Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Sports

Brieža – Huka cīņas tehniskais direktors: "Mairis baidās tikt saindēts"

© Romāns Kokšarovs/ f64 photo agency

Pirms sestdien gaidāmās cīņas pret Marko Huku (40-3-1, 27KO) latvietis Mairis Briedis (21-0, 18KO) atteicies no organizatoru piedāvātās viesnīcas, jo baidās tikt saindēts, vēsta Vācijas plašsaziņas līdzekļi.

"Brieža menedžeris man teica, ka Mairis atteicies no organizatoru viesnīcas un pārcēlies uz kādu slepenu hosteli. Viņam acīmredzot ir bail tikt saindētam. Trešdienas preses konferencē Briedis plāno ierasties ar kapu (zobu sargu, ko bokseri izmanto cīņas laikā - aut.)," izteicās cīņas tehniskais direktors Karstens Mālmans.

Portāla Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija gan liecina, ka Brieža komanda mitinās kādā klusā viesnīcā, jo nevēlas lieku uzmanību.

"Marko jādemonstrē lielisks sniegums katrā cīņas sekundē. Briedis vienmēr tiecas uz nokautu un pēdējos gados ir progresējis," norādīja šobrīd 74 gadus vecais Ulli Vegners. "Tomēr es ticu, ka ar uzvaru no Dortmundes prom dosies Huks."

Tikmēr Huka pašreizējais treneris Oktajs Urkals paudis pārliecību par sava audzēkņa panākumu sestdienas cīņā: "Marko šai cīņai ir ļoti labi sagatavojies. Mēs redzēsim labāko Marko Huku."

"Briedis ir ļoti spēcīgs un 18 cīņās uzvarējis priekšlaicīgi. Sagaidu smagu cīņu," Vācijas plašsaziņas līdzekļiem uzsvēris pats Marko Huks, tiesa, piebilstot, ka tas latvietim nepalīdzēs uzvarēt. "Taču galu galā tieši viņš būs tas, kad gulēs uz ringa grīdas. WBC titulu mājup aizvedīšu es. Šāda līmeņa bokseri man patīk - jo labāks pretinieks, jo labāk es boksējos."

Brieža un Huka cīņa notiks 1. aprīlī Vācijas pilsētā Dortmundē. Bokseri cīnīsies par pagaidu WBC titulu un Hukam piederšom IBO čempiona jostu pirmajā smagajā svarā (līdz 90.7 kilogramiem).

Izmantotie resursi:

SPOX.com | Livestreams, News, Liveticker & Videos
Aktuelle Nachrichten -
Bild.de