Otrdiena, 19.marts

redeem Jāzeps

arrow_right_alt Sports

Rīgas "Dinamo" lauž līgumu ar Bukartu

© F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas ''Dinamo'' savā oficiālajā mājaslapā paziņojis, ka neturpinās sadarbību ar uzbrucēju Robertu Bukartu. Līgumsaistības pārtrauktas pēc abpusējas vienošanās.

Pēc 2008./2009. gada sezonas, kad Roberts uzspēlēja gan Krievijas pēc spēka otrajā, gan trešajā līgā uzbrucējs pievienojās Rīgas ''Dinamo'' komandai Kontinentālās hokeja līgas turnīrā. Kopumā KHL Bukarts nospēlējis 206 spēles, kuru laikā gūti 25 vārti un atdodas 25 rezultatīvas piespēles, kā arī sakrātas 50 soda minūtes un lietderības koeficients mīnus 15.

Rīgas ''Dinamo'' 3. oktobrī Bukartu nosūtīja uz Latvijas čempionāta komandu HK ''Liepāja'', kas ir ''Dinamo'' fārmklubs. Pats hokejists ar šādu kluba valdes lēmumu nebijis mierā. ''Dinamo'' ziņo, ka pēc abpusējas vienošanās abas puses līgumsaistības ir pārtraukušas.

Bukarts šosezon septiņās KHL spēlēs "Dinamo" rindās guva divus vārtus un kopumā nopelnīja neitrālu lietderības koeficientu, vidēji laukumā pavadot 8:42 minūtes.

Jāatceras, ka pagājušās nedēļas nogalē cits Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Fēlikss Šics tika ievietots atteikumu draftā, taču 48 stundu laikā viņu neizvēlējās neviens cits KHL klubs, kā rezultātā pirmdienas vakarā vācietis ieradās Liepājā, kur turpina atveseļoties pēc rokas savainojuma.