katru dienu," sarunas noslēgumā sev raksturīgajā stilā atzīst Sorokins, kurš lielāko aizvadītās sezonas daļu nospēlēja vienā aizsardzības pārī ar Sandi Ozoliņu, 50 spēlēs gūstot četrus vārtus un atdodot 13 rezultatīvas piespēles. Kopā ar Gunti Galviņu, Sorokins aizvadītās sezonas rezultatīvāko "Dinamo" kluba aizsargu sarakstā dalīja otro vietu.