Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Sports \ Hokejs

Daugaviņam rokas kaula lūzums un sezona galā

© F64

Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) kluba Ņižņijnovgorodas “Torpedo” uzbrucējs Kaspars Daugaviņš vakardienas cīņā pret Maskavas “Dynamo” lauzis roku, un šī sezona viņam ir beigusies, vēsta portāla Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija.

Jau vēstīts, ka vakar KHL "play-off" pirmās kārtas spēlē Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Ņižņijnovgorodas “Torpedo” komanda pagarinājumā ar 2:3 piekāpās Maskavas “Dynamo” vienībai, piedzīvojot trešo zaudējumu sērijā (1-3).

Daugaviņš spēli vakar nepabeidza, jo pirmās trešdaļas beigu daļā viņam pa roku trāpīja partnera mestā ripa. Izlaidis vairākas maiņas, Daugaviņš vēl devās laukumā, izdarīja metienu pa vārtiem, taču atkal atgriezās uz rezervistu soliņa. Pēcāk latvietis laukumā vairs tā arī nedevās.

Pēc portāla Sportacentrs.com rīcībā esošās informācijas, Kaspars iedzīvojies rokas lūzumā, kas nozīmē, ka šī sezona viņam noslēgusies. Zem jautājuma zīmes varētu būt arī hokejista dalība gaidāmajā pasaules čempionātā, taču par to varēs spriest vien pēc padziļinātākiem medicīniskajiem izmeklējumiem, kuri tiks veikti tuvākajās dienās.

Šīs sezonas KHL regulārajā čempionātā “Torpedo” rindās Daugaviņš guva desmit vārtus un atdeva 22 rezultatīvas piespēles (47 spēles), bet četrās “play-off” cīņās atzīmējās ar trim rezultativitātes punktiem (1+2).