Otrdiena, 7.maijs

redeem Henriete, Henrijs, Jete

arrow_right_alt Sports

Par spēļu sarunāšanu tur aizdomās abas "Jūrmalas" un "Ventspils" spēles

© f64

Totalizatoru likmju monitoringa organizācija "Federbet" savā ziņojumā Eiropas Parlamentam iekļāvusi arī vairākas aizdomīgas spēles ar Latvijas komandu dalību.

Sarunāto spēļu sarakstā iekļautas sešas SMScredit.lv Virslīgas spēles, to vidū arī 14.maija mačs starp "Jūrmalu" un "Ventspili", kas beidzās ar 6:0 čempionvienības labā (likmes uz "Ventspils" uzvaru). No šīs Virslīgas sezonas ir izcelta vēl viena "Ventspils" un "Jūrmalas" spēle (3:1; Over 3,5), bet pārējie četri mači notika aizvadītās sezonas beigās.

Aizdomās turamo sarakstā ir arī norvēģu "Stromsgodset" un Daugavpils "Daugavas" draudzības spēle 3.februārī (5:1, 1Hand-3,5; Over 4,5), kā arī daugavpiliešu izbraukuma spēle pret "Elfsborg" 2013.gada UEFA Čempionu līgas kvalifikācijā 17.jūlijā (1:7, Over 5,5). Par sarunātām nosauktas arī divas Baltijas Basketbola līgas spēles – Norčēpingas "Dolphins" viesošanās Valmierā (82:58, "Dolphins" uzvara) un Jēkabpilī (73:78, "Jēkabpils" uzvara) 10. un 11.oktobrī arī nokļuvusi "Federbet" ziņojumā.

Sarunāto spēļu vidū ir iekļauti arī mači no Anglijas un Itālijas turnīriem – pārstāvēta ir pat "Serie A" (18.maija spēle starp "Catania" un "Atalanta" beidzās ar izdevīgo 2:1 "Catania" labā). Pie citu valstu spēlēm var izcelt arī Sofijas "Levski" maču ar Romas "Lazio". 25.maija spēle (paredzēta "Levski" uzvara) beidzās ar 3:2 Sofijas kluba labā. Jāpiebilst, ka šis mačs notika "Levski" 100 gadu svinību laikā.

Aizdomīgo maču sarakstos tikuši arī Lietuvas un Igaunijas klubi. Lietuvas "A Lyga" pārstāv piecas spēles, savukārt uz igauņu sirdsapziņas ir UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas spēle starp "Nomme Kalju" un čehu "Viktoria Plzen" (4:0 čehu labā; "Plzen" uzvara un Over 3,5).

Pilns ziņojumā iekļauto spēļu saraksts pieejams šeit.