Pirmdiena, 6.maijs

redeem Didzis, Gaidis

arrow_right_alt Sports \ Basketbols

Par "TTT-Rīga" valdes priekšsēdētāju ievēlēta Gunta Baško

© Romāns Kokšarovs/F64 Photo Agency

1. jūnijā notika Nodibinājuma “Basketbola klubs “TTT-Rīga”” jaunās valdes pirmā sēde, kuras laikā par valdes priekšsēdētāju tika ievēlēta Gunta Baško.

Lai basketbola klubā uzlabotu pārvaldību, valde lēma izbeigt darba tiesiskās attiecības ar esošo ģenerālmenedžeri Egilu Lūsi pēc tam, kad viņa darbībā konstatētas nepilnības. Proti, menedžments paļāvās vien uz pašvaldības finansējumu, klubam ilgtermiņā uzkrājot parādsaistības. Pārvaldībā netika pievērsta pietiekama uzmanība basketbola kluba finanšu stabilitātei un uz attīstību vērstai plānošanai. Jauna ģenerālmenedžera piesaiste būs valdes prioritāte.

Tāpat valde vienojās, ka darīs visu iespējamo, lai basketbola klubu “TTT-Rīga” attīstītu un veicinātu sekmīgu tā darbību. Tuvākā mēneša laikā valde pieņems lēmumu par kluba dalību basketbola turnīros, tajā skaitā FIBA Eirolīgā.

Nodibinājuma “Basketbola klubs “TTT-Rīga”” valdē šobrīd darbojas Juris Švanders, Jānis Golubevs, kā arī basketboliste Gunta Baško.

Nodibinājums “Basketbola klubs “TTT-Rīga”” tika izveidots 2007. gadā. Kluba dibinātāji ir Rīgas dome un RP SIA “Rīgas satiksme”.