Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Sports

Hokeja fināls turpinās: vai "Mogo" revanšēsies "Kurbadam"?

© f64

Šovakar "Inbox.lv" ledus hallē Latvijas hokeja Virslīgas otro finālspēli aizvadīs "Mogo" un "Kurbads". Mačs sāksies plkst. 19:15, to tiešraidē rādīs LTV7.

Gaidītais Latvijas čempionāta fināls vakar startēja ar samērā pārliecinošu Ogres "Kurbada" uzvaru izbraukumā. Ginta Bisenieka trenētā komanda pārspēja regulārā čempionāta uzvarētāju "Mogo" ar 5:2. Galvenais pamats uzvarai tika likts pirmajos divos periodos – pēc 40 minūtēm "Kurbads" bija vadībā ar 4:1. Interesanti, ka rezultātu atklāja "Mogo", tomēr kopumā pirmo spēli pārliecinošāk aizvadīja "Kurbads".

"Mogo" trešajā periodā gan nodemonstrēja, ka spēle var būt līdzīgāka, tiesa, Oļega Sorokina un Mihaila Beskašnova trenētajai komandai neizdevās izmantot lielu daļu iespēju. Ne tā veiksmīgākā spēle vakar bija arī Henrijam Ančam, kuru "Mogo" vārtos pēc četrām ielaistām ripām nomainīja Renārs Kazanovs, līdz ar to regulārās sezonas uzvarētājiem vēl ir rezerves, lai cīņa būtu sīvāka.

Spēle šovakar sāksies plkst. 19:15, tiešraidē to būs iespējams vērot LTV7 kanālā. Rīt finālsērijā būs pauze, bet pēc tam komandas pārcelsies uz Ogri, kur aizvadīs divus mačus Vidzemes ledus hallē.