Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Sports \ Hokejs

"Dinamo" pret "Vityaz" mēģinās iesākt uzvaru sēriju

© dinamoriga.lv

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas ''Dinamo'' turpina gatavošanos jaunajai sezonai un šodien Vācijas pilsētā Kaselē pārbaudes turnīra ietvaros aizvadīs otro spēli, tiekoties ar Maskavas apgabala ''Vitjaz". Spēles sākums 16:00.

Vakar aizvadītajā pirmajā pārbaudes spēlē "dinamieši" ar rezultātu 3:2 apspēlēja Bratislavas “Slovan”, izcīnot savu pirmo uzvaru līdz šim četrās aizvadītajās cīņās pirms sezonas. Uzvaras vārtus un rezultatīvu piespēli atdeva Ēriks Ševčenko, tāpat pa vārtiem guva Gints Meija un Denijs Kristo.

Tīdžejs Galjardi savā pirmajā mačā “Dinamo” sastāvā izcēlās ar rezultatīvu piespēli un pēc mača kluba mājaslapā sniedza komentāru: "Mums vairākums šodien izdevās. Bija vairākas iespējas gūt vārtus un vienu arī realizējām. Šobrīd nav bijis nekas tāds, par ko varētu sūdzēties. Attieksme ir ļoti laba, kā arī komandas atmosfēra ir draudzīga un saliedēta. Treneri meklē labākos risinājumus un virknējumus. Joprojām rit pirmssezonas darbs."

"Šobrīd treneri grib pārbaudīt visus spēlētājus darbībā. Mums ir jābūt gataviem, ja kāds no spēlētājiem nevarēs spēlēt savainojuma vai kāda cita apstākļa dēļ. Šīs ir pārbaudes spēles. Viņi gatavojas olimpiskajām spēlēm. Nākamajā turnīrā Rīgā jau mēs būsim pilnā sastāvā un ceru, ka, pirmo reizi atrādoties saviem līdzjutējiem, parādīsim labāko spēli," Galjardi komentēja trīs kanādiešu nespēlēšanu Kanādas izlases izsaukuma dēļ.

"Vityaz" vakar turnīru iesāka ar pārliecinošu mājinieku komandas "Huskies" sakaušanu - 4:1. Vārtus guva soms Jese Mankinens, kurš gatavojas savai debijas sezonai KHL, kā arī čehs Romans Horāks un vietējie talanti Artjoms Švecs-Rogovojs un veterāns Maksims Afinogenovs.

Spēles sākums šodien pulksten 16:00.