Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Sports

PSG futbolistam par uzbrukumu policistam divu mēnešu nosacīts cietumsods

© Scanpix

Parīzes tiesa paziņojusi spriedumu PSG un Kotdivuāras izlases futbolista lietā. Labās malas aizsargam piespriests divu mēnešu nosacīts cietumsods.

Nepilnus 24 gadus vecais Seržs Orjē piektdien zaudējumā Tulūzā (0:2) kļuva par vienu no galvenajiem antivaroņiem, otrā puslaika sākumā pie neizšķirta rezultāta nopelnot otro brīdinājumu un pendeli uz saviem vārtiem, kas arī tika realizēta. Bet šodien Orjē saņēma divu mēnešu cietumsodu, kas gan ir nosacīts - tādējādi kotdivuārietim nebūs jāizcieš reāls cietumsods.

Orjē tika sodīts par incidentu šā gada maijā, kad naktsklubā uzbruka policistam un tika aizturēts. Kotdivuārietim būs jāšķiras no 600 eiro, kas jāizmaksā kompensācijā par morālo un fizisko kaitējumu, un vēl 1500 eiro būs jāsamaksā tiesas izdevumos. Atgādinām, ka šā gada sākumā Orjē uz laiku tika atstādināts no PSG komandas pēc tam, kad tiešsaistē rupji aizvainoja gan galveno treneri Lorānu Blānu, gan komandas biedrus.

Kotdivuārā dzimušais Orjē futbola arodu apguva Francijā, kur arī aizvadījis visu savu līdzšinējo profesionālo karjeru. Viņa pirmais klubs bija "Lens", bet 2012. gadā Orjē par 1,3 miljoniem nopirka "Toulouse". Uz Parīzi kotdivuārietis pārcēlās 2014. gada vasarā, pievienojoties īrē ar obligātu desmit miljonu eiro izpirkuma maksu.