Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Sports \ Basketbols

Porziņģa krekli joprojām pieprasīti

© f64

NBA savā mājaslapā apkopojusi 15 populārākos spēlētājus un desmit populārākas komandas, kuru krekliņi regulārajā sezonā līdzjutēju vidū bijuši pieprasītākie.

Trešo regulāro sezonu pēc kārtas šajā kategorijā pieprasītākais bijis saspēles vadītājs Stefens Karijs, kurš gan pašlaik ārstē savainojumu, un viņa pārstāvētā komanda Goldensteitas "Warriors". Līgas pagājušās sezonas čempione arī ir vienīgā vienība, kura labāko piecpadsmitniekā pārstāvēta ar trim spēlētājiem - bez Karija topā iekļuvuši arī Kevins Durents, kurš ir trešajā pozīcijā, un Klejs Tompsons, kurš kopš janvāra noslīdējis uz 14. vietu. Savukārt divi spēlētāji pirktāko kreklu tabulā ir no Filadelfijas "76ers" - Džoels Embīds un Bens Simonss.

Ja labāko četrinieks salīdzinājumā ar janvāra kopvērtējumu nav mainījies, tad uz piekto vietu no 12. pozīcijas uzlidojis Bostonas "Celtics" līderis Kairijs Ērvings, kuram sezona traumas dēļ jau ir galā.

Savukārt no piektās uz septīto vietu noslīdējis savainotais Kristaps Porziņģis, kurš gan saglabā otro vietu starp spēlētājiem, kuri nav amerikāņi.

Līderis starp ārzemniekiem joprojām ir Jannis Adetokunbo. Jāatzīmē, ka arī pagājušajā regulārajā sezonā Porziņģa krekli bija septītie pirktākie, bet debijas sezonā latvietis ieņēma ceturto vietu.

Komandu konkurencē no labāko desmitnieka izkrita Sanantonio "Spurs", kas janvārī bija astotajā vietā, bet desmitniekā iekļuva Hjūstonas "Rockets". Ņujorkas "Knicks" no piektās pozīcijas atkāpusies uz astoto.

Populārākie spēlētāji

V Spēlētājs Komanda +/-
1. Stefens Karijs Warriors
2. Lebrons Džeimss Cavaliers
3. Kevins Durents Warriors
4. Jannis Adetokunbo Bucks
5. Kairijs Ērvings Celtics +7
6. Rasels Vestbruks Thunder +1
7. Kristaps Porziņģis Knicks -2
8. Džoels Embīds 76ers -2
9. Džeimss Hārdens Rockets +1
10. Bens Simonss 76ers -2
11. Kavai Lenards Spurs -2
12. Lonzo Bols Lakers -1
13. Deimians Lilards Trail Blazers +1
14. Klejs Tompsons Warriors -1
15. Džimijs Batlers Timberwolves