Piektdiena, 3.maijs

redeem Gints, Uvis

arrow_right_alt Politika

Pavļuts pārliecināts par "Attīstībai Par" izredzēm iekļūt Saeimā

© Oksana Džadana, F64 Photo Agency

Partiju apvienība "Attīstībai/Par!" iekļūs Saeimā, šādu pārliecību pēc nobalsošanas Nacionālajā bibliotēkā izvietotajā vēlēšanu iecirknī pauda pats politiķis.

Pavļuts teica, ka ieradies balsot kopā ar māti. Ieradies šajā iecirknī, jo bibliotēkas tapšanā savulaik piedalījies. "Šķiet svarīgi tagad arī savu roku pielikt, lai mēs mūsu valsti izveidotu tādu, kādu gribam atstāt saviem bērniem - modernāku, saliedētu un atvērtu sabiedrību. Līdz ar to esmu izvēlējis balsot par partiju apvienību, kuras veidošanā esmu piedalījies, ko mēs esam veidojuši ar brīnišķīgiem jauniem, foršiem cilvēkiem - "Attīstība Par", kam es teikšu jā šodien," sacīja Pavļuts.

Viņš teica, ka savas partijas izredzes vēlēšanās vērtē kā labas. "Protams, tā ir vēlētāju un Dieva griba, bet es domāju, ka mēs būsim Saeimā," viņš sacīja, atgādinot, ka partijas prioritātes ir veselības aprūpe, izcila izglītība un reģionu reforma, attīstība savā sektorā.

Viņš novēlēja Latvijas vēlētājiem būt kontaktā ar sevi un just ticību Latvijai.

Kā ziņots, šajās Saeimas vēlēšanās par iekļūšanu parlamentā sacenšas 16 partiju un partiju apvienību deputātu kandidātu saraksti, kuros kopā iekļauts 1461 deputātu kandidāts.