Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Sports

VEF vēl vairāk nostabilizējas pēdējā vietā

© f64

Krievijas čempionātā kārtējais zaudējums Rīgas VEF basketbolistiem, kuri šodien izbraukumā ar 67:75 piekāpās Mārtiņa Meiera pārstāvētajai Krasnojarskas “Enisey”.

Praktiski visu pirmo puslaiku rīdzinieki atradās vadībā (uz pirmās ceturtdaļas rēķina), taču trešās ceturtdaļas vidū laukuma saimnieki jau bija atspēlējuši deficītu un panākuši vadību sev. Pēdējā ceturtdaļā uz pavisam īsu brīdi rīdziniekiem izdevās pat atgūt vadību, taču mača galotne piederēja laukuma saimniekiem, kuri tad arī izcīnīja loģisku uzvaru.

Pēc šī zaudējuma VEF vēl vairāk ir nostabilizējusies turnīra tabulas pēdējā vietā. 11 aizvadītajos mačos zaudējums Krasnojarskā bija devītais. Tikpat uzvaru cik VEF ir vēl četrām komandām, taču šīs visas komandas ir aizvadījušas pa trim spēlēm mazāk. Visticamāk, ka arī nākamajā spēlē VEF tiks vēl pie viena zaudējuma, jo būs jātiekas ar Maskavas CSKA. Nav pat nozīmes, ka spēle notiks Rīgā, jo vienam no Eirolīgas stiprākajiem klubiem ir pilnīgi vienalga kur spēlēt.

VEF komandas labā punktus guva: Ausējs 14, Mejeris 11, Endrjuzs 11, Zeks 9, Darhams 7, Janičenoks 7, Ate 4, Čavars 2, Misters 2. Savukārt uzvarētājiem Mārtiņš Meiers atzīmējās ar 10 gūtajiem punktiem un 10 izcīnītajām atlēkušajām bumbām.