Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Sports \ Hokejs

Beļavskis sola izmaiņas komandas maiņu virknējumos

© F64

Latvijas hokeja izlase šodien Prāgā aizvadījusi treniņu, gatavojoties spēlei ar Zviedriju. Kamēr zviedri O2 Arēnā "sita" austriešus, mūsējie slidoja treniņu hallē. Uz ledus bija visi, izņemot Mārtiņu Cipuli un Jāni Spruktu, kuri bija izlēmuši pastrādāt svaru zālē.

Izlases galvenais treneris Aleksandrs Beļavskis atzina, ka izmaiņas maiņu virknējumos pirms mača ar Zviedriju būs. Kādas, to pagaidām treneris neatklāja. Tāpat kā vārtsargu, kuram tiks uzticēta mūsu valstsvienības vārtu drošība rītdienas spēlē. „Aprunāsimies ar Juri Klodānu un pieņemsim lēmumu, šobrīd skaidri atbildēt vēl nevaru,” noslēpumains bija mūsu izlases galvenais treneris.

Pieļaujams, ka jau rīt spēlēs Miks Indrašis, kurš treniņā izskatījās labi, droši izpildot ne tikai plaukstas metienus, bet arī dažbrīd spēcīgi šķīla pa vārtiem. Viņa sniegumu treniņos uzslavēja arī Lauris Dārziņš, kurš pirmajos divos mačos izcēlies ar divām rezultatīvām piespēlēm. „Šķiet, ka Miks izskatās labi. Novēlu viņam debitēt čempionātā jau tuvākajās dienās. Viņš būtu labs papildinājums,” teica kapteiņa asistents Dārziņš.

Vairāki mūsējie atzina, ka ir redzējuši maču, kurā zviedri pieveica čehus. „Šo maču skatījos no sākuma līdz beigām, bija labs,” teica Miķelis Rēdlihs. „Ceru, ka tas ir nākotnes hokejs. Man kā uzbrucējam patīk rezultatīvas spēles, ne bezvārtu neizšķirti,” Miķelim piebalsoja Dārziņš. Abi atzina, ka zviedri ir cienījami pretinieki, tāpat piebilstot, ka arī mūsu puiši pēc smagajiem treniņiem Rīgā šobrīd jūt darba augļus. Pēc divām aizvadītām spēlēm divās dienās šodien nekādas sekas nav jūtamas.

Pagaidām nav nekādu ziņu par iespējamo Kristapa Sotnieka diskvalifikāciju. Vai aizsargs varēs spēlēt pret zviedriem, visticamāk, kļūs zināms šodien vai rīt dienas pirmajā pusē.

Maču pret Zviedrijas izlasi mūsējie aizvadīs pirmdien plkst. 17:15.