Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Sports

Mesi atbilde Ronaldo - nerealizēts 11m soda sitiens

© scanpix.ee

Islande turpina pārsteigt pasauli. Šodien pret vienu no galvenajiem čempionāta favorītiem Argentīnu nospēlēts neizšķirti 1:1.

Argentīna un Islande 1:1 (1:1)

Aguero 1:0 (19), Finbogasons 1:1 (23).

64min, Mesi nerealizēja 11m soda sitienu

Kad kļuva zināmi abu komandu starta sastāvi, tika konstatēts, ka abu komandu spēlētāju vidējais vecums ir lielākais finālturnīru vēsturē - 30 gadi un 213 dienas. Iepriekšējais rekords bija 1994. gadā, kad Vācijas un Beļģijas izlašu vidējais vecums bija 30 gadi un 96 dienas.

Ja islandietim Finbogasonam jau savā pirmajā čempionātu spēlē izdevās tikt pie pirmā vārtu guvuma (arī Islandei šis vārtu guvums bija pirmais pasaules čempionātos), tad Aguero pie sava pirmā vārtu guvuma tik tikai savā trešajā pasaules čempionātā un devītajā spēlē.

Argentīnas izlase pēdējos pasaules čempionātos ļoti reti tikusi pie iespējas izpildīt 11m soda sitienu. Šodien tāda iespēja bija Mesi un viņš to nerealizēja. Iepriekšējā pendele argentīniešiem bija 2002. gadā spēlē pret Zviedriju un arī toreiz tā netika realizēta (Ortega). Arī Mesi 11m soda sitienu statistika nav īpaši spoža. Skaitot kopā visus turnīrus, gan izlasē, gan klubā, Mesi nav realizējis četrus no septiņiem pēdējiem 11m soda sitieniem.