Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Sports

Brazīlijā nolaupīta F1 bosa Eklstouna sievasmāte

© Scanpix

Pagājušajā nedēļas nogalē Brazīlijā tikusi nolaupīta F1 čempionāta bosa Bernija Eklstouna sievasmāte, bet noziedznieki pieprasījuši miljoniem eiro lielu izpirkšanas maksu.

Tiek ziņots, ka 67 gadus veco Apareidu Palmeiru līdz šim nenoskaidroti cilvēki nolaupījuši pagājušajā piektdienā Sanpaulu. Nolaupītāji esot sazinājušies ar Eklstounu ģimeni un pieprasījuši samaksāt naudas summu, kas atbilst aptuveni 34 miljoniem eiro.

Šī esot visu laiku lielākā summa, kas jebkad par cilvēka nolaupīšanu pieprasīta Brazīlijā, vēsta britu laikraksts "The Telegraph".

Policija pagaidām notikušo nav komentējusi.

Apareida Palmeira ir Bernija Eklstouna sievas Fabianas Flosi māte. Eklstouns un Flosi satikās 2009. gadā, bet 2012. gadā apprecējās. Pirms tam Eklstouns 23 gadus bija precējies ar Slaviku Radiku. Viņa tagadējā sieva dzīvo Londonā, bet viņas māte esot paturējusi savā īpašumā ģimenes māju Sanpaulu dienvidos, kur arī tikusi nolaupīta.



Cilvēku nolaupīšana Brazīlijā notiek samērā bieži, turklāt pēdējā laikā, kad valstī valda ekonomiskā krīze, šis noziedzības veids piedzīvojis jaunu vilni.

2010. gadā Formula 1 pilots Džensons Batons Sanpaulu piedzīvoja uzbrukuma mēģinājumu, kad auto, kurā tā brīža pasaules čempions atradās, atradās sastrēgumā. Viņa šoferim tomēr izdevās ātri reaģēt un aizbraukt no notikuma vietas pirms bruņotie noziedznieki nokļuva pie auto.