Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Sports \ Hokejs

"Dinamo" Dzelzceļa kausu turpinās ar spēli pret "Lokomotiv"

© Romāns Kokšarovs/ F64 Photo Agency

Šovakar ''Arēnā Rīga'', gatavojoties jaunajai Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonai), Latvijas Dzelzceļa kausa izcīņas ietvaros pēdējo spēli grupu turnīrā aizvadīs Rīgas ''Dinamo'', kas pulksten 19:30 uzsāks cīņu pret Jaroslavļas ''Lokomotiv''.

Dzelzceļa kausa izcīņas turnīru pagaidām Sanda Ozoliņa vadītā komanda aizvadījusi lieliski - 3:2 pret Minskas ''Dinamo'' un vēl labāka spēle 3:1 panākumā pret vienu no spēcīgākajām KHL komandām Kazaņas ''Ak Bars''. Jaroslavļai šajā turnīrā pagaidām 1:2 pret ''Ak Bars'' un 4:2 pret Minskas ''Dinamo''.

Pret Jaroslavļas ''Lokomotiv'' šajā starpsezonā rīdzinieki jau ir spēlējuši, un tas notika pirmajā pārbaudes turnīrā Baltkrievijas galvaspilsētā Minskā. 26. jūlija spēlē ''Lokomotiv'' izcīnīja uzvaru ar rezultātu 3:1, pēdējo ripu raidot jau tukšos ''Dinamo'' vārtos. Rīdzinieku labā vienīgos vārtus guva Gunārs Skvorcovs.

"Ir patīkami, ka pārbaudes spēlēs krājas uzvaras - tās palīdz pārliecības iegūšanai. Treneri ielika labā virknējumā, ātri izdevās atrast kopīgu valodu ar partneriem, un tagad cenšos izmantot situāciju. Labi, ka mūsu saikne strādā no pirmā mirkļa, un ceru, ka tāpat turpināsim arī regulārajā sezonā," tā pēc pēdējās spēles sacīja ''Dinamo'' uzbrucējs Denijs Kristo.

Apmierināts ar komandas parādīto sniegumu līdz šim pārbaudes turnīrā Rīgā ir arī ''Dinamo'' galvenais treneris Sandis Ozoliņš: ''Ir lietas, kas jāuzlabo, bet ar cīņassparu un pašatdevi esam ļoti gandarīti. Pārbaudes mačos, pirmkārt, galvenais ir spēles kvalitāte, nevis rezultāts. Gribam, lai pie jebkura rezultātu un jebkurā laikā zinātu, kā jāspēlē.''

Pulksten 15:30 šodien uz ledus kāps Minskas ''Dinamo'' un Kazaņas ''Ak Bars'', bet rīdzinieku spēles sākums pret ''Lokomotiv'' paredzēts pulksten 19:30. Arī šo spēli tiešraidē demonstrēs kanāls TV6.